Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

The good, the bad, the weird... οτι σας θυμιζει ο τιτλος και πολλα αλλα... προσεξτε και τη μουσικη... Κορεατικο (η Κινεζικο, το ιδιο μου κανει)... εξαιρετικο... μην το χασετε...!!!

Χθες πήγα κι είδα το "Bank Bang" στον κινηματόγραφο.
Πολύ ευχάριστη ταινία, όχι τίποτα το τρομερό. Περνάς όμορφα δυο ώρες.

Στα συν, ότι έχει πολύ καλό χιούμορ, όχι σαν κι αυτό που βλέπουμε συχνά τελευταία στις ελληνικές "κωμωδίες"...

Αξιοπρεπέστατο το Bank Bang Στέργιο. Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Και σκηνοθετικά ο Χαραλαμπόπουλος τα πήγε περίφημα. Μακάρι να βλέπαμε κι άλλες τέτοιες ελληνικές ταινίες συχνότερα.

Είδα για αλλη μια φορά το Blade Runner (Final Cut). Αυτή τη φορά από mkv στην καινούργια μου TV. Ομολογουμένως το καταευχαριστήθηκα.

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Είδα για αλλη μια φορά το Blade Runner (Final Cut). Αυτή τη φορά από mkv στην καινούργια μου TV. Ομολογουμένως το καταευχαριστήθηκα.

καλοριζικη !

ποια πηρες Φωτη

.

The good, the bad, the weird... οτι σας θυμιζει ο τιτλος και πολλα αλλα... προσεξτε και τη μουσικη... Κορεατικο (η Κινεζικο, το ιδιο μου κανει)... εξαιρετικο... μην το χασετε...!!!
+1 -bye-

που το ειδες όμως?

1.Εχθές είδα το In Bruges, πάρα πολύ καλό! από τις ταινίες της χρονιάς! εξαιρετικό cast! 9/10

2.Σήμερα το Street Kings, καλή ταινία 7/10.

Attachments

• In-Bruges-1460.jpg
    In-Bruges-1460.jpg
    111.5 KB · Views: 9
  • street_kings_movie_poster_onesheet.jpg
    street_kings_movie_poster_onesheet.jpg
    101 KB · Views: 7
Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Εν μέσω επεισοδίων του Battlestar Galactica, ξαναείδα το The Rope (Η Θηλειά), το μέχρι στιγμής αγαπημένο μου από τις δουλειές του Alfred Hitchcock.

Death Race! Τέλειο! Φοβερό! όσοι δεν το έχετε δει, δείτε το! 9/10.

Attachments

• death_race_poster_7083.jpg
    death_race_poster_7083.jpg
    33.7 KB · Views: 12

Mar adentro
http://www.imdb.com/title/tt0369702/

Καλογυρισμένη σαν ταινία αλλά παρ’ όλα αυτά όμως δεν καταστάλαξα στο εάν πράγματι άξιζε να τη δω… λόγο του θέματος (πολύ ανθρώπινο αλλά απόμακρο και μακάβριο).
Στην πραγματικότητα η ταινία εστιάζει, κατά την γνώμη μου, κυρίως την πεποίθηση του κατάκοιτου αυτού ανθρώπου, που έχει προ πολλού συμβιβαστεί με την κατάστασή του, στο ότι το μόνο καλό που θα μπορούσε πλέον να του συμβεί θα ήταν να πάψει να ζει, απλά. Εντάξει… και στο θέμα των προκαταλήψεων που μας εμποδίζουν να βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπό μας που μας το ζητάει, να αυτοκτονήσει! :nounder:

Εν μέσω επεισοδίων του Battlestar Galactica, ξαναείδα το The Rope (Η Θηλειά), το μέχρι στιγμής αγαπημένο μου από τις δουλειές του Alfred Hitchcock.

Κρατάω το πρώτο.
ΚΟΡΥΦΗ

Λόγω ασθένειας δεν πήγα σήμερα στη δουλειά και είπα να φρεσκάρω λίγο την (κατά τη γνώμη μου) καλύτερη τριλογία όλων των εποχών, το Νονό, σε hd πλέον. Μόλις τελείωσα το 2ο και μπορώ να πω ότι: 1)ποτέ δε χορταίνω να τα βλέπω και 2)δεν ξέρω αν συνειδητοποιούσε ο Κόππολα όταν τα γύριζε τί ακριβώς έκανε...

Λόγω ασθένειας δεν πήγα σήμερα στη δουλειά και είπα να φρεσκάρω λίγο την (κατά τη γνώμη μου) καλύτερη τριλογία όλων των εποχών, το Νονό, σε hd πλέον. Μόλις τελείωσα το 2ο και μπορώ να πω ότι: 1)ποτέ δε χορταίνω να τα βλέπω και 2)δεν ξέρω αν συνειδητοποιούσε ο Κόππολα όταν τα γύριζε τί ακριβώς έκανε...

Πάντως στην πρόσφατη ταινία του: Youth Without Youth σίγουρα δεν ήξερε τι ακριβώς έκανε… :flipout: