Με πορεία προς τα άστρα μάλλον- όπως έδειξαν με το τηλεσκόπιο στο τέλος. Ωραία παραμυθακια, καλά να ειμαστε!View attachment 236921
αν σας αρεσαν οι 3 προηγουμενες ταινιες θα σας αρεσει και αυτη αν και ειναι περισσοτερο πιθηκοκεντρικη αυτην την φορα.
Σιγουρα θα εχει και συνεχεια....
Όντως δείχνει ενδιαφέρον από το trailerΛοιπον με το Brightwood μου θυμισες κατι εντυπωσιακο. Περσι ειδα 3 (!!!) ταινιες με το ιδιο θεμα, απο διαφορετικα μερη του κοσμου.
Τελειως διαφορετικες μεταξυ τους στην αντιμετωπιση, και σε αυτα που πραγματευονταν, αλλα η σεναριακη τους βαση ηταν στην ουσια η ιδια!
Το ειχα βρει παρα πολυ ενδιαφερον και εξαιρετικη συμπτωση. Εντωμεταξυ τις ειχα πετυχει ολες αν θυμαμαι καλα σε φεστιβαλ.
Η δευτερη (μετα το Brightwood) ηταν το Superposition.
Ριξε του αν θες μια ματια.![]()
Δε θα χασεις το χρονο σου.
Εντωμεταξυ εγω θα προσπαθησω να θυμηθω και την τριτη.
To Digger είναι δυστυχώς και αυτό μια μέτρια κατά την άποψη μου ταινία.Υπαρχουν και (πολυ) καλυτερες ελληνικες ταινιες των τελευταιων ετων για να ξεκινησεις!
Σε περιπτωση που δεν τις εχεις δει, θα σου προτεινα για αρχη το Digger και το Μικρο Ψαρι.
επιτελους συμφωνω με το digerTo Digger είναι δυστυχώς και αυτό μια μέτρια κατά την άποψη μου ταινία.
Το Μικρό ψάρι, το έχει δει όλη η Ελλάδα, ο Οικονομίδης είναι πλέον mainstream, και σχεδόν σε κάθε ταινία έχει κάτι να πει, μακάρι να υπήρχαν 2-3 ακόμα σαν αυτόν έστω και με λιγότερο ταλέντο να δείχνουν τα πραγματικά προβλήματα....
Το digger δεν είναι του Οικονομίδη, δεν θυμάμαι ποιου είναι. Απλά ειναι πρωταγωνιστής ο αγαπημένος ηθοποιός του Οικονομίδη, ο Μουρίκης.επιτελους συμφωνω με το diger
αντε γιατι μας σκασανε ποσο καλη ειναι
καλος ο Οικονομιδης αλλα οχι οτι μας δειχνει και τα πραγματικα προβλημα τα μας
δεν ειπα οτι ειναι του Οικονομιδη καποιου Γρηγορακη ειναι ,,,,,,αδιαφοροΤο digger δεν είναι του Οικονομίδη, δεν θυμάμαι ποιου είναι. Απλά ειναι πρωταγωνιστής ο αγαπημένος ηθοποιός του Οικονομίδη, ο Μουρίκης
Aπο αυτο τον κρινεις σα σκηνοθετη?επιτελους συμφωνω με το diger
Tαινίες fiction κάνει ο Οικονομίδης όχι ντοκυμαντερ...επιτελους συμφωνω με το diger
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.