Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

παρερμνηνευεις τα γραφομενα μου με αστοχες αντιπαραθεσεις
η ταινια δν μου αρεσε γιατι εγω την βρηκα κακη αντιγραφη της Γλυκειας ζωης του Φελινι
ηταν σαν το Αξιον εστι οταν το εχεις ακουσει με τον Μπιθικωτση και μετα που το ακουσες με τον Νταλαρα
ηθελα να πω και με τον Νταλαρα ωραιο ηταν αλλα .......

το La notte δεν ξερω αν το ξερει αλλα ειναι ταινια του Αntonioni καμμια σχεση με το grande bellezza ....

:ciao:
Διαφωνω, οπως ειχε πει και ο Πικασο μαλλον σε παραφραση της ρησης του Τ.Σ.Ελιοτ...οι καλοι καλλιτεχνες μιμουνται και οι σπουδαιοι κλεβουν..με την εννοια οτι δεν υπαρχει καλλιτεχνικο δημιουργημα χωρις επιρροες "εκ της παρθενογενεσεως",εκπληκτικη ερμηνεια απο τον Σερβιλο που του βγαινει αβιαστα,υπεροχη φωτογραφια και σαουντρακ,αξιζει να την δειτε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Διαφωνω, οπως ειχε πει και ο Πικασο μαλλον σε παραφραση της ρησης του Τ.Σ.Ελιοτ...οι καλοι καλλιτεχνες μιμουνται και οι σπουδαιοι κλεβουν..με την εννοια οτι δεν υπαρχει καλλιτεχνικο δημιουργημα χωρις επιρροες "εκ της παρθενογενεσεως",εκπληκτικη ερμηνεια απο τον Σερβιλο που του βγαινει αβιαστα,υπεροχη φωτογραφια και σαουντρακ,αξιζει να την δειτε.

και οι Κορεατες κλεβουν απο τον Αμερικανικο κινηματογραφο
αλλα αυτα που βλεπω δεν τα εχω ξαναδει
την ταινια του Σορεντινι νομιζα οτι την ειχα ξαναδει
εξαιρετικος ο Σερβιλι αλλα ευκολος ο ρολος του

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Εγω παλι, ακομα δεν ειμαι σιγουρος ρε Στελλιο αν μας τρολαρεις με το Μπεν Στιλερ ή οχι.
Ας μου πει κανας Χριστιανος (ή εστω και Βουδιστης) σου αρεσε οντως?
Παρακαλω σοβαρη απαντηση και οχι τρολαρισμα ε?
(...Αν θες να μαθεις τιποτα περισσοτερο για το Miss Violence.:p)

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Εγω παλι, ακομα δεν ειμαι σιγουρος ρε Στελλιο αν μας τρολαρεις με το Μπεν Στιλερ ή οχι.
Ας μου πει κανας Χριστιανος (ή εστω και Βουδιστης) σου αρεσε οντως?
Παρακαλω σοβαρη απαντηση και οχι τρολαρισμα ε?
(...Αν θες να μαθεις τιποτα περισσοτερο για το Miss Violence.:p)

Φυσικά και του άρεσε.....

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Κορυφαιο!!!

More than Honey...

317801569_640.jpg

Απο τα πιο ενδιαφέροντα ντοκιμαντερ που είδα φέτος....

Ο άνθρωπος και το κοινωνικοοικονομικό σύστημα Τέρας που έχει δημιουργήσει, ειναι και η αιτία των δεινών της Φύσης.

http://www.imdb.com/title/tt2263058/

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

εξαιρετικος ο Σερβιλι αλλα ευκολος ο ρολος του

Κάθε άλλο αγαπητέ. Πολύ λίγοι θα μπορούσαν να φέρουν σε πέρας αυτή την ισορροπία ανάμεσα στο τραγικό και στο κωμικό, αυτό το αμφίσημο χαμόγελο του ερπετού
με ισόποσες δόσεις ασωτίας και πίκρας. Τεράστιος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Κάθε άλλο αγαπητέ. Πολύ λίγοι θα μπορούσαν να φέρουν σε πέρας αυτή την ισορροπία ανάμεσα στο τραγικό και στο κωμικό, αυτό το αμφίσημο χαμόγελο του ερπετού

ωραια τα λες αγαπητε αλλα εγω παω να δω τωρα μια απλοικη ταινιουλα με Μαικλ Κεην και Σιρλευμακλεην
τι να μου πει τωρα ο Σερβιλι και ο Σορεντιντι ...

φιλακια
-bye-

Ασ'τονα ρε.
Ψαχνει γωνια στο δεκαρικο με τον Σορεντινο και καταπινει αμασητα ολες τις φολες του Γουντι Αλεν.:elefant:
Χωρις να εχει δει καν ακομα το Zelig...:hahaha:
Χωρια που βλεπει ως αριστουργημα οτι βγαινει απο τους Χιουνταηδες. :aetsch:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ωραια τα λες αγαπητε αλλα εγω παω να δω τωρα μια απλοικη ταινιουλα με Μαικλ Κεην και Σιρλευμακλεην
...
Ποιό το Gambit του 1966; :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλ

Πιθανοτατα.Το αστερι στην ταινια αυτη παντως ηταν ο Χερμπερτ Λομ.
Ναι, ένας από τους Ladykillers!

Ασ'τονα ρε.
Ψαχνει γωνια στο δεκαρικο με τον Σορεντινο και καταπινει αμασητα ολες τις φολες του Γουντι Αλεν.:elefant:
Χωρις να εχει δει καν ακομα το Zelig...:hahaha:
Χωρια που βλεπει ως αριστουργημα οτι βγαινει απο τους Χιουνταηδες. :aetsch:

εσυ οτι και να πεις μ αγαπας !

.

Στελλάρα, είπες Μάικλ Κέην και θυμήθηκα να αναφέρω πως προχθές είδα ξανά μια, σχετικά πρόσφατη, υπέροχη (για τα γούστα μου) ταινία, όπου πρωταγωνιστεί και είναι (ως συνήθως) καταπληκτικός : Ο ήσυχος Αμερικανός ...
the-quiet-american.jpg

Όλα τα συστατικά που αγαπώ σε εξαιρετικές αναλογίες ...

Στελλάρα, είπες Μάικλ Κέην και θυμήθηκα να αναφέρω πως προχθές είδα ξανά μια, σχετικά πρόσφατη, υπέροχη (για τα γούστα μου) ταινία, όπου πρωταγωνιστεί και είναι (ως συνήθως) καταπληκτικός : Ο ήσυχος Αμερικανός ...
the-quiet-american.jpg

Όλα τα συστατικά που αγαπώ σε εξαιρετικές αναλογίες ...

Υπέροχη ταινία. Θαυμάσιες ερμηνείες από όλους τους, ακόμη και από τον Brendan Fraser. Αυτή η ταινία με έκανε από τη μιά μεριά να τον εκτιμήσω (για το ταλέντο του) και από την άλλη να τον σιχαθώ (επειδή επιλέγει να παίζει σε βλακείες σπαταλώντας το ταλέντο του).

To prisoners

Επιβλητική ταινία 2μιση ωρών, από τις καλύτερες που είδα τελευταία και ο Jackman δίνει ρέστα....