Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Αναφερω επιγραμματικα τις ταινιες που ειδα μεσα στον Γεναρη.
Για περισσοτερα παρακαλω αποτανθειτε στο Films At Home

The Ice Harvest - 5/10

Poseidon - 5/10

Miami Vice - 5/10

Birth - 4/10

Good Bye Lenin - 7/10

Superman Returns - 6/10

Lucky Number Slevin - 6/10

Απογοητευση γενικα αυτος ο μηνας...

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Εγώ χθες το βράδυ είδα το "Σερβίρισμα".... ήταν άθλιο! Ευτυχώς που έπαιζε ο κούκλος Ryan Reynolds και βλεπόταν κάπως η ταινία!!!!!

Εγώ χθες το βράδυ είδα το "Σερβίρισμα".... ήταν άθλιο! Ευτυχώς που έπαιζε ο κούκλος Ryan Reynolds και βλεπόταν κάπως η ταινία!!!!!

Εχεις λυσσάξει τελευταία ή είναι η ιδέα μου αδελφούλα ???:grinning-smiley-043 :flipout: -bye-

Μια με τις πολυγαμικές σου εξάρσεις,μια με τους ..παίδαρους που θα φέρω στην πίτα,τώρα "ο κούκλος Ryan reynolds.."..εε

Λύσσαξες..!:flipout:

Υ.Γ. By the way,ο Ryan είναι μια χαρά παληκάρι και δεν θα με χάλαγε καθόλου να του έμοιαζα.:grinning-smiley-043

Μια με τις πολυγαμικές σου εξάρσεις,μια με τους ..παίδαρους που θα φέρω στην πίτα,τώρα "ο κούκλος Ryan reynolds.."..εε

Λύσσαξες..!:flipout:

Υ.Γ. By the way,ο Ryan είναι μια χαρά παληκάρι και δεν θα με χάλαγε καθόλου να του έμοιαζα.:grinning-smiley-043

Δε γνωρίζεις αδερφούλη πως σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει;
Είπαμε πως είμαι μονογαμική, αλλά θαυμάζω το ωραίο... όπως ο Ryan!!!!:firstprize:

Δε γνωρίζεις αδερφούλη πως σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει;
Είπαμε πως είμαι μονογαμική, αλλά θαυμάζω το ωραίο... όπως ο Ryan!!!!:firstprize:
Eνω, οταν το ιδιο ακριβως κανουμε εμεις, ειμαστε αδικαιολογητοι και καταδικαστεοι γιατι .........ξενοκοιταμε!

Eνω, οταν το ιδιο ακριβως κανουμε εμεις, ειμαστε αδικαιολογητοι και καταδικαστεοι γιατι .........ξενοκοιταμε!

Όταν συνοδεύομαι ποτέ δεν κοιτάω, δεν το θεωρώ σωστό...ενώ οι άντρες το κάνετε γενικά, σαν χόμπυ ένα πράγμα!

Όσο για το θέμα μας, χθες είδα το Bridget Jones: The Edge of Reason. Ήταν ευχάριστη ταινία με πολλές σκηνές γέλιου!!!!!

Είδα το "Στοίχημα του Σλέβιν" με Μπρους Γουιλης, Μοργκαν Φριμαν και ήταν αρκετά καλό. Θα έλεγα σε σχέση με τι φώλες που κυκλοφορούν τελευταία οτι έχει ενδιαφέρον και καλό ήχο.

Καλημέρα! Εγώ χθες το βράδυ είδα το Find Me Guilty... μου άρεσε αρκετά αν κι ήταν κάπως προβλεπόμενη. Για πρώτη φόρα είδα τον Vin Diesel σε μια εντελώς διαφορετική ταινία απ' ό,τι τον έχουμε συνηθίσει.

Οι πιο προσφατες:

Brick 6/10

Click 3/10

Dogma 6/10

Van Helsing 7/10

Αναλυτικοτερα, οπως παντα, στο blog της υπογραφης.

Last edited:

Το μυστικό του σκιάχτρου.

Από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχω δει.
Αποφύγετέ το!!!

Οι πιο προσφατες:

Brick 6/10

Click 3/10

Dogma 6/10

Van Helsing 7/10

Αναλυτικοτερα, οπως παντα, στο blog της υπογραφης.

Το Van Helsing είναι η μόνη ταινία εδώ και 10 χρόνια που βλέπω DVD που δεν άντεξα να δω πάνω από μισάωρο :afro:

Το Van Helsing είναι η μόνη ταινία εδώ και 10 χρόνια που βλέπω DVD που δεν άντεξα να δω πάνω από μισάωρο :afro:

Γουστα ειναι αυτα... Αν συμφωνουσαμε ολοι σε ολα θα ηταν πολυ βαρετη η ζωη!

Από τις τελευταιες που ειδα:

Καληνυχτα και καλη τυχη..... Κατι μου ελειψε στο τελος. Ξεκινησε υπεροχα αλλα τελειωσε ...τζουφια!!! Αξιζε παντως να την δω.

The Sentinel.... Τι παπαρια ήταν αυτη ρε γμτ!! Ευτυχως που την γυναικα μου την πηρε ο υπνος και δεν την ειδε όλη για να με πρηζει!!!

Χθες είδα το Starsky & Hutch... μπορώ να πω ότι είναι η χειρότερη ταινία του Ben Stiller!!!!:tdown:

Το σ/κ που μας περασε ειδα το εγκλημα στο κολεγιοπου μου
αρεσε αρκετα.Χαμηλου μπατζετ ταινια αλλα με καλο σεναριο & σκηνοθεσια
Νεοι ηθοποιοι & ενας πρωτοεμφανιζομενος σκηνοθετης που ειναι σουπερ!!

Επισης ειδα την πτωσηγερμανικη παραγωγη που μιλαει για τις τελευταίες ώρες του Τρίτου Ράιχ & μου αρεσε παρα πολυ, αψογη ερμηνεια απο τον BRUNO GANZ στον πρωτο ρολο!!(Χιτλερ)

Χθες το βράδυ είδα το "The Break-Up", για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως οι άντρες μας ρουφάτε το αίμα!!!!!! Το συγκεκριμένο smiley τα λέει όλα :HTEHEH56:
Ήταν μια ευχάριστη ταινιούλα σχετικά με τις σχέσεις μεταξύ των ζευγαριών...

Το Σ/Κ είδα το Shadow Boxer. Μεγάλη λαλακία:beee:

Επίσης πρίν μία εβδομάδα ξεκίνησα το 24 Season 1 (είμαι πολύ νεούδι)
και έχω πάθει την πλάκα μου. Ο εθισμός στο μεγαλείο του.:grandpa:

Αλλό ένα επεισόδιο ρε παιδιά και μετά ύπνο .....................:flipout: :flipout:

Είδα την νέα ταινία του steven sigal, ούτε που θυμάμαι τον τίτλο. Είναι κρίμα που ένα καλός ηθοποιός ταινιών δράσης, τουλάχιστον για μένα, να έχει ξεπέσει τόσο.
e010.gif