Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Το προηγούμενο μήνυμα άκυρο. Γύρισα χθές βράδυ από ταξίδι και βλέπω πως το παίζει στο Ολύμπιον. Θα πάω ελπίζω σήμερα.

Σίμο εδώ βγήκε την περασμένη Πέμπτη κανονικά στις αίθουσες. Και από ότι ακούω, πάει και καλά εισπρακτικά.

Είδα ξανά μετά από 35 περίπου χρόνια Το Κεντρί με τον αείμνηστο Paul Newman και τον υπέροχο Robert Redford.
Να σταθώ στο υπέροχο Soundtrack. Ήταν αυτό που με έκανε για πρώτη φορά στην ζωή μου να αισθανθώ ζήλια που δεν ξέρω να παίζω πιάνο,:bigcry: για να μπορώ να ξεσπαθώνω με την μελωδία αυτή.

Είδα επιτέλους το vicky christina barcelona του Woody Allen και συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τα σχόλια του Φώτη, διαφωνώντας μόνο στο κατά πόσο θα άρμοζε να παίζει ο ίδιος. Δεν κατάλαβα ποιόν σε ποιόν άντρα αναφέρεσαι - μάλλον της Judy θα εννοείς καθώς για άντρας της Vicky θα ήταν πολύ μεγάλος. Φοβάμαι ότι σε έναν τέτοιο δεύτερο ρόλο θα τράβαγε υπέρ το δέον την προσοχή από την ουσία του έργου, αδυνατίζοντας το πεντάγωνο.

Εγώ είπα να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια και είδα την "Αρκούδα" του Ζαν Ζακ Ανό...

Xθες το βράδυ είδα το felon, μια ταινία που ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.Βλέπεται άνετα χωρίς να κουράζει καθόλου.

Είδα επιτέλους το vicky christina barcelona του Woody Allen και συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τα σχόλια του Φώτη, διαφωνώντας μόνο στο κατά πόσο θα άρμοζε να παίζει ο ίδιος. Δεν κατάλαβα ποιόν σε ποιόν άντρα αναφέρεσαι - μάλλον της Judy θα εννοείς καθώς για άντρας της Vicky θα ήταν πολύ μεγάλος. Φοβάμαι ότι σε έναν τέτοιο δεύτερο ρόλο θα τράβαγε υπέρ το δέον την προσοχή από την ουσία του έργου, αδυνατίζοντας το πεντάγωνο.

Κι όμως θεωρώ ότι θα ήταν ιδανικός για σύζυγος της Βίκυ. Και εξηγούμαι. Η Βίκυ εμφανίζεται ως η πιο συντηρητική της παρέας, θα παντρευτεί έναν όντως συντηρητικό άντρα. Αν ήταν και αρκετά μεγαλύτερός της, θα μπορούσε να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα η αντίθεση μεταξύ των δύο αντιζήλων (συζύγου και εραστή). Και θα είχε όντως πλάκα να πάρει στο τέλος το κορίτσι ο Γούντυ από τον Μπαρντέμ, έστω και από καθαρή σπόντα! Λίγο finetuning στους διαλόγους θα ήθελε πιστεύω. Άλλωστε ο τύπος που παίζει τον σύζυγο της Βίκυ, προσπαθεί να παίξει όπως έπαιζε ο Άλλεν πριν από 20 χρόνια. Δεν είναι κακός, αλλά όπως είπα, θα είχε περισσότερη πλάκα να έπαιζε ο Γούντυ.

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

ειπα και εγω να το δω ,για να εχουμε αποψη.
και ενημερωση
ηταν αναγκη
ειδα την ποιο ηλιθια πατατα της διετιας
πω..πω..τι σεναριο ηταν αυτο !!

τιτλος ΤΟ ΣΙΔΕΡΙΚΟ....IRONMAN

βουλιαξαμε στα games και comics
αλλα οχι και ετσι

:bang: