Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Παναθεμα σας, τωρα σας επιασε η ορεξη για παρλα...
Εχω να ξυπνησω 6.30 η ωρα ρεεε.
Και καλα ο Σπυρος ειναι παιδι της νυχτας... Εσυ superfly, ουτε οταν παιζει ο γαυρος δεν εχεις τοση ορεξη.
Ρε μπας και δειχνει κανα παιχνιδι σας σε κανενα καναλι και δεν πηρες χαμπαρι οτι ειναι μαγνητοσκοπηση? :p

Και καλα ο Σπυρος ειναι παιδι της νυχτας... Εσυ superfly, ουτε οταν παιζει ο γαυρος δεν εχεις τοση ορεξη.
Ρε μπας και δειχνει κανα παιχνιδι σας σε κανενα καναλι και δεν πηρες χαμπαρι οτι ειναι μαγνητοσκοπηση? :p

Kοιτα ειναι ηδη αργα.Οποτε οσο λιγοτερο κοιμηθεις τοσο ευκολοτερα ξυπνας...:slapface:
Σε μενα πιανει παντως...:stoned:

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αλλα μιας και είμαστε στις ταινίες,η τελευταία που είδα ήταν αυτή.

Κυλισμένη στο βούρκο (1956)

3f9b0fd32ccb00c4710a0b1a49664349.jpg

Ενδιαφέρον στόρι.. Και πρωτότυπο:)
Μια φτωχή πλην τίμια νεαρά,η οποία έχει την μάνα της ανάπηρη και αναγκάζεται να γίνει πόρνη για να τα βγάλει πέρα,από μοδίστρα που είναι.
Η μανούλα της πεθαίνει κάποια στιγμή αλλά της γίνεται συνήθεια...Είναι να μην αποκτηθεί η τεχνογνωσία. :)
Ο πατέρας της,καραβοτσακισμενος Κροίσος την ανακαλύπτει τυχαία,'ψωνίζοντας' την για να ικανοποιήσει τις ανάγκες που προκύπτουν από την εργένικη ζωή του..

Εκεί μαθαίνει την ιστορία της και της και από την επόμενη μέρα της γράφει την αμύθητη περιουσία του.

Στο τέλος δάκρυσα η αλήθεια είναι..Να την δείτε οπωσδήποτε.. (Στέλιο είσαι εδώ δίπλα :) )

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Μια φτωχή πλην τίμια νεαρά,η οποία έχει την μάνα της ανάπηρη και αναγκάζεται να γίνει πόρνη για να τα βγάλει πέρα,από μοδίστρα που είναι.
Η μανούλα της πεθαίνει κάποια στιγμή αλλά της γίνεται συνήθεια...Είναι να μην αποκτηθεί η τεχνογνωσία. :)
Ο πατέρας της,καραβοτσακισμενος Κροίσος την ανακαλύπτει τυχαία,'ψωνίζοντας' την για να ικανοποιήσει τις ανάγκες που προκύπτουν από την εργένικη ζωή του..

Εκεί μαθαίνει την ιστορία της και της και από την επόμενη μέρα της γράφει την αμύθητη περιουσία του.

Στο τέλος δάκρυσα η αλήθεια είναι..Να την δείτε οπωσδήποτε.. (Στέλιο είσαι εδώ δίπλα :) )

Based on a true story...

τι θα λεγατε αντι γαυρο να τον λεμε Λαγο

εδω ειμαι Σπυρο μου
την ταινια δεν την εχω δει αλλα πρεπει να ειναι συμπαθητικη

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

εδω ειμαι Σπυρο μου
την ταινια δεν την εχω δει αλλα πρεπει να ειναι συμπαθητικη

Μα και εσύ πήγες κατευθειαν σε Ταρκόφσκι...

Όταν δίναμε για δίπλωμα πρώτα μαθαίναμε σε Σταρλετακι και ύστερα πιαναμε στα χέρια μας λεωφορείο ''ακορντεόν''
Αλλα ξέχασα..Εσύ πήρες δίπλωμα στον στρατό με Καναδεζα. :))

InZTP7.jpg

ΕΙΠΑ μετα τον Κυνοδοντα να του δωσω άλλη μια ευκαιρια...
Κλεινει για μενα το κεφαλαιο Λανθιμος
Μπουρδα ολκης για το δικο μου μυαλο. Σε αλλους προφανως και κατι λεει...

ΕΙΠΑ μετα τον Κυνοδοντα να του δωσω άλλη μια ευκαιρια...
Κλεινει για μενα το κεφαλαιο Λανθιμος
Μπουρδα ολκης για το δικο μου μυαλο. Σε αλλους προφανως και κατι λεει...

Άντε, να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, να χάσει και η ΑΕΚ κανένα βαθμό να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μπας και γλυτώσεις γιατί τώρα τελευταία δεν σε βλέπω και πολύ καλά...
Άκου Λάνθιμο... :flipout:

Last edited:
Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Πολυ δυνατο φιλμ,αριστοτεχνικες οι εναλλαγες απο το δραμα στην κωμωδια,συγκλονιστικη η σκηνη στο μπανιο..

Προσωπικά, στο Ψυχή και Σώμα, βρήκα ακόμα πιο συγκλονιστικό το αμφιλεγόμενο τέλος: όταν το αντικείμενο του πόθου σου γίνει δικό σου ηρεμείς; ή παύεις να ονειρεύεσαι;

Άντε, να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, να χάσει και η ΑΕΚ κανένα βαθμό να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μπας και γλυτώσεις γιατί τώρα τελευταία δεν σε βλέπω και πολύ καλά...
Άκου Λάνθιμο... :flipout:

Δεν είναι σωστο να γελας με τον αλλον!
Γελαω εγω με τον ΠΑΟ?
:flipout:

Προτεινε καμμια και εσυ...

Προσωπικά, στο Ψυχή και Σώμα, βρήκα ακόμα πιο συγκλονιστικό το αμφιλεγόμενο τέλος: όταν το αντικείμενο του πόθου σου γίνει δικό σου ηρεμείς; ή παύεις να ονειρεύεσαι;

Κωστή ,Υπάρχει αγγλικός τίτλος για να το ψάξω?