Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

''Η πτώση''

Από τις λίγες ταινίες που δεν αλλοιώνουν τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα. Φοβερές ερμηνείες και σκηνικά για βραβείο. Δείτε την.....

Κορυφαία, από κάθε πλευρά! Εγώ ξαναείδα για πολλοστή φορά τη μουσική ταινία του Κορνώ, "Όλα τα πρωινά του κόσμου". Πρόκειται για ταινία αναφοράς για τους φίλους της μουσικής.

Εγώ ξαναείδα για πολλοστή φορά τη μουσική ταινία του Κορνώ, "Όλα τα πρωινά του κόσμου". Πρόκειται για ταινία αναφοράς για τους φίλους της μουσικής.

Αυτή εποχής δεν είναι ?

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

re-animator.jpg

μοναδικο και αξεπεραστο !

το ειδα ξανα μετα απο τοσα χρονια
φρεσκοτατο ακομα
στελνει τις σημερινες ταινιουλες του ειδους
στην μανουλα τους να κανουν νανι

:grinning-smiley-043

εγω εβαλα αλλη φωτο
και μιλαω φυσικα για το πρωτο το δευτερο ειναι ασημαντο

Last edited by a moderator:

εγω εβαλα αλλη φωτο

Καθώς έκανα edit στην αρχική φωτο που είχες βάλει είδα να γράφει "....reanimator2.jpg"

Για αυτό το λόγο έβαλα αυτήν την φωτο!!

(Send from iPhone)

Eiπα να καλύψω δυο μεγάλα κενά που είχα.

Για το πρώτο δεν λέω κάτι... Coen bros. Ή τους λατρεύεις ή σπας την τηλεόραση, για αυτό καλύτερα να το δείτε με κάποιον "δικό σας - δικό σας."

... το δευτερο όμως όχι, Καθόλου όμως. Puzzling ending και καλά ... αλλά

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

εγω εβαλα αλλη φωτο

Στέλιο, σε παρακαλώ δώσε περισσότερα στοιχεία, χρονολογία και σκηνοθέτης, ευχαριστώ.

ZIFT του Γιαβορ Γκαρντεφ
Εαν εχεις μερακι,παθος και φαντασια τυφλα να χει το μπαζτετ, αψογη τεχνικα οι Βουλγαροι μας βαζουν τα γυαλια,τι συμβαινει οταν ενα νεο-νουαρ φιλμ περιπετειας (2008) μπολιαζεται με δοσεις απο Ταραντινο,σουρεαλισμο,φιλοσοφικες αναφορες,ειναι αλληγορικη ασκωντας κατ ουσιαν κριτικη στο παλιοκομμουνιστικο καθεστως?αν εισαι ο Γκαρντεφ δημιουργεις ενα μικρο διαμαντι,με υπεροχη ασπρομαυρη εξπρεσιονιστικη φωτογραφια,και αψογα ντυμενη μουσικα..δειτε την

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ειχα να δω επελαση ιπποτων σε παραλια απο τον El Cid.

Τότε δεν είδες το Robin Hood του Ridley Scott. Και εδώ που τα λέμε δεν έχασες και τίποτα...

Last edited by a moderator:

Gattaca
Περίεργο σενάριο, περίεργα σκηνικά, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ντύσιμο δεκαετίας 60, και η Uma Thurman να παίζει σαν ρομποτάκι. Μέτρια....

gattaca_2.jpg

Τότε δεν είδες το Robin Hood του Ridley Scott. Και εδώ που τα λέμε δεν έχασες και τίποτα...

Οχι το εχω δει αλλα μιλαμε για Ιπποτες οχι το ελαφρυ ιππικο.

Μην πω οτι η Χιονατη μου αρεσε περισσοτερο απο αποψη ταινιας δρασης με ιπποτες μεσαιωνα.

Gattaca
Περίεργο σενάριο, περίεργα σκηνικά, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ντύσιμο δεκαετίας 60, και η Uma Thurman να παίζει σαν ρομποτάκι. Μέτρια....

View attachment 82577

Μετριο το Gattaca ιεροσυλε ?!! :D

Απο τις καλυτερες ταινιες και των τριων πρωταγωνιστων.

Δεν ξέρω..... τι να σου πω..... Ίσως επειδή το περίμενα διαφορετικό μου ''έκατσε'' κάπως στραβά.

Αν υπήρχε prequel του 1984 του Οργουελ, σίγουρα θα ήταν το Fahrenheit 451. Με μια Τζούλι Κρίστι σε διπλό ρόλο και έναν πολύ καλό Oskar Werner.....

Για την ταινία δεν θα πω τιποτα, παρα μόνο όσοι δεν τη έχετε δει(σαν και εμένα τον άσχετο), να την δείτε γρήγορα, γιατί είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο στο μέλλον που μας επιφυλάσσουν....

http://www.imdb.com/title/tt0060390/
Σκηνοθεσία Truffaut..(του μέγα)....

Y.Γ Ξέρω είμαι "ασυγχώρητος" που το είδα προχθές για πρώτη φορά, αλλά σε αυτή την ζωή όσο ζεις μαθαίνεις.....χιχι!!!

Αν υπήρχε prequel του 1984 του Οργουελ, σίγουρα θα ήταν το Fahrenheit 451. Με μια Τζούλι Κρίστι σε διπλό ρόλο και έναν πολύ καλό Oskar Werner.....

Y.Γ Ξέρω είμαι "ασυγχώρητος" που το είδα προχθές για πρώτη φορά, αλλά σε αυτή την ζωή όσο ζεις μαθαίνεις.....χιχι!!!

Κανονικά είσαι για μπαν (!!!!!!!!!!!!!!!) αλλά τέλος πάντων...κάλλιο αργά παρά ποτέ. :a0210: