patrickdrd
AVClub Enthusiast
Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?
καταρχην ωραιος, δεν θυμαμαι να ειχα δει τα ματια της τζουλια και το ειδα χθες, πρωτο :2thumb22sup:
κατα δευτερον, ωραια τα ισπανικα γιατι περα απο τις καλογραμμενες ανατροπες,
εχουν κορυφωση, κρεσεντο και κρατανε τον θεατη καθ ολη την διαρκεια,
νομιζω πως δεν τα βρισκεις ευκολα στις μερες μας, καθοτι ειμαι της αποψης
οτι ο χωρος ειναι σε φθινουσα πορεια χρονια τωρα
ειδα το contratiempo επειτα απο τα κυματα ενθουσιασμου που εισεπραξα στο νημα,αλλα δεν τρελαθηκα για διαφορους λογους,εχοντας δει αρκετες ισπανικες θριλερ μυστηριου της εποχης μας μου φαινονται ολες σαν να βγαινουν κοπιαρισμενες απο το ιδιο "εργοστασιο" ,ιδιο στησιμο,ιδια ατμοσφαιρα και μερικοι ιδιοι ηθοποιοι με ιδιες γκριματσε,με καποιες πρωτοτυπες ιδεες αλλα και με εκβιαστικα τρικ.
Εχοντας δει και το el cuerpo που εχει γραψει και σκηνοθετησει ο ιδιος αλλα και τα ματια της Τζουλια που εχει γραψει το σεναριο,με χαλασε αρκετα οτι ηταν σαν να βλεπα την ιδια ταινια με αλλη ιστορια,αργοτερα διαβασα εκτος του οτι σκηνοθετει και γραφει ο ιδιος πανω κατω ειναι ιδιοι και οι παραγωγοι,φυσικα οι σκηνοθετες εχουν το δικο τους συμπαν που αφηνουν στην ταινια σαν αποτυπωμα,σαν σημα κατατεθεν που αναγνωριζεις την γραφη τους,αλλα τοσο κοπιαρισμενα πρωτη φορα συναντω και με χαλαει πολυ,και εδω μερικες φορες βλεπεις το ιδιο τροπο γραφης και απο διαφορετικους σκηνοθετες,ηξερα τι να δω ακριβως πλην του σεναριου το οποιο ηταν αρκετα εξυπνο,αρεσει στον σκηνοθετη σεναριογραφο να εντυπωσιαζει με την μια ανατροπη πανω στην αλλη,οπως και σε μενα και σε πολυ κοσμο που χει βαρεθει
τα φλατ σεναρια..αλλα δεν αρκει..πρεπει να προτοτυπεις και στα υπολοιπα..εδω ειναι σαν να παταει επακριβως σε μια πετυχημενη συνταγη χωρις να αλλαζει ουτε τα χρωματα της ταινιας.. ..δεν μου αρεσε επισης ο πρωταγωνιστης σαν ηθοποιος,ενω η μανα του αγνοουμενου κλεβει την παρασταση,ο πατερας του παλι με το μονιμως καχυποπτο και θλιμμενο υφος που παιζει σχεδον σε ολα τα ισπανικα θριλερ..??
θα του βαζα επιεικως ενα 7αρι για την ιστορια που λεει κυριως..
καταρχην ωραιος, δεν θυμαμαι να ειχα δει τα ματια της τζουλια και το ειδα χθες, πρωτο :2thumb22sup:
κατα δευτερον, ωραια τα ισπανικα γιατι περα απο τις καλογραμμενες ανατροπες,
εχουν κορυφωση, κρεσεντο και κρατανε τον θεατη καθ ολη την διαρκεια,
νομιζω πως δεν τα βρισκεις ευκολα στις μερες μας, καθοτι ειμαι της αποψης
οτι ο χωρος ειναι σε φθινουσα πορεια χρονια τωρα