Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Σνόουντεν
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt3774114/

Ο Stone δεν λέει να ενηλικιωθεί. Φλας μπακ και άλλα γνώριμα του στυλ του σε μια διεκπεραίωτικη ταινία, σε ένα θέμα που απαιτεί δημοσιότητα και αποκαλύψεις. γνωρίζει ότι θα κόψει εισιτήρια λόγω θέματος αλλά επιλέγει να χειριστεί την ταινία με τον πιο ασφαλή δρόμο, προς τις εισπράξεις.

Αντίθετως το
A Good American
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt4065414/
Είναι ακριβώς ότι δεν έκανε ο stone.

Last edited:
Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Morgan-poster.jpg

Καλουτσικη ηταν

Η "πρωταγωνιστρια" μικρουλα ηταν νομιζω πολύ καλη.
Το ολο θεμα εμοιαζε να το εχω ξαναδει γι αυτό και δεν υπηρχαν εκπλήξεις.
Συνολικα αξιζει να την δει κανεις -αν εχει ορεξη- αλλα τιποτα παραπανω από μια απλα καλη ταινια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Καλά τα λες..
Θριλερομπιμουβιες.

Τον έφαγε η μεγαλομανία για την υλοποίηση του jodorowsky dune.

:slapface:
Τον Jodorowsky δεν θα τον πιανεις στο στομα σου. Τον Jodorowsky!!!

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Chinatown

BFI-Chinatown-Poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0071315/?ref_=nm_flmg_act_13

Πως μου ειχε ξεφυγει αυτο το αριστουργημα τοσα χρονια.Το σεναριο βαζει τα γυαλια στις περισσοτερες σημερινες ταινιες μυστηριου η σκηνοθεσια του Polanski στα υψηλα στανταρς που μας εχει συνηθισει και οι 2 πρωταγωνιστες ζουν το ρολο τους. 9/10

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Τον Jodorowsky δεν θα τον πιανεις στο στομα σου. Τον Jodorowsky!!!

ποιος εισαι διάολε, διάολε;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ποιος εισαι διάολε, διάολε;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mιλας με γριφους γεροντα...

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Εγω, επειδη ως γνωστον ειμαι καλος, (εκτος απο τον Σορεντινο) θα διαφωνησω και για Ρεφν και Ταρσεμ.
Αντε, ας βρεθει και καποιος να σωσει την τιμη του Νοέ...

Eγω αναλαμβανω την ευθυνη για να σωσω την τιμη ΚΑΙ του Νοε.

Σκηνοθετης που που τολμαει να βαλει το δαχτυλο (και οχι μονο) στα πιο κρισιμα και αμφιβολα κομματια της ανθρωπινης ψυχης και το κανει χωρις φοβο με ομωτητα ΚΑΙ με υπογραφη. Λιγοι οι διευθυνοντες του κινηματογραφου που εχουν υπογραφη.
Ολοι οι παραπανω εχουν. Αποφευγοντας την μιζερια ( εικαστικη η νοηματικη και δηθεν...) σαν επιχειρηματολογια.

Βεβαια ενα δυο κλικ κατω απο τον Σορεντινο, για τον οποιο θα ελεγα, εαν δεν υπηρχε ο Τερενς Μαλικ, οτι ειναι Ο σκηνοθετης απο αυτους που βρσκονται εν ζωη, και οτι το φιλμ του "La grande Belezza" ειναι το πιο πληρες φιλμ στην ιστορια του κινηματογραφου...Τι σημαινει το πιο πληρες ; Οτι γεμιζει τα παντα, πληρει το εργο του σε ολους τους τομεις, νοηματικο, ψυχολογικο, αισθητικο, αισθησιακο, ρυθμικο και ο καταλογος ειναι μακρυς.

Κατα τ'αλλα υπαρχουν για ολα τα γουστα, και μπιμυβιες, και μιζεραμπιλιστικα και κουλτουριαρικα που περιμενεις να δει που παει το νοοημα (σιγα μην παει πουθενα) και τριτοκοσμικα...Πολλα.

Μερικοι προτιμαμε τεοιοα φιλμ, free fight, με μια πραγματικοτητα μεσα στα στην πιο ευρεια χρωματικη (και ηχητικη) τους παλετα.

Τελικα σκεφτομαι οτι το σινεμα εχει γινει κατι αναλογο με τα πικαπ οσον αφορα την παραγωγη τους σημερα...Ακομα πιο ακριβες και ραφιναρισμενο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Chinatown

BFI-Chinatown-Poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0071315/?ref_=nm_flmg_act_13

Πως μου ειχε ξεφυγει αυτο το αριστουργημα τοσα χρονια.Το σεναριο βαζει τα γυαλια στις περισσοτερες σημερινες ταινιες μυστηριου η σκηνοθεσια του Polanski στα υψηλα στανταρς που μας εχει συνηθισει και οι 2 πρωταγωνιστες ζουν το ρολο τους. 9/10

Σουχε ξεφυγει αυτο ;;; Καλιο αργα. Αριστουργημα. Ε τι αλλο απο Πολανσκυ.

The Finest Hours

movie_poster_thefinesthours_40e891cc.jpeg

http://www.imdb.com/title/tt2025690/?ref_=nv_sr_1

Ακομα μια αληθινη ιστορια για φετος η οποια ειναι και αυτη αρκετα καλη.Πολυ ωραια ατμοσφαιρα ξεκιναει χαλαρα αλλα στη συνεχεια εχει αρκετες δυνατες σκηνες.Οι σκηνες στη θαλασσα οτι καλυτερο.7.5/10

1221793440959622757.png

Πως μου είχε ξεφύγει τόσα χρόνια αυτή η ταινιάρα; Φοβερή πλάκα, απίστευτη σάτιρα των εγγλέζικων εμμονών (κηπουρική, μπισκότα, όμορφα αγροτόσπιτα κλπ.) Όλα τα λεφτά η πρώτη σκηνή, όπου ο ένας μετά τον άλλον οι Martin Freeman, Steve Coogan και Bill Nighy εξηγούν στον πρωταγωνιστή, χρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια λογια ότι φεύγει με δυσμενή μετάθεση στην Άνω Κωλοπετεινίτσα (αγγλιστί Sanford Glocesteershire), γιατί είναι τόσο καλός που κάνει όλους τους άλλους να φαίνονται άσχετοι :flipout: Ακόμη καλύτερο το Showdown στο τέλος όπου ξεφτιλίζονται όλα τα κλισέ των ταινιών δράσης του Χόλυγουντ. Δεν κάνει για παιδιά γιατί έχει σπλατεριές, οι μεγάλοι δείτε το άφοβα για να περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα.

light_between_oceans_zpszwmo3pcb.jpg

Πραγματικό διαμάντι !! Αν όχι η καλύτερη ταινία που είδα φέτος, σίγουρα στην πρώτη 3άδα. Την συνιστώ 100% !!

Train To Busan

TrainToBusanFeatured2a.jpg

http://www.imdb.com/title/tt5700672/?ref_=nv_sr_1

Κορεατικο υπερθεαμα με θεμα τα zombie.Η ταινια ειναι παρα πολυ καλη με ατελειωτη δραση δραμα και zombie που ειναι παρομοια με το 28 days later.Πολυ καλυτερη του world war z.Πιστευω ευκολα μεσα στις 10 καλυτερες του 2016. 8.5/10

Εύκολα στις χειρότερες ταινίες που έχω δει απο Κορέα. Η χειρότερη ηταν μια, πάλι με zombie, την είχε προτείνει ο μετρ του ανειπωτου τρόμου, ο γκαργκαμελ του horror...
ο αξιαγάπητος κ.Γάλεν.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Εύκολα στις χειρότερες ταινίες που έχω δει απο Κορέα. Η χειρότερη ηταν μια, πάλι με zombie, την είχε προτείνει ο μετρ του ανειπωτου τρόμου, ο γκαργκαμελ του horror...
ο αξιαγάπητος κ.Γάλεν.

διαφωνω αν και δεν μ αρεσουν τα ζομπι με το Τραινο διασκεδασα αφανταστα εξυπνο ζωηρο γρηγορο

ο αξιαγάπητος κ.Γάλεν.

διαφωνω αν και δεν μ αρεσουν τα ζομπι με το Τραινο διασκεδασα αφανταστα εξυπνο ζωηρο γρηγορο

Όσες φορές και αν διαφωνείς εμένα δεν μου άρεσε

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Εντωμεταξυ προσπαθω να καταλαβω ποια Κορεατικη με ζομπι εχω προτεινει εγω...