Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Following[1998][Criterion Collection]
d3c4892a-5e55-44e1-aafb-243ab03d3153-1-d2f8b9ca37c0e59b70a44958577ec3c0.jpg

H πρωτη μεγαλου μηκους ταινια απο το μακρινο παρελθον του Christopher Nolan. Θα την χαρακτηριζα εξαισια απο το πρωτο λεπτο καταλαβαινεις οτι προκειται για ταινια του Nolan απο την σκηνοθετικη ματια μεχρι το soundtrack. Εχει μια χαρακτηριστικη νουαρ αισθητικη με το ασπρομαυρο γυρισμα της αλλα και η σκηνοθεσια παραπεμπει σε ταινια αλλης εποχης. Παιζει αρκετα με τα μπρος πισω στο χρονο χωρις ομως να μπερδευει τον θεατη. Το τελος ειναι αριστοτεχνικα φτιαγμενο με αρκετα στοιχεια μεσα στην ταινια να το υποδηλωνουν που ομως μονο στο τελος ενωνονται οπως πρεπει. Σαφως ανωτερη του Tenet αλλα επειδη δεν εχει καμια σχεση με το mainstream κοινο δεν ειναι και τοσο γνωστη. Δειτε την. 8.7/10

Alone[2020]
alone2020.jpg

https://www.imdb.com/title/tt7711170/

Καθολου ασχημο θριλερακι με ενα concept που μπορει να εχουμε δει πολλες φορες αλλα ποτε δεν το βαριομαστε. Μια γυναικα ταξιδευει μονη με το αμαξι της τι θα γινει ομως οταν συναντησει ενα στυγνο δολοφονο που θα την απαγαγει? Η ταινια μπορει να εχει αρκετα κλισε δεν παυει ομως να προσφερει τρομερη αγωνια στον θεατη για την επιβιωση της πρωταγωνιστριας μας. Μου αρεσε αρκετα και οτι προσπαθησαν να δωσουν μια ιστορια στην πρωταγωνιστρια αλλα και στον απαγωγεα κατι που αξιοποιειται αψογα στο τελος της ταινιας. Οποτε ναι προτεινω να την δειτε ειναι ενα αρκετα αξιολογο θριλερ που θα σας κανει να νιωσετε την αγωνια στην καρδια της πρωταγωνιστριας. Να πω οτι εχουν βγει 3 ταινιες με ονομα ''Alone'' μεσα στο 2020 οποτε προσοχη. 7.1/10

I Am a Fugitive from a Chain Gang (1932) 8/10

Ευχάριστη έκπληξη από τον σκηνοθέτη Mervyn LeRoy. Ένας φυλακισμένος, που καταδικάστηκε λανθασμένα, δραπετεύει, φτιάχνει μια καλύτερη ζωή αλλά το παρελθόν του τον κυνηγάει και θα βρεθεί σε δίλημμα αν θα επιστρέψει στη φυλακή για μικρό διάστημα (όπως του τάζουν) για να εξαντλήσει την υποχρέωση ή θα συνεχίσει τη ζωή που έκανε. Η απάντηση στη ταινία με ένα φινάλε έκπληξη σχετικά με τη κατάληξη του ήρωα που θα μπορούσε να είναι ρεαλιστικό. Εξαιρετική ταινία, τη προτείνω.

I Know Where I'm Going! (1945) 7/10

Ρομαντικό δράμα στο οποίο μια γυναίκα είναι λογοδοσμένη με έναν πλούσιο άνδρα. Θα βρεθεί απομακρυσμένη σε ένα κοντινό νησί και δε θα μπορεί να ταξιδέψει λόγω καιρού οπότε θα αρχίσει να έχει αμφιβολίες αν πρέπει να προχωρήσει στον γάμο. Οι σκηνοθέτες Michael Powell και Emeric Pressburger πάντα προσπαθούν να φτιάξουν κάτι ιδιαίτερο όπως έχει φανεί και σε άλλες ταινίες τους πχ. A Matter of Life and Death, 49th Parallel και η συγκεκριμένη είναι μεν άνω του μετρίου αλλά κινούνταν πολύ αργά. Σε σύγκριση με αντίστοιχες καινούργιες ταινίες είναι αριστούργημα.

Αεχισ να βλεπω μια σειρα φιλμ με μια συγκεκριμενη πρωταγονιστρια , την Margot Robbie, και αφου ειδα καποιες ασυληπτες αρλουμπες, επεσα και σε αυτην...

images

Ειπα τωρα να κατσω να δω ολοκληρη ταινια με πατιναζ ; Οχι οτι δε μ'αρεσει το πατιναζ που και που αλλα για ταινια ;

Και τελικα την ειδα και την βρηκα καλη. Και την ερμηνια εξαιρετικη. Και πως το λενε...αυτη η εκφραση που απεχθανομαι....α ναι, "ανθρωπινη".

Πλαγια, ειναι αλλο ενα βλεμα πανω στην Αμερικη και την κοινωνια της, για το καλυτερο η το χειροτερο. Αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση.

Καλη λοιπον. Και η πρωταγωνιστρια αξιζει βραβειο ερμηνιας.

Last edited by a moderator:
MOV_3bb9992c_b.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1757746/
Αφού διαβάζω τόσα για το Tenet, έψαξα για indi films με θέμα το χαοτικό των μνημών και του χρόνου.
Είδα το Extracted με υπόθεση:
Μια συσκευή που σε κάνει να βλέπεις τις αναμνήσεις σου, μεσω λογισμικού γίνεται αντικείμενο ενδιαφέροντος
απο ειδικούς της Αστυνόμευσης, για έλεγχο μνήμης παρανόμων.
Οταν ο κατασκευαστής πείθεται να βυθιστεί στις μνήμες ενός κατηγορούμενου για φόνο,
παγιδεύεται εκεί ενώ φαίνεται ότι ειναι σε κώμα, ενώ προσπαθεί να επικοινωνήσει..
Το χαμηλό κοστολόγιο δεν εμπόδισε τους συντελεστές να δημιουργήσουν ενα ενδιαφέρον sci fi film,
που είναι και αστυνομικό θρίλερ, χωρίς να αφήνει στο END τα κομμάτια του puzl ασύνδετα!
Τίμιο χωρίς πυροτεχνήματα οπτικών εφέ, κερδίζει στην τακτοποιημένη αφήγηση και αγωνία..

Turbo Kid[2015]​

turbo-kid-poster.jpg

https://www.imdb.com/title/tt3672742/

Tι τρομερη εκπληξη ηταν η συγκεκριμενη ταινια? Την ειδα χθες βραδυ και γουσταρα παρα πολυ. Υμνος στα 80s με εξαιρετικο soundtrack ατμοσφαιρα απο εκεινες τις φουτουριστικες ταινιες του 80s παρα παρα πολυ gore αυστηρα ανω των 18 και κλασικες φιγουρες κακων αλλα και καλων χαρακτηρων. Με ενα budget που δεν μπορω να πιστεψω μολις 60000 ευρω καταφεραν να βγαλουν μια κλασικοτατη ταινια και φαινεται απο την αρχη οτι φτιαχτηκε με μερακι και αγαπη. Αγαπησα την Laurence Leboeuf η οποια υποδυεται ενα φιλικο robot εξαιρετικα κατα την γνωμη μου αλλα και ο γνωστος σε ολους μας Michael Ironside ο οποιος κανει τον βασικο κακο. Κλασικες σκηνες μαχης σκηνες αγαπης αλλα και σκηνες με πολυ gore σε μια wasteland που δεν υπαρχει νερο ουτε για δειγμα το 1997 και ολοι παλευουν για αυτο. Αργησα να την δω και την προτεινω με τα χιλια. 8/10

MOV_3bb9992c_b.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1757746/
Αφού διαβάζω τόσα για το Tenet, έψαξα για indi films με θέμα το χαοτικό των μνημών και του χρόνου.
Είδα το Extracted με υπόθεση:
Μια συσκευή που σε κάνει να βλέπεις τις αναμνήσεις σου, μεσω λογισμικού γίνεται αντικείμενο ενδιαφέροντος
απο ειδικούς της Αστυνόμευσης, για έλεγχο μνήμης παρανόμων.
Οταν ο κατασκευαστής πείθεται να βυθιστεί στις μνήμες ενός κατηγορούμενου για φόνο,
παγιδεύεται εκεί ενώ φαίνεται ότι ειναι σε κώμα, ενώ προσπαθεί να επικοινωνήσει..
Το χαμηλό κοστολόγιο δεν εμπόδισε τους συντελεστές να δημιουργήσουν ενα ενδιαφέρον sci fi film,
που είναι και αστυνομικό θρίλερ, χωρίς να αφήνει στο END τα κομμάτια του puzl ασύνδετα!
Τίμιο χωρίς πυροτεχνήματα οπτικών εφέ, κερδίζει στην τακτοποιημένη αφήγηση και αγωνία..

Πολυ ενδιαφερον concept και μου ειχε διαφυγει. Μπηκε στη watch list.

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Αεχισ να βλεπω μια σειρα φιλμ με μια συγκεκριμενη πρωταγονιστρια , την Margot Robbie, και αφου ειδα καποιες ασυληπτες αρλουμπες, επεσα και σε αυτην...

images

Ειπα τωρα να κατσω να δω ολοκληρη ταινια με πατιναζ ; Οχι οτι δε μ'αρεσει το πατιναζ που και που αλλα για ταινια ;

Και τελικα την ειδα και την βρηκα καλη. Και την ερμηνια εξαιρετικη. Και πως το λενε...αυτη η εκφραση που απεχθανομαι....α ναι, "ανθρωπινη".

Πλαγια, ειναι αλλο ενα βλεμα πανω στην Αμερικη και την κοινωνια της, για το καλυτερο η το χειροτερο. Αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση.

Καλη λοιπον. Και η πρωταγωνιστρια αξιζει βραβειο ερμηνιας.

Οντως καλή ταινία Γιώργο.

Εγώ που μου αρέσει και το πατιναζ,την καταευχαριστήθικα!!

Αποψε ειδα το Χρωμα του Ροδιου η Sayat Nova στην οριτζιναλ εκδωση του.

MV5BNTc0NjEwZGMtYmY5Yi00MGU4LWFlMTgtN2UxZTFkZDgyNjU0XkEyXkFqcGdeQXVyMTMxMTY0OTQ%2540__V1_SY1000_CR0%252C0%252C666%252C1000_AL_.jpg

Τι να πει κανεις για αυτο το εργο ; Δεν μπορει να πει και πολλα...Ειναι σαν μια συνεχεια αλληγορικων πινακων η εικονων ενος συνεχους καμβα, η καλυτερα ενος υφαντου ενος τεραστειου τοιχου οπου ενας πινακας διαδεχεται τον αλλον, μια ονειρικη διηγηση της ζωης ενος ποιητη με συμβολα...Διηγηση αλλα με ελαχιστες λεξεις, που και που με καποιους στοιχους ποιηματων και καποιες γραμμες απο το Ευαγγελιο.

544491866_1280x720.jpg

Αν το προτεινω ;
Σιγουρα οχι, γιατι ειναι για πολυ μικρο κοινο. ειμαι σιγουρος οτι αν το δουν 100 οι 90 δεν θα το αντεξουν απο το πρωτο τεταρτο η ισως και απο το πρωτο πενταλεπτο.
Οι πεντε αν και περιεργοι θα αποκοιμηθουν μετα απο ενα μισαωρο, οι τρεις θα μεινουν ως το τελος για να πειστουν οτι μπορεσαν και το ειδαν η να πουν οτι το ειδαν.
Στους δυο που θα μεινουν ενας θα ψαχνεται μεσα στην ποιηση θα ανοιξει βιβλια λευκωματα και την ιστορια της Αρμενιας ισως...και ισως αλλος ενας θα αισθανθει ενα ειδους Κοινωνιας, κοινως ενα ειδος επικοινωνιας καπως εκτος των περιορισμων που περιβαλουν την ζωη. Ισως... αλλα και παλι δυσκολο.

Φιλμ ξεχωριστο, συμβολικα πνευματικο και πνευματικα συμβολικο, και απορεις πως ηταν δυνατον να γινει ενα τετοιο φιλμ επι Σοβιετιας. Και ομως εγινε. Και εμεινε...Και τελευταια επεξεργαστηκε ψηφιακα και βγηκε και σε 4Κ.

Ο σκηνοθετης δεν ειναι σε αυτον τον κοσμο απο το 1991. Θεωρειται απο τα σπουδαια ατομα της δημιουργιας της μαρτυρικης αυτης χωρας.

Οχι σιγουρα δεν ειναι για ολους, σιγουρα οχι για πολλους και ισως...ισως για κανενα τελικα. Δεν το προτεινω το βλεπετε με δικη σας ευθυνη.

critique-sayat-nova-la-couleur-de-la-grenade-paradjanov5_igrande.jpg

thumbs

194952.jpg

New Kids Turbo[2010]

new-kids-turbo-german-movie-poster.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1648112/

Τρομερη καφριλα απο Ολλανδια που σατιριζει οσο καλυτερα μπορει τα αποτελεσματα τις οικονομικης κρισης το 2010. Ενω ξεκιναει παρα πολυ καλα χωρις χοντραδες βγαζει απλετο γελιο μιας και οι 5 βασικοι πρωταγωνιστες ειναι απιστευτα μπαγλαμαδες σε καποιο σημειο ξεκινανε τις υπερβολες με ενα χιουμορ που μονο αυτοι και οι Αγγλοι θα εκτιμησουν με αρκετες χοντραδες που για μενα χανει το ποιοτικο γελιο που εβγαζε στην αρχη. Ευτυχως προς το τελος το σωζει καπως. Ισως τους πειραξε ο πολυς ο μπαφος που κανουν στην Ολλανδια δεν ξερω. Γενικα ομως δεν ηταν κακη για καφρικη κωμωδια και σιγουρα θα δωσει γελιο σε οσους αρεσουν τετοιες ταινιες. 6.3/10

monsters_of_man.jpg

https://www.imdb.com/title/tt6456326/
Τέσσερα military robot στέλνονται σε μια δοκιμαστική αποστολή στην ζούγκλα της Καμπόζης.
Αυτά ελέγχονται απο μία ομάδα προγραμματιστών, με την εποπτεία κυβερνητικών κύκλων.
Ενα απο αυτά χάνει την πλακέτα ελέγχου στην πτώση με αλεξίπτωτο, και ενεργοποιείται η Α.Ι. λειτουργία του..
Ανέλπιστα διασκεδαστικό sci fi movie με υπέροχη φύση και χορταστική δράση δύο ωρών,
θυμίζει Terminator και Rambo μαζί.
Αφήνουμε τις "ποιότητες" για λίγο, και πιάνουμε μία σακούλα πατατάκια..

Eιπα να δω καποια φιλμ που δεν εχω δει, σχετικα αγνωστα δηλαδη, με αυτον τον εξαιρετικο ηθοποιο, και επεσα σε αυτο.

Saigon Off Limits

Saigon_-_Der_Tod_kennt_kein_Gesetz.jpg

Με εξεπληξε θετικα γιατι ειναι ενδιαφερον και πρωτοτυπο σαν κατασταση. Δυο σταρτιωτικοι αστυνομικοι σε πληρη πολεμο του Βιετναμ και περιπου την εποχη της επιχειρησης του Τετ, που ερευνουν στην Σαϊγκον μια υποθεση εν σειρα δολοφωνιων εκδιδωμενων επι χρημασι Βιετναμεζων.

Επειτα βλεποντας το μ'επιασε σαν μια νοσταλγια, σκεφτηκα οτι ανοικω σε αυτες τις γεννες ανθρωπων που εζησαν την υπαρξη δυο κοσμων, δυο φασεων του κοσμου σε μια ζωη. Και "συνεχεια προσεχως"που λεγαν στις αλιες οθονες... Ολα αυτα μου τα δημιουργησε η θεαση αυτου του φιλμ. Ναι και ισως γιατι δεν το ειχα ξαναδει.

Αξιζει εχει υποθεση, ιντριγκα, περιεργεια του τι θα γινει και βεβαια το αναλογο περιβαλον που ειχε στοιχιωσει την εποχη. Συν τον Willem Dafoe που ειναι καταπληκτικος και πολυ νεος.

saigon-l-enfer-pour-deux-flics.jpg

The hater.
Δυσοίωνη Πολωνική ταινία για την σκοτεινή πλευρά των Social Media, και πως αυτά στρατεύονται στην υπηρεσία χειραγώγησης για προσωπικές, επιχειρηματικές και πολιτικές ατζέντες με σκοπό την καταστροφή του αντιπάλου. Καλογυρισμένη και σκοτεινή..

Attachments

• MV5BNTk5YTk0ZGEtZWZlYy00ZDk2LTlmZDItOTVkMjdmYTkzNDBmXkEyXkFqcGdeQXVyMjU0NzM5MjY@._V1_UY268_CR2,0.jpg
    MV5BNTk5YTk0ZGEtZWZlYy00ZDk2LTlmZDItOTVkMjdmYTkzNDBmXkEyXkFqcGdeQXVyMjU0NzM5MjY@._V1_UY268_CR2,0.jpg
    13.9 KB · Views: 256
Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

I Wake Up Screaming (1941) 6/10

Φιλμ νουάρ στο οποίο ένας ντετέκτιβ έχει εμμονή για λόγους που τον βολεύουν να παγιδεύσει έναν άνδρα σε μια δολοφονία. Βαρετή και αδιάφορη. Δε θα την έλεγα προβλέψιμη αλλά με απογοήτευσε το φινάλε. Υπάρχουν και καλύτερες σε αυτό το είδος.

I Married a Witch (1942) 5/10

Ξεπερασμένη κωμωδία φαντασίας στο οποίο μια όμορφη μάγισσα παγιδεύει έναν άνδρα (ο πρόγονός του την είχε καταδιώξει) να την ερωτευτεί γιατί με αυτό το τρόπο θα πάρει την εκδίκησή της.

Ιdentity (2003)

https://www.imdb.com/title/tt0309698/
22556864bf639f1221008750511da253.jpg

Υπεροχο θριλερακι !
Συνδρομα πολλαπλων προσωπικοτητων και σχιζοειδεις καταστασεις.
Απο αυτα που λες .... "να τι πρεπει να μπαινει μετα τις 1:00".

Tωρα βεβαια, οσοι ειναι εναντιον του Hollywood ... θα με επικρινουν.
Δεν πειραζει (... μαθημενος γαρ :rolleyes:)

Muse - Simulation Theory Film (2020)

https://www.imdb.com/title/tt12874840/?ref_=tt_mv_close

6g2ucgfwldg51.jpg

Γυρισμένο το 2019 στο O2 Arena ουσιαστικά είναι ένα promotion tour του περσυνού τους δίδκου.

Μεγάλη απογοήτευση,το πιστεύετε οτι βαρέθηκα?

Υπέρλαμπρο show και καταιγισμός εικόνων, virtual reality, και laser φωτων σε ένα κόσμο μουδιασμένο αν και αφοσιωμένο.Πολύ εικόνα και λι´γη μουσική συνθέτουν έναν αχταρμά sci-fi που όμως αφορά σε λίγους

Ολα τα παραπάνω στερούν την αμεσότητα και το νεύρο που είχαν οι Muse στο ξεκίνημά τους.Λείπουν τα τραγούδια-σταθμοί τους με έμφαση στα καινούρια τους που όμως ακούγονται απόμακρα και πέρα από την δημιουργικότητά τους.

Πολύ μπλα μπλά και εφέ και λίγη ουσία

Είχα την τύχη να τους δώ στο Μόναχο το 2006,σε έναν πολυχώρο, τότε που ήταν στα ντουζένια τους,στις αρχές τους,τότε που δεν γ´'εμιζαν τεράστια στάδια και που η μουσική τους ήταν μοναδική και για ψαγμένους.

Τελικά αυτοί γέρασαν ή εγώ (ή μήπως και τα δύο μαζί?).

Η χαμηλή του βαθμολογία με δικαιώνει στο οτι δεν είμαι ο μόνος απογοητευμένος.

Αν σας αρέσουν τα φαντασμαγορικά ,θεματικά και sci-fi live θεάματα και ίσως και οι Muse δείτε το αλλά εγώ σας προειδοποίησα..

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

6g2ucgfwldg51.jpg

Γυρισμένο το 2019 στο O2 Arena ουσιαστικά είναι ένα promotion tour του περσυνού τους δίδκου.

Υπέρλαμπρο show και καταιγισμός εικόνων, virtual reality, και laser φωτων σε ένα κόσμο μουδιασμένο αν και αφοσιωμένο.Πολύ εικόνα και λι´γη μουσική συνθέτουν έναν αχταρμά sci-fi που όμως αφορά σε λίγους

Ολα τα παραπάνω στερούν την αμεσότητα και το νεύρο που είχαν οι Muse στο ξεκίνημά τους.Λείπουν τα τραγούδια-σταθμοί τους με έμφαση στα καινούρια τους που όμως ακούγονται απόμακρα και πέρα από την δημιουργικότητά τους.

Είχα την τύχη να τους δώ στο Μόναχο το 2006,σε έναν πολυχώρο, τότε που ήταν στα ντουζένια τους,στις αρχές τους,τότε που δεν γ´'εμιζαν τεράστια στάδια και που η μουσική τους ήταν μοναδική και για ψαγμένους.

Αν σας αρέσουν τα φαντασμαγορικά ,θεματικά και sci-fi live θεάματα και ίσως και οι Muse δείτε το αλλά εγώ σας προειδοποίησα..

Τους muse τους εχω παρα πολυ ψηλα. Τους ειχα δει στο Ελσινκι απο σποντα τελειως το 2012 και πριν 2, 3 καλοκαιρια στο Φαληρο. Και τις δυο φορες τα σπασανε και ειναι ο ορισμος του big band πλεον. Γεμιζουν σταδια δικαιωματικα και δε μπορω να σκεφτω αλλη μπαντα που να το κανει και να αξιζει κιολας...γιατι οκ και οι coldplay γεμιζουν σταδια αλλα.... Αλλα....για μενα ειναι οι συνεχιστες των Queen (ιεροσυλια ενδεχομενως αλλα το χω σκεφτει πλειστακις οταν τους ακουω). Συνεχως με εκπλησσουν και ξερουν να γραφουν κομματια ευρεως αποδεκτα μεν αλλα αρκουντως τεχνικα δε. Κατι που το χουν καταφερει οι Queen και μετα οι Rush αλλα οκ δεν ειναι επι του παροντος νηματος αυτα.

Τελος παντων, δεν αντιλεγω στο οτι μπορει να ναι μουφα αυτο το show αλλα σε ευχαριστω που μου το θυμισες! Το χα ξεχασει τελειως οποτε θα σπευσω να το δω αμεσα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Τους muse τους εχω παρα πολυ ψηλα. Τους ειχα δει στο Ελσινκι απο σποντα τελειως το 2012 και πριν 2, 3 καλοκαιρια στο Φαληρο. Και τις δυο φορες τα σπασανε και ειναι ο ορισμος του big band πλεον. Γεμιζουν σταδια δικαιωματικα και δε μπορω να σκεφτω αλλη μπαντα που να το κανει και να αξιζει κιολας...γιατι οκ και οι coldplay γεμιζουν σταδια αλλα.... Αλλα....για μενα ειναι οι συνεχιστες των Queen (ιεροσυλια ενδεχομενως αλλα το χω σκεφτει πλειστακις οταν τους ακουω). Συνεχως με εκπλησσουν και ξερουν να γραφουν κομματια ευρεως αποδεκτα μεν αλλα αρκουντως τεχνικα δε. Κατι που το χουν καταφερει οι Queen και μετα οι Rush αλλα οκ δεν ειναι επι του παροντος νηματος αυτα.

Τελος παντων, δεν αντιλεγω στο οτι μπορει να ναι μουφα αυτο το show αλλα σε ευχαριστω που μου το θυμισες! Το χα ξεχασει τελειως οποτε θα σπευσω να το δω αμεσα.

Εγώ τους λατρεύω εξού και έγραψα "το πιστεύετε"?

Ολοι εδώ μέσα με ξέρουν για τους Muse και το κόλλημά μου αλλά εδώ βαρέθηκα..

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

6g2ucgfwldg51.jpg

Εγω πρευρεθηκα στην παρασταση τους αυτη.
Που ισως να ειναι και η τελευταια συναυλια που παω γιατι πλεον δεν θα παω σε συναυλιες.
Οχι δεν γερασαν με τιποτα. Φοβερη παρουσια και ενεργεια. Αλλα πλεον κατι αλλο παιζεται στις συναυλιες που δεν μπορω να προσδιορισω εκτος του οτι γινεται μεγαλη Saturation ηχου λες και πλεον κανουν διαγωνισμο ποιος την εχει πιο μεγαλη.
Φοβαμαι οτι το συνδρομο βλακομεταλ περασε και απο εκει.
Την φχαριστηθηκα την συναυλια, φοβερη ατμοσφαιρα και περφορμανς, αλλα... ειχα ωτοασπιδες. Μετα απο τον δισκο ηχουσε καλυτερα.
Ειχαμε παει με φιλους. Το ιδιο και αυτοι, καπου μπαϊηλντησαν απο ηχο, τα αυτια τους κουραστηκαν και ειχαν δυσκολια να παρακολουθησουν.
Διαπιστωσα οτι ολοι βαλαμε ωτοασπιδες καποια στιγμη...
Αλλα η εμπειρια, εμπειρια ! Ναι νομιζω ειναι η τελευταια συναυλια που παω. Τουλαχιστον Ροκ. Αλλα την φχαριστηθηκα.
Οι νεαροι δεν γερασαν καθολου, σε διαβεβαιω. Λεγαμε στην επιστρφη (με αυτοκινητο, διαδρομη μιαμιση ωρα περιπου) ... μα πως αντεχουν τοση ενταση και ενεργεια τοση ωρα ;
Α κατι επιπλεον... Ηταν η πρωτη και μονη συναυλια που δεν εγινε Encore. Παιξαν (παπαδες) και τελειωσε. Στα σπιτια σας.