Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Έχει παρακολουθήσει κανείς σας την σειρά Taken???? την βρήκα σε προσφορά και την πήρα, απλά φοβερή! απλα μόνο αυτό βλέπω!

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Tις τελευταίες τρεις τέσσερις μέρες είδα

1) BRICK μέτρια ταινία μου θύμισε διαφορές πιτσιρικάδων.6/10

2) Ο δρόμος της απώλειας με τον Τομ Χανκς. Πάρα πολύ καλή ταινία με καλά σκηνικά και την όλη ατμόσφαιρα να θυμίζει πολύ έντονα την εποχή που διαδραματίζονταν (1930) 9/10

3) Μάρτυρας εγκλήματος με τους Χάρισον Φόρντ και Κέλι Μακ Γκύλις
Επίσης πολύ καλή ταινία. 8/10

Ο διάβολος φορούσε πράντα...

.......................

.......
Αυτά....

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Ο διάβολος φορούσε πράντα...

.......................

.......
Αυτά....

Εδω παλι η Μ.ΣΤΡΙΠ στο ρολο της ειναι ολα τα λεφτα!!!!

-bye- χθες είδα μια ταινία του 2003. το"HULK". μου άρεσε αρκετά. είχα ακούσει καλά λόγια και ήταν πράγματι αυτό που περίμενα. με άριστα το 5 της βάζω 3,5.:ADFAD2:

Count of Monte Christo..δεν το είχα δει και έχω αρχίσει αγώνα να δω τις ταινίες που έχω και δεν έχω δει ακόμη. Καλό ήταν δε λέω....για ταινία εποχής είχε χαβαλέ και το σημαντικότερο, πέρασε ένα 2ωρο χωρίς να βαρεθώ.

Χθες είδα το Chaos, μου άρεσε πολύ! Ήταν έξυπνη ταινία....αλλά θα ήθελα έστω και μια σκηνή που να πέφτει το σχετικό ξύλο Jason Statham vs Wesley Snipes....

Koyaanisqatsi.

Α-πι-στευ-το!

Φαντασου το ειχα δει τοτε σε Α προβολη σινεμα,μου εμεινε βεβαια το
σαουντρακ της ταινιας (φανταστικος F.GLASS)& πολυ πρωτοποριακο
το εργο για εκεινη την εποχη!

Η λέξη Koyaanisqatsi προέρχεται από τη διάλεκτο των ιθαγενών Χόπι της Αμερικής και σημαίνει, μεταξύ άλλων ερμηνειών, η ζωή εκτός ισορροπίας. Η ταινία του Godfrey Reggio αποτελείται από πλάνα της αμερικάνικης επαρχίας, κάποιων βιομηχανικών τοποθεσιών, καθώς και πόλεων και της ζωής μέσα σε αυτές. Δεν υπάρχει διάλογος ή αφήγηση, μόνο η καταπληκτική μουσική του Philip Glass και σε ελάχιστες στιγμές εμφανίζονται λέξεις υπο μορφή επιγραφών, διαφημίσεων κ.λπ. Το κάθε πλάνο, κανονικό, σε αργή κίνηση ή σε πολύ γρήγορη, είναι μαγευτικό από μόνο του, αλλά και η αντιπαραβολή του με άλλα, τονιζόμενη από τη μουσική, δίνουν ακριβώς την αίσθηση του τίτλου.

Η ταινία είναι μέρος τριλογίας. Οι άλλες δύο λέγονται Powaqqatsi και Naqoyqatsi. Δεν τις έχω δει, αλλά θεωρούνται πολύ υποδεέστερες.

THE GOOD SHEPHERD
σκηνοθεσια ROBERT.DENIRO
κορυφαιο cast με mat damon angelina jolie κλπ
προσοχη στην λεπτομερεια, χαμηλων τονων, μεγαλη διαρκεια, ενταση
χαρακτηρες
αρκετα καλο,οχι αριστουργημα που ισως πουν οι κριτικες

Λευτέρη, παίζουν στα video clubs αυτές;

Μουσική Philip Glass και χωρίς διαλόγους και αφήγηση...
Ενδιαφέρον ακούγεται...