Evil 13
AVClub Enthusiast
- 24 August 2008
- 909
Book of Eli -25/10, ενα αισχος απο την αρχη ως το τελος.
Last edited by a moderator:
Σπουδαία ταινία.The Contender (2000) 7/10
Ρόλος ζωής για την Τζοάν Άλεν η οποία παίζει την υποψήφια αντιπρόεδρο των Η.Π.Α. και προκαλείται από διάφορους του συστήματος με σκοπό να τη ρίξουν λόγω του ύποπτου παρελθόντος της. Καλή.
Για μένα το σπουδαία μου φαίνεται υπερβολή.Σπουδαία ταινία.
Η Τζόαν Άλεν δείχνει το πόσο μεγάλο ταλέντο είναι,ο Τζεφ Μπρίτζες ένας από τους καλύτερους προέδρους που έχουμε δει στο πανί,και κερασάκι ο Γκάρι Όλντμαν (είναι και παραγωγός στην ταινία) σε έναν από τους καλύτερους ρόλους του - απλά ρεσιτάλ.
Ωραίο σενάριο,εξαιρετικό θέμα,καλογραμμένοι διάλογοι σε μιά ταινία που έχει πράγματα να πεί,έχει άποψη και δεν χαρίζεται .
Ναι κάποτε γυρίζονταν και τέτοιες ταινίες.
Απόψεις είναι, δεν λέω, δεν πρόκειται και για μαργαριτάρι της 7ης τέχνης, αλλά δεν σου κάνει λίγο υπερβολή να δίνει ακριβώς στο προηγούμενο post ο StandArd 7/10 με σχόλιο "Ενδιαφέρουσα και με καλή ατμόσφαιρα περιπέτεια" και εσύ -25/10 με "ενα αισχος απο την αρχη ως το τελος.";Book of Eli -25/10, ενα αισχος απο την αρχη ως το τελος.
αισχος δεν θα το ελεγαΑπόψεις είναι, δεν λέω, δεν πρόκειται και για μαργαριτάρι της 7ης τέχνης, αλλά δεν σου κάνει λίγο υπερβολή να δίνει ακριβώς στο προηγούμενο post ο StandArd 7/10 με σχόλιο "Ενδιαφέρουσα και με καλή ατμόσφαιρα περιπέτεια" και εσύ -25/10 με "ενα αισχος απο την αρχη ως το τελος.";
Οπως λες,διαφορετικες αποψεις ειναι.Και καμια υπερβολη,η ταινια ηταν απαραδεκτη,απο σεναριο(ειδικα αυτο ηταν ΤΟ αισχος) μεχρι τις αστειες ερμηνειες.Απόψεις είναι, δεν λέω, δεν πρόκειται και για μαργαριτάρι της 7ης τέχνης, αλλά δεν σου κάνει λίγο υπερβολή να δίνει ακριβώς στο προηγούμενο post ο StandArd 7/10 με σχόλιο "Ενδιαφέρουσα και με καλή ατμόσφαιρα περιπέτεια" και εσύ -25/10 με "ενα αισχος απο την αρχη ως το τελος.";
αν δεν παρω σοβαρα μια ταινια κωμωδια η οχι δεν θα μπορεσω ποτε να περασω καλα. αποψη μουΟι ερμηνείες από τους Ουάσινγκτον και Όλμαν ήταν καλές. Ούτε κάτι το ξεχωριστό, ούτε αστείες. Όσο για το σενάριο, περνά μια χαρά η ώρα με αρκετή δράση αν και καταλαβαίνω αν φαίνεται σε κάποιους δήθεν. Το κλειδί είναι να μη το πάρετε στα σοβαρά και μια χαρά θα περάσετε ένα δίωρο. Φυσικά ο καθένας έχει την άποψή του, εμένα μου άρεσε.
Το είχα δει πριν χρόνια και δε με συγκίνησε. Η ταινία είναι υποτίθεται σοβαρό μεταποκαλυπτικό δράμα, όχι κωμωδία ή περιπέτεια για χαβαλέ. Αν δεν λειτουργεί έτσι τότε είναι αποτυχημένη-και είναι κατ εμέ.Οι ερμηνείες από τους Ουάσινγκτον και Όλμαν ήταν καλές. Ούτε κάτι το ξεχωριστό, ούτε αστείες. Όσο για το σενάριο, περνά μια χαρά η ώρα με αρκετή δράση αν και καταλαβαίνω αν φαίνεται σε κάποιους δήθεν. Το κλειδί είναι να μη το πάρετε στα σοβαρά και μια χαρά θα περάσετε ένα δίωρο. Φυσικά ο καθένας έχει την άποψή του, εμένα μου άρεσε.
Και μια από τις λίγες αδιάφορες ερμηνείες του Όλντμαν.αισχος δεν θα το ελεγα
αστεια δηθενια ναι
Εμένα μου φάνηκε καλή. Όχι βέβαια ότι θα τη μνημονεύω για καιρό, έχω δει και καλύτερες. Δεν υποστήριξα ότι είναι κωμωδία ή περιπέτεια για χαβαλέ παρά μόνο ότι η διαδρομή μέχρι το φινάλε ήταν καλή με αρκετές σκηνές δράσης αρκεί να μη παίρνουμε στα σοβαρά ότι πχ. η Βίβλος θα σώσει το κόσμο (αυτό είναι το δήθεν που δεν άρεσε πιστεύω). Εμένα μου κίνησε τη περιέργεια και με κράτησε μέχρι το τέλος, σε αντίθεση με άλλες που τα παρατάω. Και το αν είναι αποτυχημένη δε πιστεύω γιατί τον καιρό της ήταν εισπρακτική επιτυχία.Το είχα δει πριν χρόνια και δε με συγκίνησε. Η ταινία είναι υποτίθεται σοβαρό μεταποκαλυπτικό δράμα, όχι κωμωδία ή περιπέτεια για χαβαλέ. Αν δεν λειτουργεί έτσι τότε είναι αποτυχημένη-και είναι κατ εμέ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.