lakiss51
Supreme Member
- 8 December 2006
- 5,043
9/10The Cotton club (1984)
View attachment 226560
9/10The Cotton club (1984)
View attachment 226560
Από τις πιο υποτιμημένες ταινίες του Κόπολα θεωρώ ότι είναι πολύ καλή9/10
Δεν κατάλαβα εάν σου άρεσε.Poor things (2023)
![]()
Μια πιο mainstream εκδοχή του Λάνθιμου αυτή την φορά.
Μια ωραία ελληνική σαλάτα με στοιχεία αρχαίας κωμωδίας, λίγο wes anderson, λίγο lars von trier, λίγο Lynch
για να μας μπερδέψει όσο περισσότερο γίνεται.
Επίσης ακούω τα επιχειρήματα περί τέχνης, αλλά στη συγκεκριμένη ταινία οι *όμορφες* σκηνές της Emma Stone
άποψη μου, επισκιάζουν οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην ταινία.
sick, sick, sick..and..amazing!!Ειλικρινά έπαθα πλάκα με το Saltburn.
Άρρωστη ταινία με ρεσιτάλ ερμηνείας από τον πρωταγωνιστή. Είναι και στο Amazon Prime, δείτε τη χθες...
Και όχι μόνο Μήτσε.Η μόνη μου ένσταση είναι οτι το όλο στόρυ είναι rip off
του "Talented Mr. Ripley" το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο και αν δεν το έχεις δεί ..τρέξε !!!!
Το έχω ξεχάσει το Θεώρημα Πάνο για να κάνω συγκριση αλλά για την συγκεκριμένη ταινία θα σου πω το εξής.Και όχι μόνο Μήτσε.
Εμένα το κονσεπτ μου θύμισε το Θεώρημα του Αγίου Πιερ Πάολο με εσάνς από Κιούμπρικ αλλά στο πιο...χοντροκομμένο.
Οι προθέσεις του (και η κατάληξή του) βέβαια έφερναν στην ταινία που αναφέρεις.
Είχε ενδιαφέρον τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που καταλαβαίνεις που το πάει,αλλά από εκεί και πέρα σε κρατάνε και οι ερμηνείες που είναι κορυφαίες και σου περνάνε και όλα όσα θέλει να σου περάσει η ταινία.
Από τις πιο ενδιαφέρουσες περσινές ταινίες.
.Poor things (2023)
![]()
Μια ωραία ελληνική σαλάτα με στοιχεία αρχαίας κωμωδίας, λίγο wes anderson, λίγο lars von trier, λίγο Lynch
Επίσης ακούω τα επιχειρήματα περί τέχνης, αλλά στη συγκεκριμένη ταινία οι *όμορφες* σκηνές της Emma Stone
άποψη μου, επισκιάζουν οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην ταινία
.
με λιγα λογια, πλουσια ταινια του συστηματος ΦΤΩΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για την τεχνη οτι πρεπει για 5-6 οσκαρακια
+10Και όχι μόνο Μήτσε.
Εμένα το κονσεπτ μου θύμισε το Θεώρημα του Αγίου Πιερ Πάολο με εσάνς από Κιούμπρικ αλλά στο πιο...χοντροκομμένο.
Οι προθέσεις του (και η κατάληξή του) βέβαια έφερναν στην ταινία που αναφέρεις.
Είχε ενδιαφέρον τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που καταλαβαίνεις που το πάει,αλλά από εκεί και πέρα σε κρατάνε και οι ερμηνείες που είναι κορυφαίες και σου περνάνε και όλα όσα θέλει να σου περάσει η ταινία.
Από τις πιο ενδιαφέρουσες περσινές ταινίες.
Ο Στέλιος δε χρειάζεται να δει ταινίες για να τις κρίνει, αυτά είναι για αρχάριους.Stellios, το είδες τελικά ; εγώ, δεν έχω προλάβει ακόμη ...
ποτε συνεβει αυτο ?Ο Στέλιος δε χρειάζεται να δει ταινίες για να τις κρίνει, αυτά είναι για αρχάριους.
Δεν πιστεύω να έχασες το χιούμορ σου; Αστειευομαι εννοείται.ποτε συνεβει αυτο ?
αλλα μηπως εισαι εσυ που ειπες < ο Αγγελοπουλος δεν κανει ταινιες για την Ελλαδα εβαλε τον Βεγγο να πει η Ελλαδα πεθαινει >
ειμαι σιγουρος δεν την ειδες την ταινια γιατι εισαι εξυπνος και δεν θα το ελεγες ποτε αυτο
Poor things (2023)
![]()
άποψη μου, επισκιάζουν οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην ταινία.
απο σενα ολα τα περιμενωΔεν πιστεύω να έχασες το χιούμορ σου; Αστειευομαι εννοείται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.