Το είδα και μου άρεσε πολύ.The Ides Of March
Ben Hur
συγνωμη
αλλα να γραφεις ενα ξερο ονομα δεν λεει κατι
αν θελεις κανε καποια περιγραφη
Σαν τι να γράψω δηλαδή ; Το νήμα λέει "Ποιά ταινία μόλις είδατε" νομίζω...γράφω λοιπόν πια ταινία είδα, τι περιγραφή να κάνω για το Ben Hur που το ξέρουν και οι πέτρες ;
Δεν εννοούσε να μας πεις για την υπόθεση του Ben Hur...
Πες μας αν σου άρεσε, αν έχει καλούς ηθοποιούς, τι σε ενόχλησε, κλπ κλπ.....
Αν βαριέσαι βέβαια, δεν πειράζει......
Και βέβαια πειράζει! Φαντάζεστε να γίνει το νήμα μιά σειρά από ποστ με τίτλους ταινιών;Παραδείγματος χάριν:
Ben Hur
Citizen Kane
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια
Τα κανόνια του Ναβαρόνε
ΜR 73
Die Zweite Heimat
卧虎藏龙
Ειδικά για το τελευταίο τι να πεί κανείς; είναι πασίγνωστο, το έχουν δει και οι πέτρες.
Δεν εννοούσε να μας πεις για την υπόθεση του Ben Hur...
Πες μας αν σου άρεσε, αν έχει καλούς ηθοποιούς, τι σε ενόχλησε, κλπ κλπ.....
Αν βαριέσαι βέβαια, δεν πειράζει......
Είδες, δεν πόνεσε καθόλου......χεχε!!!!
Ευχαριστούμε για την μίνι παρουσίαση....!!
Με ένα πόνο να σου βγεί που λένε ε ;
χαχα!
Σήμερα μου ήρθε η σπέσιαλ έκδοση της Arrow Video στο Inferno του μεγάλου Argento σε blu ray...θα το δώ και θα γράψω τα δέοντα !
Ωραίο νηματάκι πάντως, ξεφεύγει λίγο από την υπερβολική δόση τεχνολογίας, προβολέων, mp και λοιπόν παραφερνάλιων
Tελικα μια χαρα σε κοβω στα κειμενα σου....:worshippy:
Αρα την αλλη φορα λοιπον που θα γραψεις μονολεκτικα θα σε μπαναρω ως σπαμμερ...:jester:
Οσο για το Inferno ειναι μια κατηγορια μονο του....
Δεν νομίζω ότι έχω δείξει τέτοια δείγματα γραφής στο φόρουμ, ως σπάμμερ ή τρολ δηλαδή ! Απλά όπως είχα γράψει κι εχθές όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες, είχα σκοπό να το κάνω αργότερα σχετικά με το Μπεν Χουρ, πέρασε η ώρα, δεν είχα δεί και το όλο πνεύμα του νήματος και δεν έδεσε το γλυκό καλά, λίγη ελάχιστη ειρωνία που εισέπραξα την οφείλω σε παρεξήγηση και παρανόηση...Θα ακολουθήσουν κι άλλα κείμενα, τουλάχιστον εδώ δεν είμαι μόνος μου, έχω να ανταλλάξω και δυό κουβέντες για ταινίες :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.