Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

El secreto de sus ojos

The_Secret_in_Their_Eyes_poster.jpg

Πάρα πολύ καλό Αργεντίνικο θρίλερ, θα ενθουσιάσει τους φίλους του είδους. Ειδικά, όσο πλησιάζει η ταινία προς το τέλος κλιμακώνεται το ενδιαφέρον, κορυφώνεται η ''αγωνία'' και 'κει που πιστεύεις ότι θα δεις καμμιά αμερικανιά τύπου ο κακός τελικά είναι το καλύτερο παιδί στο έργο, σου έρχεται ένα φινάλε εκπληκτικό και πρωτότυπο που σε κάνει να φωνάξεις στην ταινία: ''Άξια''!!!

Δείτε την!!!

Δεν ξέρω αν είναι πολύ το 8.3 που της βάζουν, πάντως, προσωπικά θα της έδινα εύκολα ένα 8άρι.

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Μην χάσετε για κανένα λόγο το The Whistleblower με την εκπληκτική Rachel Weisz....

MV5BMTkwNzU4MDk1OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjIyMjg4NQ@@._V1._SY317_.jpg

Μετά τον Επίμονο Κηπουρό η Rachel Weisz επιστρέφει σε μια ταινία που αφορά τα εγκλήματα που έκαναν τα Η.Ε. και Διεθνείς Υπηρεσίες, μετά τον πόλεμο, στην Σερβία....

Αφορά το παγκόσμιο πρόβλημα του trafficking και φυσικά αφορά τον "πολιτισμό" που η δύση προσφέρει εφόσον ξεπαστρέψει μία χώρα και την αφήσει στο έλεος των ιδιωτικών εταιριών....

Το τέλος θα σας πει και μερικά στοιχεία για αυτές τις εταιρίες που δρουν μέχρι σήμερα...

http://www.imdb.com/title/tt0896872/

Εδώ μία συνέντευξη της πραγματικής ηρωίδας....
http://www.youtube.com/watch?v=hGOC_Cl5FBE

PAGE-EIGHT.png

Page eight

Kαι ξανα η Rachel Weisz σε πολιτικο θριλερ "χαμηλων τονων" παραγωγης HBO. Ωραια ατμοσφαιρα, καστ και ερμηνειες. Η βαθμολογια στο IMDB ακριβοδικαια.

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Δεν το πιστεύω ότι κανείς δεν έχει δει αυτό:

Το είδα. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε, δε νομίζω να το ξαναδώ.
Ο μόνος λόγος που το είδα μέχρι το τέλος ήταν για να δώ πως έκοψε το χέρι του

Είδα το Last Night!!Πολύ απότομο το τέλος και γενικά περίμενα κάτι καλύτερο...

το Cold Fish του γιαπωνεζου Shion Sono που εχω σε εκτιμηση γενικα
(http://www.imdb.com/title/tt1632547/).
Δε μου αρεσε καθολου (προσωπικα γιατι οι κριτικες ειναι διθυραμβικες).
Σκοτεινη κοινωνικη ταινια απο τη μια και ταυτοχρονα serial killer/ splatter, ειδικα στο τελος κανει ταινιες οπως το Oldboy να φαινεται για παιδακια.
παρανοια και αίμα

Μινιμαλ western...

Μeek's cutoff

meeks_cutoff.jpg

Μου αρεσε αρκετα αλλα δε θα το προτεινα σε καποιον ευκολα: ελαχιστοι διαλογοι, σεδον μηδενικη "δραση" και
φιναλε...χωρις φιναλε

ειδα την Γαλλική ταινία: Je vais bien, ne t'en fais pas

την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Attachments

• je vais.jpg
    je vais.jpg
    2.9 KB · Views: 101

Habemus Papam.
μία πατάτα και μισή.
έπρεπε να το περιμένω από αυτόν τον φλούφλη...και μόνο το Πώς κινηματογράφησε την Jennifer Beals στο Caro Diario, έφτανε: παίρνεις ένα εργαλείο, φτιαγμένο για να αποδίδει μόνο στα κόκκινα, και του βάζεις μπαγκαζιέρα :blink: - προφανώς για να ...αναδείξεις την πρακτική του πλευρά: για να κουβαλάς οικολογικές πίτσες Κολιάτσου-Παγκράτι.:icon15:

ή αλλιώς: 'είμαι μετρίως μέτριος και πάντα μετρημένος'...
Ποιός θα του πεί 'Ζήτω τα λιπαρά!', του παλιοχλεχλέ;

Last edited:
Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Habemus Papam.
μία πατάτα και μισή.
έπρεπε να το περιμένω από αυτόν τον φλούφλη...και μόνο το Πώς κινηματογράφησε την Jennifer Beals στο Caro Diario, έφτανε: παίρνεις ένα εργαλείο, φτιαγμένο για να αποδίδει μόνο στα κόκκινα, και του βάζεις μπαγκαζιέρα :blink: - προφανώς για να ...αναδείξεις την πρακτική του πλευρά: για να κουβαλάς οικολογικές πίτσες Κολιάτσου-Παγκράτι.:icon15:

Ρε συ αυτος αν ηταν εδω θα ψηφιζε.....Κουβελη....:flipout:
Χαλιας...Χρονια τωρα...

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

To Μυστικο στα Ματια της.

Εξαιρετικο.Ο σκηνοθετης κανει πραξη τον τιτλο.Μιλανε περισσοτερο τα βλεμματα παρα τα λογια.Και μεσα απο αυτα τα βλεμματα προκρινει περισσοτερο τις ανθρωπινες σχεσεις παρα την σεναριακη ιστορια.Η ιστορια ειναι η αφορμη ,η σκηνοθεσια ομως ειναι που μεταφραζει την ιστορια και προκρινει τα νοηματα.Και ειναι αυτα τα νοηματα που βγαζει σε πρωτο πλανο σε σχεση με αυτα που αφηνει που την κανουν μαγευτικη.
Το φιναλε ειναι εξαιρετικο και ουσιαστικα ειναι η μονη καταληξη που θα μπορουσε να εχει η ιστορια αυτη.Οτιδηποτε αλλο θα ηταν ξεκαρφωτο και μαλλον ανεμπνευστο.

Σπουδαια ταινια.

anamericanhaunting.jpg

Μέτρια έως κακή, αυτό που ίσως την σώζει λίγο είναι η καλή ερμηνεία του Donald Sutherland.

Το είδα κι εγώ και δεν μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα. Είχα διαβάσει πολλά καλα σχόλια για την ταινία και περίμενα κάτι ξεχωριστό. Αυτό που είδα είναι μια απλή ταινία τρόμου με κάποια καλή ατμόσφαιρα αλλα και αρκετά λάθη.

Προτιμώ το Jeepers Creepers.

Dylan Dog: Dead of Night http://www.imdb.com/title/tt1013860/ Ειχα καιρο να δω ταινια που να ειναι απο κακη εως καλη.Ο ηρωας,αν δεν κανω λαθος ειναι απο videogame.Kριμα γιατι με αλλαγες στην υλοποιηση θα μπορουσε να γινει franscise.

Habemus Papam.
μία πατάτα και μισή.

Η Ιταλία που αγαπάς και αγαπάμε δεν βρίσκεται μέσα στον Μορέτι...

Η Ιταλία που αγαπάς και αγαπάμε δεν βρίσκεται μέσα στον Μορέτι...

Το ξέρω Πάνο.
Δεν υπάρχει πια αυτή η Ιταλία.
Εχουν ...μεταλλαχθεί.
από δώ, πέρασε το pasok και δεν άφησε πέτρα πάνω στην πέτρα.
από κεί, πέρασε άλλος Ούννος: ο ...cavalliere.