Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Έχω προετοιμαστεί κατάλληλα... :popcorn:
Κι επειδή οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουν τι λέμε... Βάσκοι Vs Καταλανών λέμε... :firstprize:

Σκατς κτλ κτλ:ernaehrung004::ADFADF1:

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Μόλις είδα το Hangover, ωραία ταινιούλα για να περάσει το 2ώρο, αρκετά απρόβλεπτη με κάποιες πολύ καλές στιγμές.

Χθες ειδα το Underworld...:bigcry:

Τι παπαρια καμαρωτη ηταν αυτη ρε παιδια!!!!

Ισοβια ο σεναριογραφος και στην πυρα ο σκηνοθετης!!!
Παραυτα!!

limits-of-control-poster.jpg

Οσοι ειστε φαν του σκηνοθετη κ δεν την ειδατε ακομα, πιστευω πρεπει αμεσα,αλλα κ οσοι δεν ειστε παλι τη συνιστω!

Public Enemies σε dvd, μετρια προς καλη ταινια απλα για να περασει η ωρα, ευτυχως που επαιζαν Bale & Depp.
Καπακι το the taking at pelham 123 σε bluray. Πολυ καλη ταινια,κατεγιστικη δραση για σχεδον μια ωρα και αρκετη αγωνια σε μερικα σημεια. Εξαιρετικο DTS-hs mstr, o ηχος των τρενων κοβει,πραγματικά την ανασα.Προτεινεται ανεπιφυλακτα!

ειδα κι εγω το public enemies γιατι το νοικιασε ενας φιλος,συνηθως τα αποφευγω πλεον τα αμερικανικα γκανγκστερικα,αυτο παντως ηταν ακριβως οτι περιμενα να δω,ο Ντιλινγκερ εγινε Τζοννυ Ντεπ με τα αναλογα αποτελεσματα,αυτο που με ξενισε παντως ηταν η Ψηφιακη βιντεαδικη εικονα.Επειδη ασχολειται με υπαρκτα προσωπα μαλλον τοκαναν επιτηδες για να μοιαζει ντοκυμαντεριστικο,ειχε ενα λουκ ρεαλιτυ παντως που με ξενισε ως ταινια.

Kαι μενα δε μου αρεσε πολυ οπως το ειχαν κανει,εμοιαζε οντως σαν ντοκιμαντερ και ναι μαλλον επιτηδες το εκαναν.

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Από τις καλύτερες ταινίες Επιστημονικής Φαντασίας που έχω δει. Ίσως κάποιοι να πουν πως δεν πρωτοτυπεί απόλυτα, αλλά εμένα με ενθουσίασε. Το φιλμ έχει για Ευαγγέλιο την "Οδύσσεια του Διαστήματος" και ένα εκπληκτικό soundtrack. Θεατρική ατμόσφαιρα, με μονάχα έναν -ουσιαστικά- ηθοποιό.

Διάβασα πολύ καλές κριτικές για αυτήν την ταινία, για την ακρίβεια ο γιός του David Bowie την έχει γυρίσει όλη.

Στο σινεμά την είδες ή σε DVD ? Ψάχνω να την δώ και εγώ.

6a00d8341c046f53ef01156f9a4eb5970c-800wi

Πραγματικά πολύ καλή, είχα ακούσει ανάμικτα σχόλια αλλά τελικώς είναι ίσως η καλύτερη της σειράς. Σασπενς, συγκρούσεις χαρακτήρων και αρκετή δράση. Όλα τα λεφτά η εμφάνιση του Leonard Nemoy (ο αυθεντικός Σποκ). Must see για φαν και μη.

το blu ray το είχα πάρει εδώ και αρκετό καιρό από το axelmusic αλλα χθές κάθησα και την είδα
είχα να την δώ πολλά χρόνια
πραγματικά εξαιρετική ταινία, ενώ ο ήχος και η εικόνα ήταν υπέροχη
πολύ καλό και το booklet με αναφορές στους πρωταγωνιστές.
εξαιρετικό!

Attachments

• 574_medium.jpg
    574_medium.jpg
    18.3 KB · Views: 20
Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

το blu ray το είχα πάρει εδώ και αρκετό καιρό από το axelmusic αλλα χθές κάθησα και την είδα
είχα να την δώ πολλά χρόνια
πραγματικά εξαιρετική ταινία, ενώ ο ήχος και η εικόνα ήταν υπέροχη
πολύ καλό και το booklet με αναφορές στους πρωταγωνιστές.
εξαιρετικό!

Έχει κυκλοφορήσει με Ελληνικούς υπότιτλους;

Ταινιάρα.

District 9. Την πρωτη ωρα, θα ελεγα οτι δεν ειχα δει μεγαλυτερη ''πατατα''.Στη συνεχεια μετα, που ξετυλιχθηκε και η πλοκη μπορω να πω οτι ηταν μια πολυ καλη ταινια,με εκπληκτικα εφε και μεγαλη αγωνια.

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

District 9. Την πρωτη ωρα, θα ελεγα οτι δεν ειχα δει μεγαλυτερη ''πατατα''.Στη συνεχεια μετα, που ξετυλιχθηκε και η πλοκη μπορω να πω οτι ηταν μια πολυ καλη ταινια,με εκπληκτικα εφε και μεγαλη αγωνια.

Εμενα δεν περίμενα να με κρατήσει, αλλα τελικά ήταν αρκετά καλή. Είχε αυτό το ιδιαίτερο ωμο που την έκανε κάπως πρωτοτυπεί.

Με μεγάλη καθυστέρηση, τελείωσα το Battlestar Galactica. Σήμερα έχει The Plan για επιδόρπιο και παρακαλώ δώστε κάτι καλέ κύριε να πάρω το complete series blu-ray.

Στελιο, ευχαριστώ! ;)

χθες είδα το Revolutionary Road...δεν ξετρελάθηκα αλλα γενικά μου άρεσε.
αρκετα καλοί και οι δύο πρωταγωνιστές (Winslet & DiCaprio) αλλά εκείνος που κλέβει άνετα την παράσταση είναι ο τρελός Michael Shannon

Με μεγάλη καθυστέρηση, τελείωσα το Battlestar Galactica. Σήμερα έχει The Plan για επιδόρπιο και παρακαλώ δώστε κάτι καλέ κύριε να πάρω το complete series blu-ray.

Στελιο, ευχαριστώ! ;)

Ασε, μην δεις το Plan, θα σου χαλασει την καλη εικονα...:bigcry: