Ποιά ταινία μόλις είδατε;

MV5BMjg3NzZlNjUtY2VjZS00OWRiLWJlNDMtNWIwMDcwOWM1OTI3XkEyXkFqcGdeQXVyMjQwMjk0NjI@._V1_.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1631707/
Δυνατή ταινία μυστηρίου που σε κρατάει καθηλωμένο, για να μάθεις την σχέση τριών αγνώστων
που βρίσκουν καταφύγιο σε μια καλύβα στο πουθενά..
Η απειλητική ατμόσφαιρα, η περιγραφή των χαρακτήρων, η απόκοσμη μουσική επενδυση,
η αναπάντεχη σύνδεση των προσώπων, δημιουργούν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πραγματικότητες,
χωρίς φτιασίδια και πολυφορεμένα εφέ..
Σαν ένα άριστο επεισόδιο του παλιού Twilight Zone..
Αγαπημένο..

Προσπάθησα να δω το the devil all the time, στα 25 λεπτά στοπ. Δεν αντέχει ο οργανισμός μου άλλη μια τελείως καταθλιπτική ταινία με παιδάκια που έχει καρκίνο η μάνα τους και ο πατέρας τους τους σκοτώνει το αγαπημένο τους σκυλί ως θυσία στον Θεό μήπως σωθεί η μάνα.
Έλεος.
Δεν βλέπω ταινίες για να αρρωσταίνει η ψυχή μου.
Συμφωνώ μαζί σου.Και εγώ εχω βαρεθεί τη κατάθλιψη καθώς επίσης και την υπέρμετρη ωμη βία σε πολλές ταινίες και σειρές τα τελευταία χρονια.

Sent from my AC2003 using Tapatalk

Διαφωνώ 100%.
Το Devil all the time έχει πολύ ωραίο σενάριο και πολύ καλή ηθοποιία.
Ο Πάτινσον είναι πάρα πολύ καλός και για μένα απίστευτος κι ο Χόλαντ.
Η ταινία είναι μεν σκοτεινή, αλλά εξαιρετική ταινία δε.
Είναι μακράν από τις καλύτερες του Νετφλιξ.

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Προσπάθησα να δω το the devil all the time, στα 25 λεπτά στοπ. Δεν αντέχει ο οργανισμός μου άλλη μια τελείως καταθλιπτική ταινία με παιδάκια που έχει καρκίνο η μάνα τους και ο πατέρας τους τους σκοτώνει το αγαπημένο τους σκυλί ως θυσία στον Θεό μήπως σωθεί η μάνα.
Έλεος.
Δεν βλέπω ταινίες για να αρρωσταίνει η ψυχή μου.

μια ακομη μετρια ταινια του Ν με τρελους περιεργους και παρανοικους ενας φυσιολογικος ανθρωπος δεν υπηρχε
ολα αυτα για εντυπωσεις

Είχε δεκάδες φυσιολογικούς...

Οι ελιτιστικοσινεφιλ παρωπίδες σου δεν σε άφησαν να τους δεις :--) :--) :--)

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η απεικόνιση της ατμόσφαιρας της επαρχίας ήταν καταπληκτική... Εσύ όμως μόνο Νέα Υόρκη πας... Που να καταλάβεις..

:--)

επιτηδες το εγραψα για να απολαυσω τις απαντησεις σου:Banane0::aetsch:-bye-

Μιά και διάβασα για δύσκολη ταινία πιo πάνω, είδα πρόσφατα..
41ngOJfXP0L.jpg

https://www.imdb.com/title/tt4126394/
Ταινία που μισείς ή λατρεύεις, λυγίζει αρκετά τους κανόνες,
ασπρόμαυρη με εικόνες "πίνακες", είναι το ψυχόδραμα μιάς κοπέλας
που δέχεται να μείνει σε μία πολυτελή σουίτα με άσχημο ιστορικό..
Η ταινία κουράζει γιατί είναι πολύ αργή, αλλά αποζημιώνει η φωτογραφία, η αμεσότητα των ήχων,
η εκφραστικότητα της πρωταγωνίστριας (φοβερή κινηματογραφική παρουσία), η μικρή εμφάνιση της Sean Young,
και..
το ωμό gore στο τέλος του film,
Σίγουρα ότι πρέπει για να ζορίσεις τον κολλητό cinefil..:proud:
Darling2-1.jpeg

Είναι σινεφίλ μεν, γεροξούρας δε .. που να τα πιάσει αυτά ... έχει μεγαλώσει τον Καουρισμάκι στα γόνατα του, να καταλάβεις ......

Είναι σινεφίλ μεν, γεροξούρας δε .. που να τα πιάσει αυτά ... έχει μεγαλώσει τον Καουρισμάκι στα γόνατα του, να καταλάβεις ......
ευχαριστω για το κοπλιμεντο :worshippy:

και εγω νομισα οτι ο φιλος πιο πανω ειχε βαλει το αριστουργημα του John Schlesinger DARLING
και λεω, Ωπα τετοια ταινιαρα εδω μεσα .....μετα προσγειώθηκα

Κι εγώ το ίδιο είδα, ένα σωρό φυσιολογικούς ανθρώπους είδα που τραβήξαν τα μύρια όσα από 2-3 παλαβούς.

ακου γεροξουρας :flipout:

καιρο ειχα να την ακουσω την λεξη

Κι εγώ το ίδιο είδα, ένα σωρό φυσιολογικούς ανθρώπους είδα που τραβήξαν τα μύρια όσα από 2-3 παλαβούς.

εε αφου το ειδες και εσυ σημαινει οτι εχω δικιο :Banane0:

Boys Town (1938) 7/10

Πολύ καλή δραματική ταινία με Spencer Tracy. Ο πατήρ Φλάναγκαν πιστεύει πως δεν υπάρχουν "κακά" παιδιά και βάζει τα δυνατά του να δημιουργήσει ένα σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στο οποίο συντηρούνται παιδιά άστεγα και που διαφορετικά θα κατέληγαν στο έγκλημα για να επιβιώσουν. Έχει όμως τη δύναμη να τους βοηθήσει όλους ή μπορεί κάποιο να του ξεφύγει και να ακολουθήσει άλλο δρόμο; Η απάντηση στη πολύ ενδιαφέρουσα ταινία.

Fedora (1978) 7/10

Από τον μέγιστο Μπίλι Γουάιλντερ. Ένας άσημος παραγωγός προσπαθεί να δελεάσει μια σταρ πρώτου μεγέθους, η οποία είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση, να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία του. Δε συγκαταλέγεται στα αριστουργήματα του σκηνοθέτη αλλά είναι αρκετά έξυπνη ταινία με ανατροπή προς το τέλος. Γυρίστηκε στη Κέρκυρα.

Λίγο εκτός θέματος, με αφορμή κάποιο σχόλιο για twilight zone.....

Όπως είχα γράψει και παλιότερα, πλέον ψάχνω λίγο περισσότερο κάθε τι που βλέπω, εννοώ ψάχνω ποιος έχει κάνει την παραγωγή, αυτό κυρίως λέει πολλά για την ποιότητα μιας ταινίας-σειράς, παραγωγή CBS η σειρά αυτοτελών επεισοδίων Twilight Zone 2019, έχει πιάσει την ατμόσφαιρα των παλιών Twilight Zone, χωρίς πολλά ψηφιακά εφέ και υπερβολικές σκηνές, καταφέρνει να βάζει τον θεατή να σκέφτεται καθώς καταπιάνεται με όλα τα ανθρώπινα πάθη, απλά αυτοτελή επεισόδια, που έχουν και κάτι νοσταλγικό. Χτες είδα το τρίτο επεισόδιο που αναφέρεται στον ρατσισμό, έδωσαν ρέστα ηθοποιοί και σκηνοθέτες.....
https://www.youtube.com/watch?v=8Hms5gERaCU

Darby O'Gill and the Little People (1959) 6/10

Μέτρια παιδική ταινία φαντασίας των στούντιο Ντίσνεϊ με Σον Κόνερι. Ίσως αν την είχα δει μικρότερος να την εκτιμούσα καλύτερα. Πάντως ο σκηνοθέτης Robert Stevenson έχει εξαιρετικό βιογραφικό με ταινίες όπως Mary Poppins (1964), Bedknobs and Broomsticks (1971) και The Love Bug (1968).

Flipped (2010) 7/10

Οικογενειακή κοινωνική κομεντί που περιγράφει τις σχέσεις ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού που έχουν αισθήματα μεταξύ τους αλλά απομακρύνονται λόγω των χαρακτήρων τους. Η αφήγηση της ταινίας μοιάζει με αυτή του Wonder (2017) και κρατά το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Αξίζει.

Λίγο εκτός θέματος, με αφορμή κάποιο σχόλιο για twilight zone.....

Όπως είχα γράψει και παλιότερα, πλέον ψάχνω λίγο περισσότερο κάθε τι που βλέπω, εννοώ ψάχνω ποιος έχει κάνει την παραγωγή, αυτό κυρίως λέει πολλά για την ποιότητα μιας ταινίας-σειράς, παραγωγή CBS η σειρά αυτοτελών επεισοδίων Twilight Zone 2019, έχει πιάσει την ατμόσφαιρα των παλιών Twilight Zone, χωρίς πολλά ψηφιακά εφέ και υπερβολικές σκηνές, καταφέρνει να βάζει τον θεατή να σκέφτεται καθώς καταπιάνεται με όλα τα ανθρώπινα πάθη, απλά αυτοτελή επεισόδια, που έχουν και κάτι νοσταλγικό. Χτες είδα το τρίτο επεισόδιο που αναφέρεται στον ρατσισμό, έδωσαν ρέστα ηθοποιοί και σκηνοθέτες.....
Ισως ενδιαφερθείς για αυτή την ταινία που είδα πρίν λίγο.
images

https://www.imdb.com/title/tt12298506/
Ενας αφροαμερκανός μετά από τροχαίο, καταφεύγει σε μία γιατρό που χρησιμοποιεί μία πειραματική συσκευή,
γιά να ξαναβρεΐ την μνήμη του.
Η βουτιά στο υποσυνείδητο όμως, προκαλεί ανατροπές..
Τίμια ταινία sci fi περισσότερο συναισθηματική, που ασχολείται με το θέμα της ψηφιοποίησης της συνείδησης,
σαν επεισόδιο Twilight Zone!