Εν τω μεταξύ σήμερα είδα το midsommar. Εντάξει, άρρωστο... Πλην κάποιες συγκλονιστικές σκηνές... 7/10
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εν τω μεταξύ σήμερα είδα το midsommar. Εντάξει, άρρωστο... Πλην κάποιες συγκλονιστικές σκηνές... 7/10
Δεν υπάρχουν κάποιες μεμονωμένες αίθουσες με την ορίτζιναλ γλώσσα?
Από εδώ που ζω είναι ένα μικρο ταξίδι, είτε 60 χλμ μέχρι το Ramstein, είτε 70 χλμ. μέχρι το Λουξεμβουργο. τη συγκεκριμένη ταινία δεν την παίζει σε κανένα από τα δυο μέρη.
Εγώ θα ήθελα να πάω κινηματογράφο, πλην η σημερινή μου κατάσταση δεν μου δίνει την πολυτέλεια να πάω σε ταινία 3,5 ωρών ( με τα πήγαινε έλα 5,5 ώρες)
Που να κανω την αντιστοιχη ερωτηση : ποτε και γιατι καταργηθηκαν τα διαλλειματα των προβολων ?
(απο ταινια μιαμισης ωρας και πανω ....) Ποια ουροδοχος κυστη κραταει επι 3 ωρες συμπιεσμενη ?
Και ποια σπονδυλικη στηλη ? Των 25αρηδων ? Εαν ναι ... να το ανακοινωσουν !
Τα multiplex κατήργησαν το διάλλειμα.Ηταν στα "καινούρια" που έφεραν.
Υπάρχουν ακόμα κινηματογράφοι που κάνουν διάλειμα.
Απλά θέλει ψάξιμο και τύχη.
Nαι, I know .... σε multiplex πηγαινω τα τελευταια 15 χρονια.
Ομως ... ΓΙΑΤΙ ... το επεβαλαν ? Ποιο ηταν το σκεπτικο ?
Μην χαθουν 10 λεπτα απο καθε προβολη ?
Αυτο ρωταω ...
Nαι, I know .... σε multiplex πηγαινω τα τελευταια 15 χρονια.
Ομως ... ΓΙΑΤΙ ... το επεβαλαν ? Ποιο ηταν το σκεπτικο ?
Μην χαθουν 10 λεπτα απο καθε προβολη ?
Αυτο ρωταω ...
Μαζί γράφαμε!Για να μη χαλάει η ροή της ταινίας. Το διάλειμμα στα μισά της ταινίας ήταν παγκόσμια ελληνική αποκλειστικότητα. Εγώ πάντως χαίρομαι που καταργήθηκε και στην Ελλάδα.
Ουτε λογος.Για μενα εκλεβε την παρασταση (και δεν υπερβαλω καθολου) και στο Raging Bull.Kαι μιλαμε για ταινια που ο Ντε Νιρο εδινε ρεσιταλ.
Ο Στελλιος αρεσκεται στο να προβοκαρει περισσοτερο παρα εννοει το να μηδενιζει.
Οπως ειναι σιγουρος οτι ολοι περιμενουν το Νετφλιξ για να το δουν.
Εγώ ευχαρίστως θα το έβλεπα στο σινεμά, αλλά εδώ στη Γερμανία παίζουν μόνο μεταγλωττισμένες ταινίες και δεν υπάρχει περίπτωση να υποστώ το De Niro και τον Al Pacino να μιλάν Γερμανικά. Όποτε Νetflix και πάλι Νetflix
Ειδα και εγω τα παρασιτα
Μου αρεσε αλλα όχι και αριστούργημα.
Τεχνικα ηταν οντως αρτιο, εχοντας διαβασει όμως υμνους περιμενα κατι ακομα
Έχει μια φοβερή σκηνή ''με το στανιό'' σμιξιματος... Από τις ωραιότερες του έργου, και γενικότερα είναι σκηνή ανθολογίας.Τσοντα εχει ;;
Θα βγει κανονικά για 2 εβδομάδες στις αίθουσες και στην Αμερική και σε ευρωπαϊκές, πριν την πρεμιέρα στο Ντεφλιξ.Εγω ολες μεταγλωτισμενες τις βλεπω. Δε με χαλαει. Γιατι υπαρχει μια πλειαδα ηθοποιων με φωνητικο Timbre που αντιστοιχει στον ηθοποιω. Μαλιστα υπαρχουν αοικλειστικοι ηθοποιοι που κανου ντουμπλαρισμα για καθε συγκεκριμενο αμερικανο.
Μετα και αν ειν αι απο τα φιλμ που θελω να κρατησω παω σε Blue Ray και βαζω την Οriginal μπαντα.
Ασε που μερικους δεν καταλαβαινεις παντα τι λενε στα Αμερικανικα...
Edit :
Απροπο καταλαβα οτι μαλλον μιλατε για το Irishman (πρεπει να γνωριζεις τους κωδικες για μυημενους για να καταλαβεις ). Για ποιο σινεμα μιλατε ;
Δεν θα βγει καν στις αιθουσες το φιλμ. Απ οτι ακουσα ειναι περιοριστικη συνθηκη της Νετφλιξ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.