Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Χθες είδα το IRON MAN. Καλό ήταν, αλλά βάση αυτών που είχα ακούσει περίμενα αρκετά περισσότερα.
Ίσος αν δεν γελοιοποιούσε τόσο τον κο. Σιδερένιο και χρησιμοποιούσε κάποιο ποιο πρωτότυπο buck ground από το χιλιοφαγωμένο «καλό παλικάρι αμερικάνος κατατροπώνει τους κακούς ανατολίτες τρομοκράτες» να αποκτούσε και κάποια υπόσταση το έργο (λέτε?).
Πάντως καλύτερο από πολλές άλλες μεταφορές comic ηρώων.

Requiem for a Dream

Είχα ακούσει τόσα πολλά... είδα και βαθμολογία στο imdb 8.5 κι έκατσα να το δώ με πολύ μεγάλες προσδοκίες...
Κρίμα...
icon9.gif

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Υποτίθεται είναι για γερά στομάχια.

Την έχω απωθημένο κι εγώ (δεν μου έκατσε ποτέ σε DVD / σινεμά) και λέω να τη δω στο BD.

ΥΓ Ο Μπίκος μετά το αριστούργημα της 7ης τέχνης "The Fall'' έχει κλείσει ως ποιοτικός θεατής. :p

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Υποτίθεται είναι για γερά στομάχια.

Την έχω απωθημένο κι εγώ (δεν μου έκατσε ποτέ σε DVD / σινεμά) και λέω να τη δω στο BD.

ΥΓ Ο Μπίκος μετά το αριστούργημα της 7ης τέχνης "The Fall'' έχει κλείσει ως ποιοτικός θεατής. :p

Το "The Fall" μπροστά σ' αυτό είναι έπος!! Άσε που έχει και απαράδεκτη εικόνα για BR.
icon12.gif

ποιο ειναι αυτο το ΤΗΕ FALL βρε παιδια

οσο για το Requiem ε και μενα δεν μ αρεσε ...

.

La Vita e Bella στα 720p,απροσμενα καλη εικονα,οσο για την ταινια για αλλη μια φορα με καθηλωσε.

REC.

Αρκετά καλό με πολλές σκηνές αγωνίας. Στην αρχή η γλώσσα ξενίζει αλλά γρήγορα τη συνήθισα.
Στα + η γρήγορη εναλαγή σκηνών.

Με κούρασε λιγάκι η λήψη, αλλά σίγουρα προτιμότερη από τη σταθερή κάμερα.

6/10.
Αν δεν είχα δει το Blair Witch Project, ίσως ήταν ψηλότερα. Ξαναζεσταμένη ιδέα.

“INTO THE WILD” ενδιαφέρουσα ταινία με ωραίο σενάριο και καλές ερμηνείες που διαπραγματεύεται την αναζήτηση του νοήματος της ζωής. Παρά το μεγάλο μήκος της, τον αργό ρυθμό της και το τραγικό τέλος της, βλέπεται… και αποζημιώνει στο τέλος με τι άλλο από το «νόημα της ζωής»!
6,5/10
http://www.imdb.com/title/tt0758758/

"Ο άνθρωπος με την κινηματογραφική μηχανή", του Βέρτοφ, από το 1929.

Δεν υπάρχει σενάριο, δεν υπάρχουν ηθοποιοί, δεν υπάρχουν σκηνικά, κοστούμια κ.λπ. Υπάρχουν μόνο δύο πόλεις με τους ανθρώπους τους και ένας παθιασμένος κινηματογραφιστής (α, και η μοντέρ, η γυναίκα του). Μία ταινία με εκπληκτικό ρυθμό και φοβερά εφέ, ένα αριστούργημα της τέχνης του μοντάζ. Τελικά το Koyaanisqatsi δεν ήταν τόσο πρωτότυπο όσο νόμιζα.

Πολλοί έχουν επιχειρήσει να επενδύσουν μουσικά την ταινία, βασισμένοι σε σημειώσεις του σκηνοθέτη. Στη version που το είδα εγώ, η μουσική ήταν του Michael Nyman, αν και οι συνθέσεις δεν θυμίζουν τα γνωστά του "Μαθήματα Πιάνου". Εδώ είναι μινιμαλιστικές και βασισμένες στα χάλκινα. Κατά τη γνώμη μου, έδεναν πολύ με την ταινία, αλλά οι περισσότεροι της παρέας, ενδεχομένως λόγω μη εξοικείωσης με τον μινιμαλισμό, τη βρήκαν κουραστική.

Ειδα το Wanted. Σεναριο απιστευτα ηλιθιο...αλλα ωραια ηχητικα εφφε και παντα ωραια Τζολι. Παντως ειναι απο τις πιο ηλιθιες ταινιες της σεζον.

Δεν υπάρχει σενάριο, δεν υπάρχουν ηθοποιοί, δεν υπάρχουν σκηνικά, κοστούμια κ.λπ. Υπάρχουν μόνο δύο πόλεις με τους ανθρώπους τους και ένας παθιασμένος κινηματογραφιστής (α, και η μοντέρ, η γυναίκα του). Μία ταινία με εκπληκτικό ρυθμό και φοβερά εφέ, ένα αριστούργημα της τέχνης του μοντάζ. Τελικά το Koyaanisqatsi δεν ήταν τόσο πρωτότυπο όσο νόμιζα.

Πολλοί έχουν επιχειρήσει να επενδύσουν μουσικά την ταινία, βασισμένοι σε σημειώσεις του σκηνοθέτη. Στη version που το είδα εγώ, η μουσική ήταν του Michael Nyman, αν και οι συνθέσεις δεν θυμίζουν τα γνωστά του "Μαθήματα Πιάνου". Εδώ είναι μινιμαλιστικές και βασισμένες στα χάλκινα. Κατά τη γνώμη μου, έδεναν πολύ με την ταινία, αλλά οι περισσότεροι της παρέας, ενδεχομένως λόγω μη εξοικείωσης με τον μινιμαλισμό, τη βρήκαν κουραστική.

Πού τα βρίσκεις όλα αυτά ρε Λευτέρη; Θέλω κι εγώ...

Το mama mia, τι να λέμε τα ξέρετε όσοι την έχετε πατήσει και ξοδιάσατε δυο ώρες μαζί της. Εγώ προσωπικά, ανακάλυψα ένα καμένο πίξελ, πάνω δεξιά στην οθόνη!

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Το συγκεκριμένο dvd της ταινίας είδα μια φορά που πέρασα από το ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ να υπάρχει σε μια στοίβα.
Όταν μετά από λίγες μέρες πέρασα να το αγοράσω δεν το έβλεπα πουθενά.
Ρωτώντας μου είπαν ότι... τελείωσε!!!
Αυτό δεν το περίμενα.:bang:
Όταν αναδημοσιεύω λίστα των 1001 ταινιών αρχίζοντας από τις παλαιότερες και ξεκινάν οι ειρωνείες του στιλ::violent-smiley-030:
-Τι αρχαιολογίες είναι αυτές!
- Κακά τα ψέματα. Ελάχιστες από τις παλιές ταινίες βλέπονται
- κλπ, κλπ...
Τότε είναι να απορεί κανείς πως εξαντλούνται τόσο γρήγορα τέτοιες ταινίες.
Έψαξα και αλλού και δεν την έβρισκα πουθενά..
Μετά φταίει ο φονιάς;
Την προμηθεύτηκα με το γνωστό τρόπο, εμπλουτίζοντας την μάλιστα με περισσότερους υπότιτλους από αυτούς που έχει η ελληνική έκδοση.

Πού τα βρίσκεις όλα αυτά ρε Λευτέρη; Θέλω κι εγώ...

Στη συλλογή του υπευθύνου του τμήματος Κινηματογράφου του Δήμου Γλυφάδας. Ούτε ξέρω που τα βρίσκει, αλλά το ότι είναι σκηνοθέτης υποθέτω βοηθάει. Πάντως έχουμε δει απίθανα πράγματα.