Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Ειδα τις τελευταιες 3 μερες το
Angels & Demons
AngelsDemonsPoster.jpg

Καλυτερο του κωδικα κατα την γνωμη μου με εξειρετικη εικονα και τα απιστευτα μνημεια της Ρωμης σε πρωτο πλανο!! Αξιζει!

Μετα ειδα το
watchmen20ad_giant.jpg

Πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα!!!
Πολυ καλη ατμοσφαιρα (σχεδον ιδανικη), σκοτεινη ταινια, ηρωες στα ορια της ψυχασθενειας ή στο μεταιχμιο καλου-κακου, εξαιρετικη μουσικη επενδυση με φοβερα κομματια!!
Παρα τη μεγαλη της διαρκεια την καταευχαριστηθηκα!!

Πόλεμος Εκτός Προγράμματος - In the loop

Έχουμε δει αρκετές ταινίες για τις δυστυχίες που βρίσκουν τους στρατιώτες και τους αμάχους εν καιρώ πολέμου. Αλλά, εγω τουλάχιστον, δεν είχα δει κάποια ταινία για τους δύσμοιρους πολιτικούς! Το In the loop είναι η βρετανική κωμωδία που αναλαμβάνει να καλύψει το κενό.

Film-Review-In-The-Loop__1248381333_5924.jpg

"Ο Πρόεδρος της Αμερικής και ο Βρετανός Πρωθυπουργός κάνουν κέφι έναν πόλεμο". Από κάτω τους, στρατιές επιτελείων ασχολούνται με το αν, το πώς, το γιατί και, κυρίως, τι πρέπει να κάνουν οι ίδιοι. Το μπέρδεμα ξεκινάει με μία ατυχή δήλωση του βρετανού υπουργού εξωτερικής ανάπτυξης (ναι, υπάρχει τέτοιο υπουργείο)...

Το περιβάλλον, καθώς και δύο από τους χαρακτήρες, προέρχονται από την αγγλική σειρά του ίδιου σκηνοθέτη (Armando Iannucci) με τίτλο The Thick Of It. Οι χαρακτήρες είναι απίστευτοι, αλλά και ανησυχητικά πραγματικοί: ο πρώην Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Στρατηγικής Alastair Campbell έχει παραδεχτεί την ομοιότητά του με τον μανιακό υβριστή Malcolm Tucker (Peter Capaldi), ενώ γκεμπελικός ο αμερικανός υφυπουργός εξωτερικών (David Rasche) σφάζει με το γάντι! Εξαιρετική παρουσία και ο James Gandolfini (από τους Sopranos) ως στρατηγός.

Πέραν του αγγλικού χιούμορ, αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η σκηνοθεσία και το μοντάζ, που ακολουθούν υποδειγματικά τους ρυθμούς και τη διάθεση των χαρακτήρων της κάθε σκηνής. Μοναδική επιφύλαξη, η ταχύτητά των διαλόγων, που νομίζω ότι θα κουράσει κάποιους θεατές που δεν μιλούν αγγλικά.

Τρέιλερ

"Twelve thousand troops. But that's not enough. That's the amount that are going to die. And at the end of a war you need some soldiers left, really, or else it looks like you've lost. "

Last edited:

The Life of David Gale - Η Ζωή του Ντέιβιντ Γκέιλ

davidgale.jpg

Ξαναείδα και ξαναευχαριστήθηκα την ταινία του Alan Parker με θέμα έναν ενεργό αντίμαχο της θανατικής ποινής που κατηγορείται για βιασμό και φόνο, και καταδικάζεται σε θάνατο.

Οι κριτικοί το έθαψαν λόγω κάποιων σεναριακών... ολισθημάτων και η ταινία πάτωσε, αλλά οι διαδικτυακοί χρήστες το έχουν αγαπήσει. Η ερμηνείες των Kevin Spacey και Laura Linney είναι εξαιρετικές, ενώ και η Kate Winslet δεν πάει πίσω.

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

MASTER AND COMMANDER.Για αλλη μια φορα χτες βραδι κορυφαιος Krow οι σκηνες της ναυμαχιας με τους γαλλους τα σπανε κυριολεκτικα!

The Life of David Gale - Η Ζωή του Ντέιβιντ Γκέιλ

davidgale.jpg

Ξαναείδα και ξαναευχαριστήθηκα την ταινία του Alan Parker με θέμα έναν ενεργό αντίμαχο της θανατικής ποινής που κατηγορείται για βιασμό και φόνο, και καταδικάζεται σε θάνατο.

Οι κριτικοί το έθαψαν λόγω κάποιων σεναριακών... ολισθημάτων και η ταινία πάτωσε, αλλά οι διαδικτυακοί χρήστες το έχουν αγαπήσει. Η ερμηνείες των Kevin Spacey και Laura Linney είναι εξαιρετικές, ενώ και η Kate Winslet δεν πάει πίσω.

Πάρα πολύ καλή ταινία.
icon14.gif

Ειδα χθες το

gran-torino.jpg

Αρκετα καλο σε ορισμενα σημεια, με κενα σε αλλα σημεια του.
Καλη ταινια γενικα.

half-moon_poster.jpg

εδω εχουμε ενα αριστουργημα !!!
ο Bahuman ghobadi μετα τα μεθυσμενα αλογα
και τις χελωνες παει πολυ ψηλα

μια μαυρη κωμωδια ενα δραμα με ενα εκπληκτικο σεναριο
κατι προσωπα που δεν θα ξεχασεις ποτε
μια ασυληπτη φωτογραφια και ενα γυρισμα αλλα Φελινι

μαθηματα απο τον φοβερο Ιρανο

.

In Bruges, εκπληκτική ταινία. Ποτέ δεν φανταζόμουν μία ταινία με πιστολίδι και γκάγκστερς να είναι τόσο ποιητική. Και με εκπληκτική μουσική υπόκρουση.

Monsters vs Aliens, η ώρα του παιδιού. Δεν πέρασα και άσχημα, διασκεδαστική, αλλά μέτρια γενικώς. Πολύ καλή εικόνα & ήχος στο bd.

Coraline, η ώρα του μεγάλου παιδιού. Απίστευτο παραμύθι-θρίλερ. Συναρπαστικό, δείτε το οπωσδήποτε. Και όχι απαραίτητα παρέα με τα παιδιά σας.

500 days of summer
ευχαριστη εκπληξη
με ξεγελασε, δεν το περιμενα τοσο καλο !!
απλο, πρωτοτυπο σεναριο,με ενα υπεροχο ζευγαρι πρωταγωνιστων
θαυμασια μουσικη,φωτογραφια

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

.

Εχω παρει να δω σε BR το

identityverdvd.jpg

Αξιζει τον κοπο/χρονο ή να παρω καμμια αλλη?

Last edited by a moderator:

Moon+%282009%29.jpg

Από τις καλύτερες ταινίες Επιστημονικής Φαντασίας που έχω δει. Ίσως κάποιοι να πουν πως δεν πρωτοτυπεί απόλυτα, αλλά εμένα με ενθουσίασε. Το φιλμ έχει για Ευαγγέλιο την "Οδύσσεια του Διαστήματος" και ένα εκπληκτικό soundtrack. Θεατρική ατμόσφαιρα, με μονάχα έναν -ουσιαστικά- ηθοποιό.

Ξανα- είδα το

36 Quai des Orfèvres
MV5BMTQ3NzYyMzUzNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTI1MjQzMQ@@._V1._CR0,0,354,354_SS80_.jpg

...επειδή οι Γάλλοι σ´αυτό το είδος είναι μαέστροι.

Ξανα- είδα το

36 Quai des Orfèvres
MV5BMTQ3NzYyMzUzNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTI1MjQzMQ@@._V1._CR0,0,354,354_SS80_.jpg

...επειδή οι Γάλλοι σ´αυτό το είδος είναι μαέστροι.

Κατσε σε λιγο να δεις τους αλλους μαεστρους τωρα...
:offtopic:

Κατσε σε λιγο να δεις τους αλλους μαεστρους τωρα...
:offtopic:

Έχω προετοιμαστεί κατάλληλα... :popcorn:
Κι επειδή οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουν τι λέμε... Βάσκοι Vs Καταλανών λέμε... :firstprize: