Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Το train to Busan πέρα από κάποια τραβήγματα σε δραματικές σκηνές σε όλα τα άλλα ήταν εξαιρετικο.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ψαξε στην κατηγορία θρίλερ.
με εναν ιο αν θυμαμαι καλα..

μαλλον αυτο το σαπιο
http://www.imdb.com/title/tt2351310/

Στο προηγουμενο ποστ σου λες οτι εχω προτεινει τη χειροτερη Κορεατικη ταινια που εχεις δει και ηταν με ζομπι.
Τωρα μας λες οτι δε θυμασαι καλα και απο ζομπι γινεται ιος.
Σε λιγο θα μας πεις οτι την ειχε προτεινει καποιος αλλος.
Quote or it didn't happen.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Στο προηγουμενο ποστ σου λες οτι εχω προτεινει τη χειροτερη Κορεατικη ταινια που εχεις δει και ηταν με ζομπι.

προσπαθω να σβησω απο την μνημη τα περιττα και αχρηστα.
σιγα μην ψαχνω..

αν δεν την εχεις δει, δες την να μας πεις την γνωμη σου :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

προσπαθω να σβησω απο την μνημη τα περιττα και αχρηστα.
σιγα μην ψαχνω..

αν δεν την εχεις δει, δες την να μας πεις την γνωμη σου :p

Τωρα που μας ειπες οτι δε σου αρεσε το Train to Busan, πηρε αυτο προτεραιοτητα για να δω!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Σου βγήκε το όνομα φίλε μου!

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

white_dog_poster.jpg

:worshippy: :worshippy: :worshippy:

Eμενα τα 2 χειροτερα φιλμ που εχω δει στη ζωη μου ηταν Ασιατικα και συγκεκριμενα Γιαπωνεζικα, ειδικα ενα το χειροτερο ολων.
Το ειχα πει καποτε χωρις να δωσω τον τιτλο, για να μην το προωθησω σε καμμια περιπτωση, τωρα βεβαια εχω ξεχασει και τον τιτλο αλλα αντε να πω οτι ηταν και αυτο τυπου ζομπι.
Τρισαθλιο.
Μερικες φορες απορω με τους Ιαπωνες πως επιτρεπουν δηλαδη πως χρηματοδοτουν κατι τετοια σκουπιδια...

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Eμενα τα 2 χειροτερα φιλμ που εχω δει στη ζωη μου ηταν Ασιατικα και συγκεκριμενα Γιαπωνεζικα, ειδικα ενα το χειροτερο ολων.
Το ειχα πει καποτε χωρις να δωσω τον τιτλο, για να μην το προωθησω σε καμμια περιπτωση, τωρα βεβαια εχω ξεχασει και τον τιτλο αλλα αντε να πω οτι ηταν και αυτο τυπου ζομπι.
Τρισαθλιο.
Μερικες φορες απορω με τους Ιαπωνες πως επιτρεπουν δηλαδη πως χρηματοδοτουν κατι τετοια σκουπιδια...

Ραντζερ γινε ποιο συγκεκριμενος αγορι μου
ονοματα θελουμε

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ραντζερ γινε ποιο συγκεκριμενος αγορι μου
ονοματα θελουμε

Μπααα ντρεπομαι να πω οτι την ειδα κυριως τη μια... τοσο πολυ. Και δεν ειμαι ντροπαλος φαντασου.

Να σου πω την αληθεια εχω ξεχασει και τους τιτλους. Αλλα νομιζω τη μια την πηρε καπου το ματι μου και εδω μεσα ετσι ξοφαλτσα. :marchmellow:
Στο Ευρωπαϊκο και οχι μονο νομιζω. Καποιος εβαλε μια βινιετα και αναγνωρισα την αφισα...ονοματα μη λεμε :hmmmm:.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Μπααα ντρεπομαι να πω οτι την ειδα κυριως τη μια... τοσο πολυ. Και δεν ειμαι ντροπαλος φαντασου.

Να σου πω την αληθεια εχω ξεχασει και τους τιτλους. Αλλα νομιζω τη μια την πηρε καπου το ματι μου και εδω μεσα ετσι ξοφαλτσα. :marchmellow:
Στο Ευρωπαϊκο και οχι μονο νομιζω. Καποιος εβαλε μια βινιετα και αναγνωρισα την αφισα...ονοματα μη λεμε :hmmmm:.
Αδέσποτα σκυλιά
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt3119416/

?

Kαλα αφου με ζοριζετε τελικα θα το βαλω, και θα εχω ενοχες οτι λερωσα κοσμο... σας προειδοποιω. Ειναι αηδεια σκετη. Δεν φερω καμμια ευθυνη.

Ειναι αυτο :

Zombie Ass

zombie_ass_mb04.jpg

εχει και ενα αλλο mutantes κατι τετοιο...που δεν το ανοιξα μετα απο αυτο.

Το χειροτερο φιλμ που εχω δει στη ζωη μου, και το δευτερο χειροτερο ηταν παλι Ιαπωνεζικο στυλ αστυνομικο με μαφιες και καρατε (σχετικα προσφατο)...τεραστεια βλακεια τετοια που τολμαται στα απο δω μερη παρολες τος ηλιθιοτητες που βγαζουμε...Τιτλος ξεχασμενος.

Voila.

Hell or High Water (2016)
http://www.imdb.com/title/tt2582782/?ref_=nv_sr_1

Συγχρονο γουεστερν. Φοβερη φωτογραφια και απιστευτη μουσικη (μετα ειδα οτι στα credits ειναι ο nick cave και ο warren ellis). Η ταινια, λογω και της μουσικης, μοιαζει σαν μια νεκρωσιμη ακολουθια διαρκεις 1:42. Νεκροι δεν ειναι μονο καποιοι απο τους χαρακτηρες, αλλα κυριως η μικροαστικη ταξη της κεντρικης αμερικης (και ισως και ολοκληρου του κοσμου; ) και ενας παλιομοδιτικος τροπος ζωης.

Πολλοι καλοι οι 3 κυριοι ηθοποιοι αν και ο κεντρικος πρωταγωνιστης ειναι οι κωμοπολεις/χωρια του τεξας στα οποια εξελισσεται η ιστορια. Οι πρωταγωνιστες ειναι οι κακοποιοι αν και πραγματικοι κακοι παρουσιαζονται οι τραπεζες. Σε αυτο το θεμα μου θυμισε παρα πολυ το (επισης πολυ καλο) 99 Homes. Πειστικοι ως αδερφια οι Pine και Foster αν και ο Pine μου φανηκε υπερβολικα "ομορφος" για τον ρολο του αν και ειχαν φροντισει να τον βρωμισουν/σκονισουν αρκετα :) Για τον Jeff Bridges απλα δεν υπαρχουν λογια.

Οταν την τελειωσα και την εψαξα στο imdb βρηκα οτι σεναριογραφος ειναι ο Taylor Sheridan, ο οποιος εχει γραψει και το Sicario. Ο συγκεκριμενος μπορει να κανει κατι παρα πολυ ενδιαφερον. Παιρνει μια φοβερα απλη κεντρικη ιδεα, οπως ηταν τοσο το hell or high water αρα και το sicario, και την μεταφερει στην οθονη με τροπο πειστικο, γιηνο αλλα και φοβερα γοητευτικο. Στο Sicario πιστευα οτι την πολυ δουλεια για να δουμε το εκπλητικο τελικο αποτελεσμα την ειχε κανει ο Βιλνεβ, αλλα μετα που ειδα το hell or high water πιστευω πλεον οτι και ο Sheridan εχει βαλει αρκετα το χερακι του. Περιμενω με ανυπομονησια το Wind River (2017) οπου ειναι σεναριογραφος αλλα και σκηνοθετης.

Νομιζω οτι αξιζει (λιγοτερο απο) 2 ωρες απο τον χρονο σας...

Kαλα αφου με ζοριζετε τελικα θα το βαλω, και θα εχω ενοχες οτι λερωσα κοσμο... σας προειδοποιω. Ειναι αηδεια σκετη. Δεν φερω καμμια ευθυνη.

Ειναι αυτο :

Zombie Ass

zombie_ass_mb04.jpg

εχει και ενα αλλο mutantes κατι τετοιο...που δεν το ανοιξα μετα απο αυτο.

Το χειροτερο φιλμ που εχω δει στη ζωη μου, και το δευτερο χειροτερο ηταν παλι Ιαπωνεζικο στυλ αστυνομικο με μαφιες και καρατε (σχετικα προσφατο)...τεραστεια βλακεια τετοια που τολμαται στα απο δω μερη παρολες τος ηλιθιοτητες που βγαζουμε...Τιτλος ξεχασμενος.

Voila.
Χαχαχα
Καλά να πάθεις

Χρόνια Πολλά και καλή κινηματογραφικη χρονιά!

Απο αυτα που ειδα τωρα στις γιορτες ηταν

Now you see me
91G2my8TUjL._SY445_.jpg

Μετριο αλλα που κεντριζει την περιεργεια και κραταει το ενδιαφερον μεχρι καποιου σημειου το τελος καπως βεβιασμενο σαν για να δωθει λυση.

Blood Father
unknown-1_1.jpeg

Kαλο και μου αρεσε τοσο ο Μελ που ειναι καταπληκτικος οσο και η σχεση με τον υποκοσμο οσο και το γεννεαλογικο χασμα που δινεται απο την ιστορια, και που νομιζω λεει αρκετες αληθεις.

Τhe Neon Demon
movies-232793-1.jpg

Tην εβαλα στις ταινιες της χρονιας. Αισθησιακη ασκηση πανω στον παγερο και αδυσωπητο κοσμο του modeling η manequinat η mode...οπως θελετε το αντλαμβανεστε.
Η ουσια ειναι ενας εφιαλτης, αυτος της επιφανειας οταν αποροφα την υπαρξη.

Ben Hur
190230.jpg

Δεν με κρατησε το φιλμ. Αλλα ισως να φταιω και εγω. Το οριτζιναλ με ειχε σημαδεψει ηδη απο παιδι οποτε ισως να μην αφηνει χωρο για κατι αλλο.

Εlle
Elle_USposter-1-e1473968096939.jpg

Απο τις ταινιες που περιμενα. Καλη σκιαγραφια της μεταμοντερνας κοινωνικής ψυχοπαθειας σε αστικο περιβαλλον και σε διαφορα επιπεδα σχεσεων. Καλη, η Ιζαμπελ καταπληκτικη ως συνηθως, αλλα δεν τρελαθηκα. Κατι δεν με χορτασε, καπου δεν με ξαφνιασε. Οποτε δεν την εβαλα και στις ταινιες της χρονιας.

Ξαναειδα τις Aναμνησεις μια Γκεϊσας
memoire-geisha-screen-1.jpg

Oποτε για να το ξαναδω σε διαστημα μικροτερο των 3 ετων...αρα...

Ξαναειδα το Silence de la mer ( Η σιγη της θαλασσας του Μελβιλ)
208_24207.jpg

le-silence-de-la-mer-453757.jpg

Φιλμ παλιο, παιξιμο θεατρικο, εικονα απαρχειωμενη...αλλα, μενει ενα αλλα που σε στοιχειωνει γιατι μοιαζει να δινει τοσα νοηματα, ξεκινοντας απο την καθε κινηση η βλεμα, καθε διαλογο και ακομα περισσοτερο καθε σιωπη. Τελικα επειδη μοιαζει τοσο πεπαλαιωμενο αυτο το φιλμ αλλα τοσο ουσιωδες, που περα απο τις αισθητικες μας συνηθειες (πλεον) το αισθανεσαι αναγκαιο,καταλαβαινεις οτι ο χρονος δεν ειναι και κατι σημαντικο. Και ψαχνεις το ποιο ειναι.
Nα πω οτι πριν κανα χρονο ειχα δει επισης την συγχρονη επανεκδοση του που ηταν ενα πολυ καλο φιλμ. Αλλα αυτο το πρωτο, του 47 εχει μια αλλη αυρα.

Tι αλλο ειδα τωρα στις γιορτες ; Α ενα ψιλοσαχλο αλλα διασκεδαστικο ε τον Σβαρτζυ και την πολυ σεξυ (στην ταινια αυτη) Jamie Lee Curtis
730047a0efe1c746f1941aca43454aaa.jpg

Εννοω το True Lies

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χαχαχα
Καλά να πάθεις

Χρόνια Πολλά και καλή κινηματογραφικη χρονιά!

Thaks Auteur
Επισης

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Hell or High Water (2016)
http://www.imdb.com/title/tt2582782/?ref_=nv_sr_1

Συγχρονο γουεστερν. Φοβερη φωτογραφια και απιστευτη μουσικη (μετα ειδα οτι στα credits ειναι ο nick cave και ο warren ellis). Η ταινια, λογω και της μουσικης, μοιαζει σαν μια νεκρωσιμη ακολουθια διαρκεις 1:42. Νεκροι δεν ειναι μονο καποιοι απο τους χαρακτηρες, αλλα κυριως η μικροαστικη ταξη της κεντρικης αμερικης (και ισως και ολοκληρου του κοσμου; ) και ενας παλιομοδιτικος τροπος ζωης.

Πολλοι καλοι οι 3 κυριοι ηθοποιοι αν και ο κεντρικος πρωταγωνιστης ειναι οι κωμοπολεις/χωρια του τεξας στα οποια εξελισσεται η ιστορια. Οι πρωταγωνιστες ειναι οι κακοποιοι αν και πραγματικοι κακοι παρουσιαζονται οι τραπεζες. Σε αυτο το θεμα μου θυμισε παρα πολυ το (επισης πολυ καλο) 99 Homes. Πειστικοι ως αδερφια οι Pine και Foster αν και ο Pine μου φανηκε υπερβολικα "ομορφος" για τον ρολο του αν και ειχαν φροντισει να τον βρωμισουν/σκονισουν αρκετα :) Για τον Jeff Bridges απλα δεν υπαρχουν λογια.

Οταν την τελειωσα και την εψαξα στο imdb βρηκα οτι σεναριογραφος ειναι ο Taylor Sheridan, ο οποιος εχει γραψει και το Sicario. Ο συγκεκριμενος μπορει να κανει κατι παρα πολυ ενδιαφερον. Παιρνει μια φοβερα απλη κεντρικη ιδεα, οπως ηταν τοσο το hell or high water αρα και το sicario, και την μεταφερει στην οθονη με τροπο πειστικο, γιηνο αλλα και φοβερα γοητευτικο. Στο Sicario πιστευα οτι την πολυ δουλεια για να δουμε το εκπλητικο τελικο αποτελεσμα την ειχε κανει ο Βιλνεβ, αλλα μετα που ειδα το hell or high water πιστευω πλεον οτι και ο Sheridan εχει βαλει αρκετα το χερακι του. Περιμενω με ανυπομονησια το Wind River (2017) οπου ειναι σεναριογραφος αλλα και σκηνοθετης.

Νομιζω οτι αξιζει (λιγοτερο απο) 2 ωρες απο τον χρονο σας...

Σε μπελαδες με βαζεις.
Πανω που ειχα αποφασισει οτι το Sicario θα ειναι η ταινια του Βιλνεβ που δε θα κατσω να δω ποτε (μετα απο οσα ειχα διαβασει.)
Αλλα Βιλνεβ με το σεναριογραφο του Hell or High Water? Πως να αντισταθω τωρα?