Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Το έχει στο netflix. Το έβαλα για χαβαλέ και τελικά βγήκε διαμάντι

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Megan Leavey (2017)

Να σας πω την αληθεια την περιμενα και καλυτερη..
Τετριμενο θεμα και προβλεψημο απο την αρχη μεχρι το τελος.
Η Kate Mara (που προσωπικα μου ειναι και 'αχωνευτη') το προσπαθει και το παλευει πολυ & φιλοτιμα αλλα πιστευω οτι ηθελε περισσοτερη δουλεια να κανουν με το ζωο.
Δεν μου βγαζει το μεγαλο 'δεσιμο' χειριστη-ζωου που θα ηθελα να δω.
Επισης αν και το εργο ζωντανευει καπως στη μαχη θεωρω οτι επρεπε να δειξουν περισσοτερα απο την δραση του συνδιασμου στο ΙΡΑΚ.
Καλουτσικο στην αρχη, καπως καλυτερο στην μεση αλλα το τελος ανευρο αοσμο αγευστο και εντελως αναμενωμενο.
Για μενα το εργο ειναι 'γλυκαναλατο' με ενα τελος 'σουπα' και με μονο -ισως- ενδιαφερον την περιοδο στο μετωπο.
Βλεπετε μεν ανετα & ευχαριστα απο fun του ειδους -που ισως και να την θεωρησουν και αριστουργημα βλεπωντας και την βαθμολογια στο imdb- αλλα εγω περιμενα και περισσοτερα...

atomic blonde, μου άρεσε πάρα πολύ (καιρό είχε να μου συμβεί αυτό!)

AtomicBlonde-2.jpg

Eγκαινιάζοντας το νεο home cinema ευτυχώς μόνος μου είπα να δω δύο ταινίες που δεν είναι για γυναίκες παιδιά και έφηβους.

Εlle (2016)

Υπερτιμημένο. Μου κόπηκε το αίμα στην αρχή. Βογγητά απο βιασμό να τρέμει ο τόπος από τα ηχεία, σκοτώθηκα να βρω το τηλεκοντρόλ. Ο σκηνοθέτης είχε την φαεινή ιδέα να πετάει αυτά τα βογγητά κάθε λίγο και λιγάκι μόλις ηρεμούσες λιγάκι ως αναμνήσεις της Ιssabele... Aυτό μου έμεινε από την ταινία.... Τι αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνοις και άλλα τάχα βαθύτερα νοήματα το τερμάτισαν οι Γάλλοι με αρρωστημένες ιδέες....
39010205-9e75-4c7b-9f2f-97871a2a96de.jpg

Το μικρό ψάρι
Μετά είδα το Μικρό Ψάρι με τον Μουρίκη. Χόρτασα Χριστοπαναγίες. Βαρετό. Τις έλεγαν 3 με 5 φορές. Δηλαδή γενικά κάθε φράση στην ταινία την έλεγαν πολλές φορές. Παράδειγμα "Τι μου λες τώρα;" Χ 5 φορές. Να το είχε το πρόβλημα έκφρασης ένας μόνο και να μιλάει έτσι τρωγόταν αλλά όλοι στην ταινία να επαναλαμβάνουν κάθε φράση 5 φορές; Δεν βρέθηκε ένας να πει στον Οικονομίδη ότι το παράχεσε; Θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ καλύτερη ταινία αν έπαιζαν πιο φυσικά οι ηθοποιοί και δεν το παράκαναν. Παρόλα αυτά το θέμα με την πορνεία και την παιδεραστία άκρως συγκλονιστικό, ωμό και δυστυχώς πραγματικό.
maxresdefault.jpg

Απόψε έχει επανάληψη ύστερα από χρόνια το Tungsten που έχει απίστευτη ασπρόμαυρη φωτογραφία ότι καλύτερο έχω δει σε ελληνική ταινία τα τελευταία χρόνια.
1321467442.jpg

Eιπα να δοκιμασω το Avengers Age of Ultron.

161927.jpg

Δεν θελω να το χαντακωσω το εργο, αλλα ενταξει ειπαμε...νεα μυθολογια ειναι, υπερφυσικες δυναμεις εχουν οι ηρωες γιαυτο και ειναι super, αλλα ενταξει...εδω το παραχεσανε νομιζω.

Αλλα ενταξει περναει η ωρα με θεαμα, εχει ξυλο, μεταλα, υπερπτησεις, φωτιες και ακτνες που ξερνουν απο δω και απο κει, και παλι ξυλο...Πρεπει να το δει κανεις σαν μπαλετο η κατι τετοιο οποτε ειναι διασκεδαστικο.

Παντως οταν αρχιζουν οι καποιοι διαλογοι με τις ψυχολογικες τους καταστασεις, και τα υπαρξιακα τους αδιεξοδα...αστα....γιαυτο το ξεκινησα τρεις φορες.
Σαυτα τα σημεια με επερνε ο υπνος.

Το συνειστω για το θεαμα και τους ηρωες που ειναι ομορφοι.

Χτες είδα (είδαμε) το Contratiempo k μας καθήλωσε. Έταξα κ για σήμερα ανάλογη (θεματικά) καλή ταινία.
Τι μου προτείνετε?

Χτες είδα (είδαμε) το Contratiempo k μας καθήλωσε. Έταξα κ για σήμερα ανάλογη (θεματικά) καλή ταινία.
Τι μου προτείνετε?

Το αμεσως προηγουμενο του ιδιου, το El Cuerpo το εχετε δει?