Ποιά ταινία μόλις είδατε;

μπρε κε Γάλεν, έχει να κάνει καλή ταινία από τους 13 δολοφόνους ...

αυτό τώρα έχει 5.9 βαθμολογία ... να το δω, όντως ?

άσε που το συνέστησε ο κος Ηχοδαίμων, που είναι το καλύτερο παιδί, αλλά το έχει γρουσουζιά να δει ταινία με πάνω από 6 στην βαθμολογία :love:
Δεν ισχύει αυτό που λες. Ενδιάμεσα είχα δει και το first love, που ήταν ωραίο!
Δεν ξέρω τα γούστα σου, για να σου πω αν θα σου αρέσει το τελευταίο. Θυμάμαι σου είχα προτείνει 1-2 περίεργα ασιατικά την τελευταία φορά, από αυτά που ο παπαισιος δεν έχει δει ούτε στον ύπνο του! Δυστυχώς δε θυμάμαι ποια ήταν για να τα επαναλάβω. Ελπίζω να έχεις καλύτερη μνήμη!

Παπαστελιο, μεγαλώνω. Απλώς δεν ωριμάζω.

• Like
Reactions: Δημοκηδής
αμα ωριμαζες θα εγραφες μπουρδες , ευτυχως που δεν ωριμασες
ο μεγαλυτερος μυθος που εμαθα μικρος ειναι οτι γερνωντας γινεσαι σοφοτερος
αντι του παπαριαζει το μυαλο
π.χ. ποσοι μεγαλοι σκηνοθετες φτανωντας σε μια ηλικια αρχιζουν τις πατατες

Μεγάλη κουβέντα είπες!
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, με πρώτη και καλύτερη τον Αλεχάντρο!

• Haha
Reactions: superfly
Το είδα χτες, με 2 δεκαετίες καθυστέρηση, απλά και μόνο γιατί βλέπω συνεχώς memes στο ιντερνετ που προέρχονται από την ταινία και ήθελα να δω τις ολόκληρες σκηνές. Επίσης έχω άδεια και η σύζυγος έλειπε, οπότε είπα να δω κάτι που σίγουρα δεν την ενδιαφέρει να δει μαζί μου.

scale.jpeg
Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το πόσο κακός ηθοποιός είναι ο Hayden Christensen και ποσό κακός δημιουργός είχε γίνει ο Lucas. O πρώτος ήταν τόσο χάλια που οι άλλοι ηθοποιοί, ειδικά ο McGregor και η Portman αναγκάστηκαν να παίζουν χειρότερα ώστε να μην ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα. Οι γερόλυκοι Christopher Lee και Samuel Jackson φυσικά, αδιαφόρησαν παντελώς-ειδικά ο πρώτος είναι τόσο εντυπωσιακός σαν Count Dooku όσο και σαν Σάρουμαν ή Κόμης Δράκουλας. Παρόλα αυτά, η σκηνοθεσία, το στήσιμο των διαλόγων, το επίπεδο γενικά της ερμηνείας είναι άθλιο. οποιοδήποτε επεισόδιο του Blue Bloods είναι ανώτερο σε αυτούς τους τομείς. Ναι, εντάξει τα σκηνικά και γενικά το world building είναι εξαιρετικά, αλλά οι υπέροχοι κόσμοι κατοικούνται απο άψυχες μαριονέτες.

• Like
Reactions: stargr
μπρε κε Γάλεν, έχει να κάνει καλή ταινία από τους 13 δολοφόνους ...

αυτό τώρα έχει 5.9 βαθμολογία ... να το δω, όντως ?

άσε που το συνέστησε ο κος Ηχοδαίμων, που είναι το καλύτερο παιδί, αλλά το έχει γρουσουζιά να δει ταινία με πάνω από 6 στην βαθμολογία :love:
xaxa.. τo' χεις καταλάβει αδιαφορώ για τις βαθμολογίες..
και μάλιστα μου άνοιξε η όρεξη για ένα πακετάκι "κακών" ταινιών
χαμηλού προυπολογισμού και rating.
Φορέστε κράνη!
Πλάκα κάνω.. το πακέτο θα έχει ενδιαφέρουσες και δημιουργικές ταινίες
γυρισμένο από ταλαντούχους με ελάχιστα χρήματα..

Το είδα χτες, με 2 δεκαετίες καθυστέρηση, απλά και μόνο γιατί βλέπω συνεχώς memes στο ιντερνετ που προέρχονται από την ταινία και ήθελα να δω τις ολόκληρες σκηνές. Επίσης έχω άδεια και η σύζυγος έλειπε, οπότε είπα να δω κάτι που σίγουρα δεν την ενδιαφέρει να δει μαζί μου.

View attachment 236522
Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το πόσο κακός ηθοποιός είναι ο Hayden Christensen και ποσό κακός δημιουργός είχε γίνει ο Lucas. O πρώτος ήταν τόσο χάλια που οι άλλοι ηθοποιοί, ειδικά ο McGregor και η Portman αναγκάστηκαν να παίζουν χειρότερα ώστε να μην ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα. Οι γερόλυκοι Christopher Lee και Samuel Jackson φυσικά, αδιαφόρησαν παντελώς-ειδικά ο πρώτος είναι τόσο εντυπωσιακός σαν Count Dooku όσο και σαν Σάρουμαν ή Κόμης Δράκουλας. Παρόλα αυτά, η σκηνοθεσία, το στήσιμο των διαλόγων, το επίπεδο γενικά της ερμηνείας είναι άθλιο. οποιοδήποτε επεισόδιο του Blue Bloods είναι ανώτερο σε αυτούς τους τομείς. Ναι, εντάξει τα σκηνικά και γενικά το world building είναι εξαιρετικά, αλλά οι υπέροχοι κόσμοι κατοικούνται απο άψυχες μαριονέτες.
Πωπω αυτοι οι διαλογοι!
Δεν ξεχνιουνται ουτε μετα απο δεκαετιες!
Ψυχολογικο τραυμα!

Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το πόσο κακός ηθοποιός είναι ο Hayden Christensen και ποσό κακός δημιουργός είχε γίνει ο Lucas. O πρώτος ήταν τόσο χάλια ...
Πραγματικά, δεκαετίες το έχω κι εγώ απορία που βρήκαν αυτόν τον ατάλαντο μέσα από τόσο Χόλυγουντ.

View attachment 236522
Για το (μη) ταλέντο του Cristensen θα συμφωνήσω. Όμως τον αγάπησε ο κόσμος (και εγώ μαζί) γιατί στο επόμενο επεισόδιο έδωσε το απαιτούμενο δράμα, προκάλεσε έντονα συναισθήματα. Και αν δεις και συνεντεύξεις του είναι και πολύ καλό παιδί .

Για το (μη) ταλέντο του Cristensen θα συμφωνήσω. Όμως τον αγάπησε ο κόσμος (και εγώ μαζί) γιατί στο επόμενο επεισόδιο έδωσε το απαιτούμενο δράμα, προκάλεσε έντονα συναισθήματα. Και αν δεις και συνεντεύξεις του είναι και πολύ καλό παιδί .
Κάποια στιγμή θα δω και το επόμενο επεισόδιο. Πάντως έχω να πω ότι στον cameo που έκανε στο Ahsoka έπαιξε συμπαθητικά και ήταν εκπληκτικός στην ξιφομαχία-ο τρόπους που χειριζόταν το φωτόσπαθο, με πραγματική μανία, ήταν μέρος του ρόλου του.

Κάποια στιγμή θα δω και το επόμενο επεισόδιο. Πάντως έχω να πω ότι στον cameo που έκανε στο Ahsoka έπαιξε συμπαθητικά και ήταν εκπληκτικός στην ξιφομαχία-ο τρόπους που χειριζόταν το φωτόσπαθο, με πραγματική μανία, ήταν μέρος του ρόλου του.
Κώστα το φυζίκ του είναι απίστευτο, και στα μαθήματα ξιφομαχίας όντως αποδείχθηκε φυσικό ταλέντο, όπως πχ ο Vigo στο LOTR. Είναι φάτσα γενικότερα, και σεμνότατος, αξίζει να δεις βιντεάκια για δαύτον.

ασε τον Γαλεν
θα μεγαλωσει
αν θες Ασιατικο ολοφρεσκο
ΤΑΚΕΣΙ ΚΙΤΑΝΟ
...
Ασε Παπαστελιο, οταν εβλεπα εγω τον Κιτανο τον ιδιο (οχι μονο την ταινια του), εσυ καλιμπραριζες το σαμπ σου για να μη χασεις τις χαμηλες στην καινουρια ταινια του πιστολερο και εψαχνες να διορθωσεις το τουιτερ σου για να ακουγεται καλυτερα ο Τρυποκαρυδος στην δικη του τελευταια ταινια.

• Haha
Reactions: superfly
Ρε σεις, πείτε μου μια καλή του ταινία να δω, έχει τίποτε ψυχολογικά θρίλερ, ήχο δαίμονα ακούς;

Ρε σεις, πείτε μου μια καλή του ταινία να δω, έχει τίποτε ψυχολογικά θρίλερ, ήχο δαίμονα ακούς;
απο Ισπανικο κινηματογραφο που ειμαι φαν,3 θριλερακια που τα βλεπεις ανετα.
και τα 3 παιζουν netflix.