StandArd
AVClub Enthusiast
- 31 December 2018
- 781
Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?
Πιτσιρικάς δεν είμαι. Στο μυαλό ίσως.
Έχω δει άπειρες ταινίες, η συγκεκριμένη απλά δε μου έκανε κάτι. Προτιμώ από τον ίδιο σκηνοθέτη τα Body Heat, The Accidental Tourist και Grand Canyon.
Καλή απάντηση.
Πιστεύω κάποιες ταινίες είτε τις αγαπάς είτε τις απορρίπτεις ασυζητητί. Για τα δικά μου γούστα ανήκω στη δεύτερη κατηγορία.
Φιλε StandArd μας τελειωσες!
Το Big Chill 5/10?
Ρε μπας και εισαι πιτσιρικας?
Το εχω δει παλαιοτερα πολλες φορες (μαλλον ηρθε η ωρα να το δω ξανα) παντα με την ιδια αισθηση...
Μουσικαρες, ηθοποιαρες, μια ταινια που πρεπει να δει καποιος (και ένα βινυλιο που πρεπει να εχει).
Καλημερα
Πιτσιρικάς δεν είμαι. Στο μυαλό ίσως.
Έχω δει άπειρες ταινίες, η συγκεκριμένη απλά δε μου έκανε κάτι. Προτιμώ από τον ίδιο σκηνοθέτη τα Body Heat, The Accidental Tourist και Grand Canyon.
Εγώ είμαι ένας απο τους 76.000 που του έβαλε 8/10
Το θέμα της ταινία για εμένα, δεν είναι οι ομοφυλοφιλικες ερωτικές ιστορίες αλλά όπως και στο αριστούργηματικο moonlight, είναι για το πως κατανοεί κάποιος τον εαυτό του και τα συναισθήματα του και σηκώνεται όρθιος δηλώνοντας αυτό που νιώθει και είναι, την αναζήτηση ταυτότητας αλλά και παραδοχής,
σε ένα κόσμο που καταπνίγει την διαφορετικότητα. Το love Simon είναι πρώτα από όλα, όπως ο τίτλος του μας δίνει, αγάπη και αποδοχή του εαυτού μας.
Δοκιμάστε το δικό μας Strella
https://www.imdb.com/title/tt1332125/
Καλή απάντηση.
Πιστεύω κάποιες ταινίες είτε τις αγαπάς είτε τις απορρίπτεις ασυζητητί. Για τα δικά μου γούστα ανήκω στη δεύτερη κατηγορία.
Last edited by a moderator: