Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Scorpion King 2

Αδιάφορη. Το μονο που με έκανε να την παρακολουθώ ήταν το άφθονο surruound...

The Maltese Falcon του Τζων Χιούστον

Όσες φορές και να τη δω ποτέ δεν τη χορταίνω. Απόλαυση. Ήταν και η πρώτη φορά που την είδα σε προτζέκτορα και ήταν κάπως ξεχωριστή...

Δεν ξέρω αν θα τολμήσω ποτέ να δω την ταινία. Το βιβλίο του Ντάσιελ Χάμετ μ' έχει αγγίξει τόσο, που φοβάμαι μη χαθεί κάτι από τη μαγεία.

Φοβάμαι μη χαλάσει η εικόνα που έχω στο μυαλό μου για τον Σαμ Σπέιντ...

Taken (2008)

taken-2008.jpg

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ !!!! ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WLKVt8Q8lp4

Underworld 2. Συμπαθητική, ιδανική για ένα πολύ χαλαρό βράδυ. Και τώρα ξεκινώ τους Κυνηγούς του Αγγελόπουλου. Η νύχτα προβλέπεται μακριά...

Ratatouille!

I know παιδικη, αλλα φρεσκια και πιστη στην συνεχεια θαυματων της Pixar.

Προτεινεται!

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

1000 μιλια ερωτας.... ΦΟΒΕΡΗ αξιζει να τη δείτε μονο και μονο για την πρωταγωνiστρια Natalia Avelon η οποία ειναι βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!!

wall-e
Πολύ παιδική και βαρετή

.....και πολυ Αμερικανικη

Αρα δεν είμαι ο μόνος που απογοητεύτηκε βλέποντας την... περίμενα πολλά περισσότερα, αλλά τελικά μόνο στο τεχνικό μέρος (animation, εφέ, ήχος) ήταν καλή... τα υπόλοιπα ακριβώς όπως τα είπαν οι παραπάνω...

Ειδα το Transformers σημερα το πρωι..

Με απογοητευσε αν κ δεν πιστευω οτι ηταν αρκετα κακη η μεταφορα. Απλα τα κινουμενα σχεδια ηταν σε αλλο επιπεδο.

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Αρα δεν είμαι ο μόνος που απογοητεύτηκε βλέποντας την... περίμενα πολλά περισσότερα, αλλά τελικά μόνο στο τεχνικό μέρος (animation, εφέ, ήχος) ήταν καλή... τα υπόλοιπα ακριβώς όπως τα είπαν οι παραπάνω...

Εμένα πάλι με καταγοήτευσε! Πολύ μαύρο σενάριο, πολυ φιλόδοξη σκηνοθεσία, και γεμάτη συναισθήματα ιστορία. Μόνο σαν καρτούν δεν το είδα. Αλλά θέλει θέαση σε σινεμά και όχι στο σπίτι.

"ο πορτοφολας"(pick-up on south street)μολις τελειωσε στην ΕΤ1
ατμοσφαιρικο φιλμ-νουαρ του 1953 απο τα καλυτερα τους ειδους με τον
Ριτσαρντ Γουιντμαρκ,στο ρολο του πορτοφολα.
Μπραβο στην ΕΤ1 που βαζει αυτη τη σειρα φιλμ νουαρ τις Κυριακες,εχει βαλει κι αλλα καλα του ειδους.

Είδα το Wall-E που αναφέρθηκε και προηγουμένως. Εγώ θα διαφωνήσω με όσα ειπώθηκαν. Πολύ καλή ταινία και καθόλου παιδική. Για τους λάτρεις του anim θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα.

Μπραβο στην ΕΤ1 που βαζει αυτη τη σειρα φιλμ νουαρ τις Κυριακες,εχει βαλει κι αλλα καλα του ειδους.
Το είδα την περασμένη βδομάδα. Εξαιρετικό κινηματογραφικά. Κρίμα που ο σκηνοθέτης δίνει λίγο κ.λο στον Μακαρθυσμό - είναι εκνευριστικό. Αντίθετα, το "Η νύχτα και η πόλη" πάλι με τον Γουίντμαρκ - του Ντασσέν - είναι ακόμη πιο ατμοσφαιρικό και 100% τίμιο. Το παίζει στο φεστιβάλ αλλά δυστυχώς σε ώρα που δουλεύω. Τόχω σε DVD αλλά άλλο είναι να το βλέπεις αναλογικά στην μεγάλη οθόνη.

Το έχω σε DVD, αλλά κάποια στηγμή θα του φτιάξω ελληνικούς υπότιτλους.

Mirrors

Μέτριο. Ο καθρέπτης δολοφόνος κουράζει. Πολύ μονοτονία.
Ο Σάδερλαντ μεγαλώνει σιγά-σιγά.

Έχει 2-3 σκηνές που αξίζουν.

5/10!-bye-

Ειδα το Lucky Number Slevin..

Ευχαριστη ταινια που σου κινει το ενδιαφερον. Προτεινεται!