Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Le concert - http://www.imdb.com/title/tt1320082/

Πολυ καλη ταινια για μια ορχηστρα "καμμενων" ρωσσων μουσικων που με χιλιες δυο κομπινες καταφερνουν να δωσουν ενα κονσερτο στο Παρισι. Τσαικοφσκι φυσικα.
Α, και νομιζω οτι ο σκηνοθετης ειναι ρουμανος

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

σημερα ειδα το KATYN

απλα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ !!!!!!!

ταινια που σε ταρακουνα !!!
δειχνει με τον πλεον καθαρο τροπο πως ολοι εχουν βαψει τα χερια τους με αθωο αιμα !!!! ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ δεν ειναι αθωα γιατι δεν υπαρχουν αθωοι ηγετες !!!!!!!

προτεινεται ειδικα για οπαδους ΣΤΑΛΙΝ Παπαρηγα κτλ,.....

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Όχι ρε, το Rambo 2 και το 3 ήταν αλήθεια

Αυτό που ήταν αφιερωμένο στους ηρωικούς ταλιμπάν; Πώντως το Κατίν προκάλεσε ζωηρές συζητήσεις στους κόλπους της Αριστεράς, ειδικά στον περί του ΚΚΕ χώρο. Παρόλα αυτά, δεν το έχω δει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Αυτό που ήταν αφιερωμένο στους ηρωικούς ταλιμπάν; Πώντως το Κατίν προκάλεσε ζωηρές συζητήσεις στους κόλπους της Αριστεράς, ειδικά στον περί του ΚΚΕ χώρο. Παρόλα αυτά, δεν το έχω δει.

Υπάρχει και συζήτηση μεγάλη εδώ πριν καιρό.
Το θέμα πάντως δεν είναι αν τελικά ότι έγινε έγινε, αλλά το πόσο πλέον έχει ο κόσμος μπει στο τρυπάκι να περιμένει να δει μια ταινία για να κρίνει είτε ιδεολογίες (το θεωρώ φαιδρό) είτε ιστορικά και "ιστορικά" γεγονότα.

@Πάνο: Φυσικά, όπως και ο Ρόκι τον έφαγε τον Ρώσσο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Υπάρχει και συζήτηση μεγάλη εδώ πριν καιρό.
Το θέμα πάντως δεν είναι αν τελικά ότι έγινε έγινε, αλλά το πόσο πλέον έχει ο κόσμος μπει στο τρυπάκι να περιμένει να δει μια ταινία για να κρίνει είτε ιδεολογίες (το θεωρώ φαιδρό) είτε ιστορικά και "ιστορικά" γεγονότα.

@Πάνο: Φυσικά, όπως και ο Ρόκι τον έφαγε τον Ρώσσο.

Ασφαλώς, δε θα κρίνεις μία ιδεολογία από μία ταινία. Αλλά ο κινηματογράφος είναι ένα ιδεολογικό μέσο, ακόμα και ίσως και στις πιο φαινομενικά απολιτικές στιγμές του. Έτσι πολύ συχνά, με αφορμή μια ταινία, υποδαυλίζονται τα πολιτικά πάθη. Θυμίζω τις συζητήσεις που άνοιξαν με τις Ζωές των Άλλων. Παρόμοιες συζητήσεις άνοιξαν και με το εξαιρετικό ρωσικό και πολύ νοσηρό (για πολύ γερά στομάχια) Φορτίο 200 (αν και σε πολύ μικρή κλίμακα γιατί η ταινία δε γνώρισε εμπορική επιτυχία). Πάντως, δεν κρίνεις ιδεολογίες από ταινίες. Αφορμή για συζήτηση δίνουν και μόνο. Και τώρα τέρμα το off topic γιατί οι συντονιστές θα :violent-smiley-030: και θα χουν και δίκιο.

Solomon Kane

SolomonKanePoster.jpg

Πλακα πλακα δεν ηταν καθολου κακη.Το αντιθετο.Απ'οτι βγηκε φετος σε epic fantasy(Clash of the titans,Percy Jackson,Wolfman και λοιπα) ειναι μια σκαλα τουλαχιστον πανω.Πολυ ωραια ατμοσφαιρα (σκοτεινη εως μαυρη και νοσηρη) με μια μονιμη απειλη να πλαναται,θυμιζει τις κλασσικες ταινιες(και καλτ) της Hammer (πχ. Witchfinder General) οπου στηριζει και πολλα σαν ατμοσφαιρα.Νταξει η πλοκη δεν ειναι κατι το φοβερο αλλα εχει και ενα πολυ καλο πρωταγωνιστη που σε πειθει και δεν σε ξενερωνει.
Τουλαχιστον σεβαστηκαν τον ηρωα του Howard αλλα και τον ιδιο το συγγραφεα...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Άσε ακόμα μου γυρίζουν σκηνές στο μυαλό.....

Υ.Γ Ψάχνω να βρω την ταινία που είπες στο άλλο thread....:flipout::flipout::flipout::BDGBGDB55:

για ποια ταινια λες το UN EDUCATION ?
δεν το εχεις δει ?

.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

για ποια ταινια λες το UN EDUCATION ?
δεν το εχεις δει ?

.

Όχι ρε για το άλλο νήμα με την μεταθάνατον ζωή.....:flipout::flipout:

Χάνεται η Mulligan ρε???

Ταινιάρα και εκείνη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Όχι ρε για το άλλο νήμα με την μεταθάνατον ζωή.....:flipout::flipout:

Χάνεται η Mulligan ρε???

Ταινιάρα και εκείνη...
δεν καταλαβαινω ,ποια ταινιαρα ? που χανεται ?
λεγε ονοματα βρε

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

δεν καταλαβαινω ,ποια ταινιαρα ? που χανεται ?
λεγε ονοματα βρε

χαχαα!!!Σε μπέρδεψα ε?? Εδω μπερδεύτηκα εγω με το συντακτικό μου...

Υ.Γ Ψάχνω να βρω την ταινία που είπες στο άλλο thread....:flipout::flipout::flipout::BDGBGDB55:

Έκανα πλάκα αναφερόμενος στο άλλο νήμα που ανοίχτηκε για χάρη σου, που μιλάτε για την χειρότερη ταινία που αφορά την μεταθάνατον ζωή...(το thread διαχωρίστηκε μετά απο το post που έβαλα εδώ)....

Όσον αφορά την Mulligan εννοούσα ότι δεν χάνω ταινία της....

Το ταινιάρα κολλάει φυσικά στο Un Education....που ήταν πάρα πολύ καλή...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ε

χαχαα!!!Σε μπέρδεψα ε?? Εδω μπερδεύτηκα εγω με το συντακτικό μου...

Έκανα πλάκα αναφερόμενος στο άλλο νήμα που ανοίχτηκε για χάρη σου, που μιλάτε για την χειρότερη ταινία που αφορά την μεταθάνατον ζωή...(το thread διαχωρίστηκε μετά απο το post που έβαλα εδώ)....

Όσον αφορά την Mulligan εννοούσα ότι δεν χάνω ταινία της....

Το ταινιάρα κολλάει φυσικά στο Un Education....που ήταν πάρα πολύ καλή...

ελα τωρα.... αρκετα ασχοληθηκαμε
παιξαμε με τον Παππου αλλα αρκετα ...

:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλ

ελα τωρα.... αρκετα ασχοληθηκαμε
παιξαμε με τον Παππου αλλα αρκετα ...

:BDGBGDB55:

Καλά δεν το ξανακάνω....αφού συμπαθείς και εσυ την Mulligan(χωρίς αστεία)....μπήκες στην white list....

:a0210:

Μάλιστα, οι ιδεολογίες κρίνονται από μία ταινία.

η Πραγματικοτητα κρινει τους Ηγετες !!!

οι ιδεολογιες ειναι απλα το μεσον του καθε φρικαρισμενου ηγετη να προχωρησει ... στην παπαρια που εκανε η θα κανει !!

η ταινιες απλα ισως μας θυμιζουν η γνωστοποιουν η καλυπτουν καποια πραγματα ...

ξερουμε ολοι οτι ηταν αληθεια το ΚΑΤΥΝ απλα η ταινια το ξαναφερε στο προσκηνιο....

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

SNOW WHITE AND THE SEVEN DWARFS
του 1937.

Αγανάκτησα με την κακιά μητριά, επαίνεσα τον συμπονετικό κυνηγό, συγκινήθηκα με το δράμα της ορφανής πριγκιποπούλας, θαύμασα τους καλόκαρδους νάνους, (νάνοι αλλά ΝΑ, που λέει και ο Μπόμπος). Στο τέλος έτεινε η ταινία προς το δράμα, αλλά ευτυχώς είχαμε χάπι-εντ.
Υ.Γ. Την ταινία την είδα μόνος μου. διότι τα ανίψια μου δεν ενηλικιωθήκαν ακόμα και προτιμούν τις τσόντες.

στις γιορτες εκατσα και ειδα τα animation "afro samurai" 1 και 2 με τον Samuel Jackson πολυ καλες ταινεις τα συστηνω για τους λατρεις του γιαπωνεζικου στυλ animation