"Mank"Έχει στο νετφλιξ τελευταίο Φίντσερ με Γκάρυ Όλντμαν.
Το έχει δει κανείς ?
Στάλθηκε από το KB2000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει στο νετφλιξ τελευταίο Φίντσερ με Γκάρυ Όλντμαν.
Το έχει δει κανείς ?
Στάλθηκε από το KB2000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να ευθυμησουμε λιγακι, μετα απο χρονια ξαναειδαμε το "Love actually".
Mε πληθος γνωστων ηθοποιων, μια ωραια ταινια, οτι πρεπει για αυτες τις μερες.
https://m.imdb.com/title/tt0314331/?ref_=nv_sr_srsg_0
Έχει στο νετφλιξ τελευταίο Φίντσερ με Γκάρυ Όλντμαν.
Το έχει δει κανείς ?
Σωστά καλέ μου.Ευελπιστώ να το δώ μεσα στις γιορτές,Σπύρο.
Έτσι κι αλλιώς Φίντσερ είναι ρε τι το φοβάσαι?
Κάτι θα βρείς να σε ενδιαφέρει...
Για μένα εξαιρετικό και ισάξιο του προηγουμένου, θρυλικού, in Bruges του ιδίου.![]()
https://www.imdb.com/title/tt1931533/
Το cast ειναι χορταστικό, η παρουσία του Christopher Walken και του Woody Harrelson,
προιδεάζουν για το άναρχο σενάριο, με ένα τρελό σαρκαστικό χιούμορ, όχι οτι οι αλλοι ηθοποιοί
πάνε πίσω..
Ο Sam Rockwell δίνει ρεσιτάλ, και η Olga Kurylenko βάζει φωτιά στη οθόνη..
Διασκεδαστικό και βίαιο μην προσπαθήσετε να βγάλετε μήνυμα, απλα απολαύστε τους πρωταγωνιστές..
Χρόνια πολλά, όλα τα κακά να μείνουν πίσω.
An American Werewolf in London[1981][REMASTERED]
Ισως η κλασικοτερη ταινια με λυκανθρωπους με τρομερη αισθητικη αυτοσαρκασμο και εντονο το horror στοιχειο που 40 χρονια μετα καταφερνει να σοκαρει. Προφανως δεν εχουμε και τα καλυτερα εφε πανω στην μεταμορφωση η στο κυνηγι αλλα τα κοντινα πλανα στους κατακρεουργημενους ανθρωπους ειναι τρομερα ειδικα στου Τζακ. Καποιες κορυφαιες ατακες μενουν. Πανεμορφη και η Jenny Agutter. Η εικονα του remaster σαν να βγηκε χθες. 8/10
Το ειδα απόψε... Κομψοτέχνημα, εξαιρετο στήσιμο εποχής, οι διάλογοι ήσαν απολαυστικοί και ο Όλντμαν... Όλντμαν.Ευελπιστώ να το δώ μεσα στις γιορτές,Σπύρο.
Έτσι κι αλλιώς Φίντσερ είναι ρε τι το φοβάσαι?
Κάτι θα βρείς να σε ενδιαφέρει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.