Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Εν τω μεταξύ σήμερα είδα το midsommar. Εντάξει, άρρωστο... Πλην κάποιες συγκλονιστικές σκηνές... 7/10

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εν τω μεταξύ σήμερα είδα το midsommar. Εντάξει, άρρωστο... Πλην κάποιες συγκλονιστικές σκηνές... 7/10

Αν θες γράψε τίποτα παραπάνω. Το'χω στη λίστα αλλά όλο το αναβάλλω. Το trailer μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά συνήθως αυτό σημαίνει χλιαρή ταινία.

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Καρα-άρρωστο θα το έλεγα αλλά μου κράτησε το ενδιαφέρον,συν την ερμηνεία της πρωταγωνίστριας.Κάποιοι θα το βρούν βαρετό.Εμένα με κέρδισε η ατμόσφαιρα που χτιζόταν σταδιακά και οι σκηνές που σου πετάει ξαφνικά και σε στέλνουν.

Ενώ το Hereditary δεν ήταν του γούστου μου,στο Midsommar θα έβαζα κι εγώ χαλαρά 7άκι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Δεν υπάρχουν κάποιες μεμονωμένες αίθουσες με την ορίτζιναλ γλώσσα?

Από εδώ που ζω είναι ένα μικρο ταξίδι, είτε 60 χλμ μέχρι το Ramstein, είτε 70 χλμ. μέχρι το Λουξεμβουργο. τη συγκεκριμένη ταινία δεν την παίζει σε κανένα από τα δυο μέρη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Από εδώ που ζω είναι ένα μικρο ταξίδι, είτε 60 χλμ μέχρι το Ramstein, είτε 70 χλμ. μέχρι το Λουξεμβουργο. τη συγκεκριμένη ταινία δεν την παίζει σε κανένα από τα δυο μέρη.

Ε,τότε netflix χίλιες φορές.

Εχω ζήσει μικρός στην Γερμανία.Θυμάμαι τον Λουί ντε Φυνές να μιλάει Γερμανικά.Πόσο τραγικό μου φαίνεται τώρα..

Εγώ θα ήθελα να πάω κινηματογράφο, πλην η σημερινή μου κατάσταση δεν μου δίνει την πολυτέλεια να πάω σε ταινία 3,5 ωρών ( με τα πήγαινε έλα 5,5 ώρες)

Που να κανω την αντιστοιχη ερωτηση : ποτε και γιατι καταργηθηκαν τα διαλλειματα των προβολων ?
(απο ταινια μιαμισης ωρας και πανω ....) Ποια ουροδοχος κυστη κραταει επι 3 ωρες συμπιεσμενη ?
Και ποια σπονδυλικη στηλη ? Των 25αρηδων ? Εαν ναι ... να το ανακοινωσουν !

Που να κανω την αντιστοιχη ερωτηση : ποτε και γιατι καταργηθηκαν τα διαλλειματα των προβολων ?
(απο ταινια μιαμισης ωρας και πανω ....) Ποια ουροδοχος κυστη κραταει επι 3 ωρες συμπιεσμενη ?
Και ποια σπονδυλικη στηλη ? Των 25αρηδων ? Εαν ναι ... να το ανακοινωσουν !

Τα multiplex κατήργησαν το διάλλειμα.Ηταν στα "καινούρια" που έφεραν.

Υπάρχουν ακόμα κινηματογράφοι που κάνουν διάλειμα.

Απλά θέλει ψάξιμο και τύχη.

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Αρε νιάτα
Κάποτε βλέπαμε δύο φορές την ταινία και ούτε για πλάκα να ζοριστει η κύστη.
Φέτος πήγα για το End game και έφαγα ήττα.
Πριν ξεκινήσει η προβολή άδειασμα κύστης ,μεσα στην αίθουσα ούτε στάλα από νερό η αναψυκτικό και στην μέση έτρεχα μην χάσω σκηνή.
Όπως το πάω μόνο με καθετήρα θα την βγάζω καθαρή.

:flipout::flipout::flipout:

Τα multiplex κατήργησαν το διάλλειμα.Ηταν στα "καινούρια" που έφεραν.

Υπάρχουν ακόμα κινηματογράφοι που κάνουν διάλειμα.

Απλά θέλει ψάξιμο και τύχη.

Nαι, I know .... σε multiplex πηγαινω τα τελευταια 15 χρονια.
Ομως ... ΓΙΑΤΙ ... το επεβαλαν ? Ποιο ηταν το σκεπτικο ?
Μην χαθουν 10 λεπτα απο καθε προβολη ?
Αυτο ρωταω ...

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Αυτο ρωταω ...

Για να μη χαλάει η ροή της ταινίας. Το διάλειμμα στα μισά της ταινίας ήταν παγκόσμια ελληνική αποκλειστικότητα. Εγώ πάντως χαίρομαι που καταργήθηκε και στην Ελλάδα.

Αυτο ρωταω ...

E, προφανώς κουτσά κουτσά μπορούσαν να χωρέσουν μια ακόμη προβολή κάθε μέρα.

Βέβαια υπάρχει και πραγματικός λόγος, το ότι χαλάει το όλο "χάσιμο" μέσα στην ταινία αν ξαφνικά ανάψεις τα φώτα κι επιστρέψεις στην πραγματικότητα. Αλλά δε νομίζω ότι το κάναν γι'αυτό.

Για να μη χαλάει η ροή της ταινίας. Το διάλειμμα στα μισά της ταινίας ήταν παγκόσμια ελληνική αποκλειστικότητα. Εγώ πάντως χαίρομαι που καταργήθηκε και στην Ελλάδα.
Μαζί γράφαμε!

Last edited by a moderator:

Turist[2014]
Turist-poster-goldposter-com-9.jpg

https://www.imdb.com/title/tt2121382/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Ωραιες διακοπες. Μια πολυ ιδιαιτερη ταινια απο τη Νορβηγια που διαδραματιζετε στις Γαλλικες αλπεις. Υπερβολικα αργη μας δειχνει μια τετραμελης οικογενεια που πηγε διακοπες για να κανει σκι. Ενα συμβαν ομως θα αλλαξει ολο το τοπιο μεταξυ τους. Ανθρωπινη και ρεαλιστικη με μερικες πολυ δυνατες στιγμες. Μην περιμενετε να δειτε δραση η φοβερη πλοκη. Η ενταση υποβοσκει σε ολη την ταινια και τα ξεσπασματα ειναι λιγα δυνατα και σε καταλληλες στιγμες. Δεν ειναι για ολους. Οι πιο σινεφιλ δωστε της μια ευκαιρια. 7.5/10

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Ουτε λογος.Για μενα εκλεβε την παρασταση (και δεν υπερβαλω καθολου) και στο Raging Bull.Kαι μιλαμε για ταινια που ο Ντε Νιρο εδινε ρεσιταλ.
Ο Στελλιος αρεσκεται στο να προβοκαρει περισσοτερο παρα εννοει το να μηδενιζει.
Οπως ειναι σιγουρος οτι ολοι περιμενουν το Νετφλιξ για να το δουν.

εγω ειπα απλα οτι ο Τζο κλεβει την παρασταση απο τους αβανταδορικους ρολους που εφτιαξε ο Μαρτιν για τους δυο θρυλους
δεν προβοκαρα ουτε μηδενισα καποιον ....

η ταινια 8/10

Τσοντα εχει ;;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Εγώ ευχαρίστως θα το έβλεπα στο σινεμά, αλλά εδώ στη Γερμανία παίζουν μόνο μεταγλωττισμένες ταινίες και δεν υπάρχει περίπτωση να υποστώ το De Niro και τον Al Pacino να μιλάν Γερμανικά. Όποτε Νetflix και πάλι Νetflix

Εγω ολες μεταγλωτισμενες τις βλεπω. Δε με χαλαει. Γιατι υπαρχει μια πλειαδα ηθοποιων με φωνητικο Timbre που αντιστοιχει στον ηθοποιω. Μαλιστα υπαρχουν αοικλειστικοι ηθοποιοι που κανου ντουμπλαρισμα για καθε συγκεκριμενο αμερικανο.
Μετα και αν ειν αι απο τα φιλμ που θελω να κρατησω παω σε Blue Ray και βαζω την Οriginal μπαντα.

Ασε που μερικους δεν καταλαβαινεις παντα τι λενε στα Αμερικανικα...

Edit :
Απροπο καταλαβα οτι μαλλον μιλατε για το Irishman (πρεπει να γνωριζεις τους κωδικες για μυημενους για να καταλαβεις ). Για ποιο σινεμα μιλατε ;
Δεν θα βγει καν στις αιθουσες το φιλμ. Απ οτι ακουσα ειναι περιοριστικη συνθηκη της Νετφλιξ.

Ειδα και εγω τα παρασιτα
Μου αρεσε αλλα όχι και αριστούργημα.
Τεχνικα ηταν οντως αρτιο, εχοντας διαβασει όμως υμνους περιμενα κατι ακομα

Την είδα κι εγώ χθές...
Μια καλή μαύρη κωμωδία θα την έλεγα αλλά μέχρι εκεί.

Τσοντα εχει ;;
Έχει μια φοβερή σκηνή ''με το στανιό'' σμιξιματος... Από τις ωραιότερες του έργου, και γενικότερα είναι σκηνή ανθολογίας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Εγω ολες μεταγλωτισμενες τις βλεπω. Δε με χαλαει. Γιατι υπαρχει μια πλειαδα ηθοποιων με φωνητικο Timbre που αντιστοιχει στον ηθοποιω. Μαλιστα υπαρχουν αοικλειστικοι ηθοποιοι που κανου ντουμπλαρισμα για καθε συγκεκριμενο αμερικανο.
Μετα και αν ειν αι απο τα φιλμ που θελω να κρατησω παω σε Blue Ray και βαζω την Οriginal μπαντα.

Ασε που μερικους δεν καταλαβαινεις παντα τι λενε στα Αμερικανικα...

Edit :
Απροπο καταλαβα οτι μαλλον μιλατε για το Irishman (πρεπει να γνωριζεις τους κωδικες για μυημενους για να καταλαβεις ). Για ποιο σινεμα μιλατε ;
Δεν θα βγει καν στις αιθουσες το φιλμ. Απ οτι ακουσα ειναι περιοριστικη συνθηκη της Νετφλιξ.
Θα βγει κανονικά για 2 εβδομάδες στις αίθουσες και στην Αμερική και σε ευρωπαϊκές, πριν την πρεμιέρα στο Ντεφλιξ.

Αυτό ουσιαστικά γίνεται για να μπορέσει η ταινία να διαγωνισθει στα Όσκαρ. Είναι προϋπόθεση για αυτά, να έχει παιχθεί στους κινηματογράφους.