Mπα? Τι εγινε? Σταματησες να ακους τους καινουριους δισκους και ειπες να δεις και κανα ταινιακι?
The Square (2017).....πολυ καλο!!!
Προσωπικά, στο Ψυχή και Σώμα, βρήκα ακόμα πιο συγκλονιστικό το αμφιλεγόμενο τέλος: όταν το αντικείμενο του πόθου σου γίνει δικό σου ηρεμείς; ή παύεις να ονειρεύεσαι;
Δεν είναι σωστο να γελας με τον αλλον!
Γελαω εγω με τον ΠΑΟ?
Προτεινε καμμια και εσυ...
Εγώ έχω φάει πολύ λέζα με τις ταινίες και σχεδόν απέχω..
Όταν υπάρχουν σειρές όπως το Berlin Station ή το McMafia πχ γιατί να ασχολούμαι με σαχλαμάρες;
Κάτσε φρόνιμα μη σου στείλω τον auteur να σε συνετίσει :7SFGSFG:
Εγώ έχω φάει πολύ λέζα με τις ταινίες και σχεδόν απέχω..
Όταν υπάρχουν σειρές όπως το Berlin Station ή το McMafia πχ γιατί να ασχολούμαι με σαχλαμάρες;
Tο "τσεκαρα"....πραγματι μου αρεσε λιγοτερο απο το body and soul,ρε συ ολο τετοια βλεπεις?αυτα ειναι για θιβετιανους μοναχουςισως να τσέκαρες και το certain woman (πολύ καλο κείμενο), αν και νομίζω θα σου αρέσει λιγότερο απο το body and soul.

Ακριβώς. Στην σκηνή με την μοναδική στιγμή που ακούγεται μουσική είναι η απελευθέρωσή συναισθήματων που έρχεται σαν τεκτονικος σεισμός.Tο "τσεκαρα"....πραγματι μου αρεσε λιγοτερο απο το body and soul,ρε συ ολο τετοια βλεπεις?αυτα ειναι για θιβετιανους μοναχους
very low profile cinema..μινιμαλιστικη οσο δεν γινεται,ουτε ο παραμικρος εκβιασμος σε σημειο που δεν παει παραπερα,μουσικη δεν ακουγεται σε κανενα σημειο της ταινιας παρα μοναχα οταν η ρατζερισσα τρωει την χυλοπιτα...η οποια ραντζερισσα κλεβει την παρασταση κατ εμε ακομα και απο την πολυ καλη Στιουαρτ..
εξαιρετικη η σκηνοθετης ως προς την αφηγηση με την σχεδον απουσια διαλογων,ριχνει και μια φεμινιστικη ματια η οποια ομως ειναι τοσο ειλικρινης χωρις να φωναζει πουθενα,δυσκολη ταινια απο την αποψη οτι πρεπει να χεις εντελως αδειο κεφαλι για να την αφουγκραστεις,ισχυει ετσι και αλλιως για την θεαση οποιασδηποτε ταινιας,αλλα εδω ακομα πιο πολυ..και ταυτοχρονα ειναι τοσο απλη και ανθρωπινη..
πολύ δυνατη η σκηνη αμηχανιας οταν η ραντζερισσα συναντα την Στιουαρτ εξω απο το γραφειο της ,εχοντας κανει την τεραστια διαδρομη αυπνη για να την βρει..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.