Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Μόλις είδα τον νικητή των φετεινών Όσκαρ "Λόγο του Βασίλιά".

Βλέπεται αβίαστα αλλά Όσκαρ καλύτερης ταινίας δεν θα της έδινα.

γιατι ?
ολες οι υποψηφιες ταινιες οπως καθε χρονια ειναι μετριες εως καλες

.

Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

γιατι ?
ολες οι υποψηφιες ταινιες οπως καθε χρονια ειναι μετριες εως καλες

.

Δεν έχω δει και τις 10 ταινίες που ήταν υποψήφιες για Όσκαρ καλύτερης ταινίας για να σου πω αν συγκριτικά με τις άλλες το άξιζε, δεν συγκλονίστηκα πάντως από την ταινία αυτή καθ'εαυτή.
Περιμένω να δω τα "Winters Bone" και "True Grit" (ελέω Κοέν το δεύτερο) για να δω αν υπήρχαν καλύτερες ταινίες για βράβευση.

βρε φιλε αυτο εχεις μονο να πεις
εδω εχουμε ταινιαρα που σου κοβει την ανασα
ειχα σηκωθει ορθιος και χειροκροτουσα
εκανε πρωτη ταινια και αν την εβλεπε ο Ταραντινο θα εβαζε τα κλαμματα

ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ με τιποτα
αλλα προσοχη μην διαβασετε την υποθεση !
να την δειτε χωρισ να ξερετε τιποτα

και μετα πες τε ενα ευχαριστω στον Στελιο

ετσι γραφει ταινιες η ΚΟΡΕΑ !!

.
bedevilled1.jpg

η ταινια απο οτι βλεπεται ειναι συναισθηματικο μελοδραμα !!
λεγεται BEDEVILLED

.

Tην ειδα απιστευτη ταινεια!!! Με καθηλωσε...Σχεδον Αριστουργημα

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

το house of saddam
σειρά 4 επεισοδίων της HBO
περιγράφει κυρίως τη σχέση του με τα μέλη της οικογενείας από τότε που ανέλαβε την εξουσία στο ιράκ μέχρι το θάνατο? του

http://www.imdb.com/title/tt0936453/

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Ειδα χθες το Cloe με την Τζ.Μουρ τον Λιαμ Νησον και την Αμαντα Σειφριντ
Καλη ταινια θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη κατα την γνωμη μου. Παρουσιαζει λιγο επιφανειακα τα πραγματα και πολυ γρηγορα...

http://www.imdb.com/title/tt1352824/

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Ειδα χθες το Cloe με την Τζ.Μουρ τον Λιαμ Νησον και την Αμαντα Σειφριντ
Καλη ταινια θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη κατα την γνωμη μου. Παρουσιαζει λιγο επιφανειακα τα πραγματα και πολυ γρηγορα...

http://www.imdb.com/title/tt1352824/

Εμένα δε μου άρεσε καθόλου όταν το είδα. Δες το γαλλικό Nathalie, (το Chloe είναι remake αυτής της ταινίας). Χωρίς να είναι αριστούργημα είναι πολύ καλύτερο.

ειναι .

.

την ειδα , ειχε ενα εκπληπτικο πρωτο δεκαλεπτο οπου ηλπιζες σε μια αναλογη συνεχεια αλλα η υπολοιπη ταινια ηταν με πολυ χαλαρο σεναριο , θυμιζε, σεναριο του φωσκολου του 1970, απλοικη, χωρις κανενα ευρημα. Το φιναλε παλι ηταν ωραιο σκηνοθετικα αν και αναμενομενο

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

φυσικα το housemaid απο αποψη γυρισματων και πλανων ειναι πολυ καλογυρισμενο ... αλλα σεναριακα ... λιγο σαπουνοπερα

την ειδα , ειχε ενα εκπληπτικο πρωτο δεκαλεπτο οπου ηλπιζες σε μια αναλογη συνεχεια αλλα η υπολοιπη ταινια ηταν με πολυ χαλαρο σεναριο , θυμιζε, σεναριο του φωσκολου του 1970, απλοικη, χωρις κανενα ευρημα. Το φιναλε παλι ηταν ωραιο σκηνοθετικα αν και αναμενομενο

το πρωτο δεκαλεπτο δεν ελεγε τιποτα
μετα αρχισαν ολα
η ταινια ειναι ρημεικ απο παλιο κλασσικο φιλμ
η μεταφορα και το σεναριο εγιναν με τον καλυτερο τροπο
αν αυτη η ταινια σου θυμιζε Φωσκολο του 1970
μαλλον εισαι φαν του Φωσκολου αλλα δεν το εχεις καταλαβει

.

το πρωτο δεκαλεπτο δεν ελεγε τιποτα
μετα αρχισαν ολα
η ταινια ειναι ρημεικ απο παλιο κλασσικο φιλμ
η μεταφορα και το σεναριο εγιναν με τον καλυτερο τροπο
αν αυτη η ταινια σου θυμιζε Φωσκολο του 1970
μαλλον εισαι φαν του Φωσκολου αλλα δεν το εχεις καταλαβει

.
Eντάξει γνωμες ειναι αυτες αλλά εμένα το σεναριο μου φανηκε πολυ απλοικο και απιστευτα συνηθισμένο..
Μια ομορφουλα που δεν εχει στο κοσμο μοιρα, αρπαζει την ευκαιρια να γινει υπηρεσια σε ενα πλουσιοσπιτο. Μαγευεται απο την χλιδη και την καλοζωία, το πουλι του κυριου ειναι ανησυχο, ειναι και η γυναικα του εγκυος, ειναι και τα μινι της υπηρετριουλας, ξαφνου η μικρη μενει εγκυος, η μαμα της εγκυου και πεθερα του κυριου το μαθαινει, την εκβιάζουν να ριξει το παιδι , αυτη δεν θελει και τελικα γινεται παραναλωμα μπροστα τους. Οκ .
Τεχνικα-στυλιστικα-και ο τροπος κινηματογραφησης οπως εγραψα και πιο πανω ήταν αψογες. Σεναριακά ομως τσιφος κατα την γνωμη μου παντα. Αλλος μπορει να την δει και να πει αριστουργημα το σεναριο...

Last edited by a moderator:

Eντάξει γνωμες ειναι αυτες αλλά εμένα το σεναριο μου φανηκε πολυ απλοικο και απιστευτα συνηθισμένο..

Μια ομορφουλα που δεν εχει στο κοσμο μοιρα, αρπαζει την ευκαιρια να γινει υπηρεσια σε ενα πλουσιοσπιτο. Μαγευεται απο την χλιδη και την καλοζωία, το πουλι του κυριου ειναι ανησυχο, ειναι και η γυναικα του εγκυος, ειναι και τα μινι της υπηρετριουλας, ξαφνου η μικρη μενει εγκυος, η μαμα της εγκυου και πεθερα του κυριου το μαθαινει, την εκβιάζουν να ριξει το παιδι , αυτη δεν θελει και τελικα γινεται παραναλωμα μπροστα τους. Οκ .
Τεχνικα-στυλιστικα-και ο τροπος κινηματογραφησης οπως εγραψα και πιο πανω ήταν αψογες. Σεναριακά ομως τσιφος κατα την γνωμη μου παντα. Αλλος μπορει να την δει και να πει αριστουργημα το σεναριο...

Φχαριστώ πολύ που μας είπες όλη την ταινία συμπεριλαμβανομένου και του τέλους, μας καταϋποχρέωσες. Ένα σπόιλερ δε μπορούσες να βάλεις;

Last edited by a moderator:

George-Clooney-The-American.jpg

Kρίμα, για τέτοια αρπαχτή, όλα τα λεφτά ασφαλώς η κυρία
violante_placido2.jpg
Violante Placido!!:award:

Την είδα χθες...

kane.jpg

Γι αυτούς που τους αρέσει το είδος, νομίζω θα ικανοποιηθούν, ωραία εφέ και σενάριο που θυμίζει vanhelsing αλλά με δαίμονες, ο τύπος βέβαια δεν πείθει και τόσο στις πολεμικές τέχνες, ο ήχος πολύ καλός...

http://www.youtube.com/watch?v=lalm_kkczVM