Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

να σημειωσω οτι το συγκεκριμενο animation εχει σκηνες βιας και αρκετο αιμα..οποτε δεν θα την χαρακτηριζα παιδικο

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

pour elle (ολα για εκεινη) πολυ καλο εγινε και remake με τιτλο the next three days με τον ρασελ κροου

Απάντηση: Ποια ταινία μόλις είδατε; + ανίψια

Food, Inc.
Αχ τι μου θύμησες τώρα, τα ωραία πρωινά που βλέπαμε με τα ανιψάκια μου Pixar και μετά παίζαμε διπλό Lego Indiana Jones. :bigcry:

Καλώς σας βρήκα...
Καιρό παρακολουθώ τις συζητήσεις σας, αλλά αυτό είναι το πρώτο μου post.

Εχθές το βράδυ είδα το καναδικής παραγωγής "The Wild Hunt"

15580.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1493886/

Είχε κάποια καλά στοιχεία, και το βασικότερο με κράτησε ως το τέλος. Μια καλή ιδέα που θα μπορούσε πάντως να έχει καλύτερη εκτέλεση.

Μετά από καιρό που την είχα στα υπ'όψιν, λόγω της αγάπης μου για το ομόνυμο βιβλίο της Agatha Christie.

Ten Little Indans (1965) George Pollock
00185462_medium.jpeg

http://www.imdb.com/title/tt0061075/

Η ιστορία από μόνη της δίνει την κατάλληλη ένταση και το σασπένς, αλλά όλα τα υπόλοιπα δεν λειτουργούν ιδιαίτερα καλά. Κρύες ερμηνείες (από κατα τ'άλλα καλούς ηθοποιούς) και καμία προσπάθεια για ένταξη του κλειστοφοβικού χώρου (απομονωμένη βίλα στο βουνό) στην ταινία.

Ωσονούπω θα ακολουθήσει η θέαση των παραλλαγών (καλύτερων απ'ότι έχω μάθει) "And Then There Were None", "Ten Little Indians" (1974) και το "Murder By Death" του Hitchcock.

ειδα το never let me go μη ξεροντας τιποτα για στορυ κ τετοια κ την βρηκα εξαιρετικη,κ παραλληλα σαν ιστορια imo σοκαριστικη,πολυ ωραιες ερμηνιες ολοι,επισης ειδα κ το conviction. κ αυτο πολυ καλο,κ πολυ συγκηνιτικη η σχεση αδελφου-αδελφης κ επιμονη της για την αθωοοτητα του αδελφου της,για μια ακομη φορα δειχνει κ την αντιμετωπιση κ την αδικη καταδικη καποιου στις Η.Π.Α που δεν ειναι κ η μονη,μιας κ η ταινια βασιζεται σε πραγματικη ιστορια.

Attachments

• conviction-movie-poster-1020669669.jpg
    conviction-movie-poster-1020669669.jpg
    58.3 KB · Views: 20
  • never-let-me-go-poster.jpg
    never-let-me-go-poster.jpg
    38.9 KB · Views: 20
Last edited:

Τις τελευταίες μέρες είδα αρκετές ταινίες στη σειρά (1 κάθε μέρα), μιας και ήταν και καλό διάλειμμα από το διάβασμα (πότε επιτέλους θα τελειώσουν οι εξεταστικές)

2001_a_space_odyssey_posterb3d52e1d33-7f16222129.jpg

2001: A Space Odyssey
Επιτέλους μετά από καιρό που ήταν στο πρόγραμμα, τα κατάφερα... no comments

images

The Eclipse

Αρκετά καλή ταινιούλα, σχετικά άγνωστη. Εκτυλίσεται σε πολύ όμορφα ιρλανδικά τοπία (favorites) και παίζει με τις προσωπικές ζωές-δράματα των πρωταγωνιστών. Μπλέξιμο και με ιστορίες φαντασμάτων, που λόγω του αργού της υπόλοιπης ταινίας θα σας τρομάξουν σίγουρα. Λίγο υπερβολική η αλλαγή από την ηρεμία στο στυλ-horror movie των φαντασμάτων αλλά γενικά καλές εντυπώσεις από την ταινία.

easy_a.jpg

Easy A
Έχει συζητηθεί αρκετά και σε χωριστό θέμα, και θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους εδώ. Ευχάριστη ταινία, διαφορετική από τον σωρό του είδους, που ενώ κύριο θέμα του είναι εμμέσως το sex και η μεγάλη σημασία του στα αμερικάνικα (και όχι μόνο;;;) σχολεία, αποφεύγει καφρίλες και παρακμιακό χιούμορ.

black_swan_ver7.jpg

Black Swan (προβολή cinema)
Μ'άρεσε πολύ, χωρις πάντως να μπορώ να αντικρούσω και τα επιχειρήματα όσων είναι αντίθετοι και δεν τους άρεσε καθόλου.

losers_ver2.jpg

The Losers
Σενάριο 0 (!!!!), τρέλα, όπλα, αμερικανιά και χιούμορ... Ευχάριστο 2ωράκι, χωρίς να έχω να θυμάμαι πολλά μετά από 1-2 βδομάδες.

images

Stone
Πραγματικά από όλες τις ταινίες που είδα αυτή τη βδομάδα η χειρότερη.
Όλο έλεγε κι έλεγε κι έλεγε... και τελικά δεν είπε τίποτα.
Προσπαθούσε ο Norton να το σώσει, αλλά μάλλον κι αυτός δεν είχε καταλάβει τι ήταν αυτά που έλεγε ή που αποσκοπούσαν.
Όσο για την Milla... καλύτερα να γυρίσει στα Resident Evil.

images

Paper Man
Το αγαπημένο μου είδος ταινιών, με πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και πολύ καλές ερμηνείες από Jeff Daniels (δεν τον είχα για πολλά πολλά πριν από αυτό) και τη συνεχώς ανερχόμενη Emma Stone. Μελαγχολική ταινία χαρακτήρων.

red2010.jpg

Red
Κατηγορία "The Losers" (εμπνευσμένο από comic, περιπέτεια κατασκόπων-δολοφώνων κλπ) αλλά 1-2 επίπεδα πάνω λόγω cast υπερπαραγωγής. Όχι τίποτα ιδιαίτερο πάντως. Ευχάριστο για pop corn και παρεάκι.

Για σημερα το βραδυ πηρα αυτο:

woman_in_berlin_ver2.jpg

Το εχει δει κανεις?
Σχόλια?

Τελικα αποδειχτηκε αξιολογη ταινια.
Αρκετα καλη κατα την γνωμη μου!!

Μιλαω για την "A woman in Berlin"

CARGO

σε Blue Ray ηχος ΤΕΛΕΙΟΣ εικονα μετρια !

Η Ταινια ΠΟΛΥ κατωρη των προσδοκιων μου .....

ενω εχει την ατμοσφαιρα του Αλιεν δεν συμβαινει τιποτα !!!

και πριν το τελος δεν την εκλεισα αλλα κοιταγα μια την ταινια και ..... μια τα διαφημιστικα απο το LIDL

Xθες είδα το get him to the greek. Ανάλαφρη ταινία, είχε γέλιο αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν από τις καλύτερες κωμωδίες

το νοτιοκορεάτικο Bedevilled, αρχίζει σαν δράμα αλλά στο τέλος βάφεται κατακόκκινη

cover_bedevilled_de.jpg

ειδα το AWATAR σε μπλου ρει απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!

ο ηχος ομως αν και DTS HD δεν ηταν ανταξιος της ταινιας !

εχω δει ταινιες με πολυ καλυτερο ηχο ακομα και ματροσκες με DTS εχουν καλυτερο ηχο ...

ενοω οτι δεν ειχε τον διαχωρισμο που ηθελα ! μου αρεσαν οι χαμηλες συχνοτητες ομως σε καποιες σκηνες!

Last edited: