Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

knights-tale.jpg

πολυ την χαρηκα, περιμενα να δω λιγο και να το κλεισω
ηταν εκπληξη για μενα
Υπεροχο παραμυθι με ιπποτες ,εξυπνους διαλογους
ωραιες ερμηνειες μουσικη Ροκ στον μεσαιωνα συνολακια του 60
εξοχος ο μακαριτης ..να το δειτε !!

.

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

6a00c2252d9b358e1d00fa967f05280002-500pi

Τα λέει όλα ο τίτλος φαντάζομαι, από τις λίγες φορές που η μουσική "καπελώνει", ευχάριστα μια ταινία.

Το εκπληκτικό Prestige του Christopher Nolan. Ακολούθησε ο συνήθης τσακωμός, για το αν η ταινία προδίδει όλα της τα μυστικά στο τέλος ή αν πρέπει να πιστέψουμε τον Caine που, απευθυνόμενος σε εμάς, λέει "you don't want to work it out, you want to be fooled".

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Το εκπληκτικό Prestige του Christopher Nolan. Ακολούθησε ο συνήθης τσακωμός, για το αν η ταινία προδίδει όλα της τα μυστικά στο τέλος ή αν πρέπει να πιστέψουμε τον Caine που, απευθυνόμενος σε εμάς, λέει "you don't want to work it out, you want to be fooled".

εξαιρετική ταινία... η μόνη που είδα τα τελευταία χρόνια πάνω από μία φορά ...

americangangster.jpg

Συγλονιστική η ερμηνεία του Denzel Washington, έχει αρκετά στοιχεία από τον Σημαδεμένο, ωστόσο έχει το δικό της χρώμα.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ -bye-

passengers1largexj9.jpg

ΘΡΙΛΕΡ αγωνιας που ασχολειται και με το μεταφυσικο !!

Ωραιο γενικα και με εντελως ανατρεπτικο φιναλε !

The cycle.

attachment.php

Αρκετά καλό θριλεράκι, όμως με ασύνδετο και υπερβολικό τέλος. Οι σκηνές του "ξεκληρίσματος" της ομάδας των φοιτητών (τι πρωτότυπο) ίσως δεν είχαν την κατάλληλη αγωνία.

Πάντως είχα να δω την Ντάρυλ Χάνα αρκετά χρόνια.

5/10.

Attachments

• cycle.jpg
    cycle.jpg
    37.6 KB · Views: 97

Shutter.

attachment.php

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι, κάνει διακοπές όταν παράξενα πράγματα συμβαίνουν με τις φωτογραφίες που τραβάει.

Αρκετά καλές σκηνές (δεν περίμενα αξιοπρεπές σενάριο βέβαια) με μικρές δόσεις ανατριχίλας. B-movie που στέκεται ισάξιο με αρκετά πιο γνωστά θρίλερ.

6/10.-bye-

Attachments

• shutter.jpg
    shutter.jpg
    72.7 KB · Views: 83

Die Welle. Μου άρεσε αρκετά η προσέγγιση στο θέμα της απολυταρχίας και της εκπαίδευσης. Αρκετά δουλεμένοι κάποιοι χαρακτήρες χωρίς η σκηνοθεσία να γίνει φλύαρη. Καλή η σεκάνς στο τέλος μετά την κορύφωση.

Η Σιωπή της Λόρνα. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναδώ Νταρντέν μετά τη Ροζέττα. Ευτυχώς δεν κράτησα αυτήν μου την υπόσχεση. Εξαιρετικό σενάριο, με δυνατές ανατροπές. Σκηνοθετικά οι Νταρντέν θυμούνται το παλιό ντοκυμαντερίστικο παρελθόν τους, εγκαταλέιπουν τις ταρζανιές με την κάμερα, την στήνουν μέχρι και σε τράβελινγκ (!!!) και αφήνουν την ιστορία και τις ερμηνίες να κανουν παιγνίδι. Οι χαρακτήρες πολυεπίπεδοι (ακόμα και οι πιο σκοτεινοί), με αυτόν της κεντρική ηρωίδας να εξελίσσεται καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας, δεχόμενη το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Η απελπισία που έβγαινε στη Ροζέττα σε πρώτο πλάνο, υπάρχει και εδώ αλλά κρύβεται έντεχνα με αποτέλεσμα να γίνει πιο έντονη καθε φορά που αποκαλύπτεται.

Ένα αδιάφορο Sleepy Hollow, ένα φανταστικό Δείπνο Ηλιθίων και, την έκπληξη της εβδομάδας, Son of Rambow!

son-of-rambow-poster.jpg

Στην Αγγλία της δεκαετίας του '80, κάποιαα ανόητη αδελφότητα απαγορεύει στα μέλη της να ακούν μουσική, να βλέπουν ταινίες και λοιπα ανόητα. Ένα μικρό παιδί από τις τάξεις της, παρασύρεται από έναν κωλοπαιδαρά συμμαθητή του στο να συμμετάσχει στην ερασιτεχνική διασκευή του Rambo.

Μετά το Be Kind Rewind, άλλη μία ταινία που αναζητεί το μεράκι του κινηματογράφου στον ενθουσιασμό των ερασιτεχνών. Αυτή τη φορά, με ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα, όπου το δράμα με την κωμωδία εναλάσσονται με την ίδια φυσικότητα που χαρακτηρίζει και τη ζωή μας. Και με εξαιρετικές ερμηνείες από τους μικρούς Will Poulter και Bill Milner!

Οι φίλοι του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, καθώς και του movie making να μην τη χάσουν!

The day that the earth stood still.

attachment.php

Βλέπεται ευχάριστα χωρίς να είναι και η ταινία της χρονιάς. Αρκετά καλά εφέ και ορισμένα δυνατά σημεία.

Υπόθεση λίγο πολύ γνωστή. Αποφάσισαν στον γαλαξία πως ο βιασμός της γης δεν πάει άλλο και ήρθε η ώρα να ξεκουμπιστούμε.

Ήρθε ο Κιανού Ριβς να μας ξαποστείλει. Του αγγίξαμε ευαίσθητη χορδή όμως και είπε να μας αφήσει να ολοκληρώσουμε το έργο μας.:flipout:

Α! Είμαι και φαν της Κόνελλυ (γιατί να το κρύψουμε άλλωστε).

6/10 (μέρες που είναι).

Attachments

• earth.jpg
    earth.jpg
    58.1 KB · Views: 98

Έχω μια απέχθεια με τα remake.
Προτιμώ το αυθεντικό The Day the Earth Stood Still
του 1951 (βαθμολογία 8.1 έναντι 5.4 ου σημερινού) που του έφτιαξα υπότιτλους μόνος μου.

Ένα αδιάφορο Sleepy Hollow, ένα φανταστικό Δείπνο Ηλιθίων και, την έκπληξη της εβδομάδας, Son of Rambow!

son-of-rambow-poster.jpg

Στην Αγγλία της δεκαετίας του '80, κάποιαα ανόητη αδελφότητα απαγορεύει στα μέλη της να ακούν μουσική, να βλέπουν ταινίες και λοιπα ανόητα. Ένα μικρό παιδί από τις τάξεις της, παρασύρεται από έναν κωλοπαιδαρά συμμαθητή του στο να συμμετάσχει στην ερασιτεχνική διασκευή του Rambo.

Μετά το Be Kind Rewind, άλλη μία ταινία που αναζητεί το μεράκι του κινηματογράφου στον ενθουσιασμό των ερασιτεχνών. Αυτή τη φορά, με ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα, όπου το δράμα με την κωμωδία εναλάσσονται με την ίδια φυσικότητα που χαρακτηρίζει και τη ζωή μας. Και με εξαιρετικές ερμηνείες από τους μικρούς Will Poulter και Bill Milner!

Οι φίλοι του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, καθώς και του movie making να μην τη χάσουν!

τετοια διαμαντακια ομορφαινουν τον δρομο του κινηματογραφου

.

Έχω μια απέχθεια με τα remake.
Προτιμώ το αυθεντικό The Day the Earth Stood Still
του 1951 (βαθμολογία 8.1 έναντι 5.4 ου σημερινού) που του έφτιαξα υπότιτλους μόνος μου.

Δεν το είχα υπόψη μου πως είναι remake. Θα κοιτάξω μήπως το βρω.
Συμφωνώ απόλυτα για τα remake.
Κατά καιρούς ψάχνω εξαιρέσεις, αλλά, δεν.

Dead and gone.

attachment.php

Αλλιώς "πως να σπάσετε πλάκα με ένα θρίλερ". Μια οικογένεια σφαγιάζεται το 1964. 40 χρόνια μετά το μακελειό θα αναβιώσει με μια σειρά από φρικτές δολοφονίες.

Χέρια-πόδια κομμένα και μια λεπτομερής καταγραφή το πως μπορεί το αίμα να πεταχτεί και να σε κάνει χάλια. Σκηνές που θα ζήλευε και ο Ταραντίνο, όπου από το λουτρό του αίματος δεν ξεφεύγει ούτε και το χέρι του μπούμαν.:flipout::flipout:

Φωτογραφία για αγαλματάκι, μιας και βλέπεις δέντρα, δέντρα και δέντρα. Οι ερμηνείες συγκλονιστικές. Μη ξεχάσουν να ευχαριστήσουν το μπαμπά τους, τη μαμά τους, το σκύλο τους και φυσικά την ακαδημία!:firstprize:

2/10. Πάμε γι άλλα..................

Attachments

• dead.jpg
    dead.jpg
    48 KB · Views: 81

pegasus_LARGE_t_1581_671911_type11442.jpg

Δεν ξερω ποσο μεγαλο ρολο παιζει η διαθεση του να δεις ταινια στην εκ των υστερων κριτικη της αλλα αυτο το εργακι δεν μετανιωσα που το ειδα...
Πολυ ζωντανο, καλη μουσικη!

Α! Ειδα επίσης και το IN BRUGES και μου αρεσε και αυτο!!! Να βαλω θερμομετρο?
Και οι 3 χαρακτηρες εκπληκτικοι (αν και τον Φαρελ δεν τον παω).

Είδα δύο στο καπάκι:

1. The Happening

2. While She Was Out

Το πρώτο από μέτριο ως καλό, θα μπορούσε πάντως καλύτερο... 6/10

Το δεύτερο πολύ κακό 4/10 το πήραμε για Θρίλερ και σε μερικές στιγμές πεθάναμε στα γέλια!