Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?
Μηπως εχεις γινει σαν το superfly και δε βλεπεις σχεδον τιποτα?
Hey cut me some slack,will you?:aetsch:
Τωρα ο Ντελ Τορο ηταν καλος.
Ιδιαιτερα στις λεπτομερειες.
Ολα οσα αγαπαμε σ'αυτον ειναι εκει υπεροχα:H χρωματικη παλετα του,το φως του,οι παρακμιακοι-αλλα πανεμορφοι-χωροι του (στα αληθεια ποσο γαματα θα ηταν να μενεις στο διαμερισμα που εμενε η Sally Hawkins?)
To "τερας" επισης καταπληκτικο,και για καποιο λογο δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι αυτη η ταινια αποτελει μια εναλλακτικη "αναπτυξη" του ρομαντζου που εκτυλισσοταν στο Hellboy 2,μεταξυ του Abe Sapien και της "ξωτικιας".
Απλη ιστορια και χιλιοειπωμενη αλλα η μαεστρια του και τα παραπανω την κανουν να ξεχωριζει,βαλε μεσα και τα αντιρατσιστικα-ανιεξουσιαστικα hints (μαυροι,gay,αναπηροι,τερατα εναντιον της κατεστημενης λευκης εξουσιας) και μια γνησια ανθρωπια,και αν ισχυει οτι καθε παραμυθι ειναι καλο οσο καλος ειναι ο κακος του,με τον Σανον σ'αυτο το ρολο το στοιχημα καταλαβαινεις οτι ειναι...σιγουρακι.
Θα'θελα την αφηγηση του λιγο περισσοτερο "βραδυφλεγη",ρομαντζο ειναι θελει περισσοτερο "παιχνιδι",και καλυτερη διανομη στους χαρακτηρες (οχι πολυ) αλλα γενικα ηταν πραγματικα καλο.Βαλε και τις ερμηνειες που ηταν αψογες,η Χωκινς ειναι καταπληκτικη σε οτι κι αν κανει (εχει ματι ο Μαικ Λη),για τον Σαννον τα ειπαμε,βαλε και τους δευτερους που ηταν εξαιρετικοι και....εχεις μια εικονα.
υ.γ.Εγω εχω παθει το αντιθετο απο το Λυμπε.Εχω παρει κατι δισκους τελευταια (ακουσα οτι οπου να'ναι βγαινουμε στις αγορες και ειπα να βγω και γω) και δεν ειχα προλαβει να τους ακουσω,οποτε χτες εκατσα να ακουσω και σκεφτηκα ας τον να βρασει στο ζουμι του...:devil-smiley-029: