Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

συγνωμη
αλλα να γραφεις ενα ξερο ονομα δεν λεει κατι
αν θελεις κανε καποια περιγραφη

Σαν τι να γράψω δηλαδή ; Το νήμα λέει "Ποιά ταινία μόλις είδατε" νομίζω...γράφω λοιπόν πια ταινία είδα, τι περιγραφή να κάνω για το Ben Hur που το ξέρουν και οι πέτρες ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Σαν τι να γράψω δηλαδή ; Το νήμα λέει "Ποιά ταινία μόλις είδατε" νομίζω...γράφω λοιπόν πια ταινία είδα, τι περιγραφή να κάνω για το Ben Hur που το ξέρουν και οι πέτρες ;

Δεν εννοούσε να μας πεις για την υπόθεση του Ben Hur...

Πες μας αν σου άρεσε, αν έχει καλούς ηθοποιούς, τι σε ενόχλησε, κλπ κλπ.....

Αν βαριέσαι βέβαια, δεν πειράζει......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Και βέβαια πειράζει! Φαντάζεστε να γίνει το νήμα μιά σειρά από ποστ με τίτλους ταινιών;Παραδείγματος χάριν:

Ben Hur

Citizen Kane

Η κόρη μου η σοσιαλίστρια

Τα κανόνια του Ναβαρόνε

ΜR 73

Die Zweite Heimat

卧虎藏龙

Ειδικά για το τελευταίο τι να πεί κανείς; είναι πασίγνωστο, το έχουν δει και οι πέτρες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Και βέβαια πειράζει! Φαντάζεστε να γίνει το νήμα μιά σειρά από ποστ με τίτλους ταινιών;Παραδείγματος χάριν:

Ben Hur

Citizen Kane

Η κόρη μου η σοσιαλίστρια

Τα κανόνια του Ναβαρόνε

ΜR 73

Die Zweite Heimat

卧虎藏龙

Ειδικά για το τελευταίο τι να πεί κανείς; είναι πασίγνωστο, το έχουν δει και οι πέτρες.

χαχαχααχ!!!Και βέβαια πειράζει αν το κάνουν όλοι, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί που δεν βαριούνται.....

Υ.Γ Εργάρα το τελευταίο Κώστα....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Δεν βαριέμαι, αλλά όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες ! Ε βουαλά λοιπόν να σας κάνω το χατήρι...

Αυτός ο τρίωρος κυκεώνας της οικογένειας των Χουρ αποτελεί μια ταινία που σημάδεψε τα κινηματογραφικά δρώμενα της δεκαετίας των 50'ς. Αλλα για μένα είναι άλλο ένα κλασσικό film ανήμπορο να μου λύσει την απορία τι ακριβώς ήταν αυτό που το έκανε επιτυχία.
Ταινία που λόγω του παλαιού της εποχής της δεν είχε ιδιαίτερες δυνατότητες,(εφέ, τεχνοτροπίες κτλ) αν και τα πάει καλά απο σκηνικά δεδομένου των περιστάσεων.Ωστόσο το όλο τρίωρο και κάτι στόρυ αποτελείται απο ένα φορτωμένο με μεγαλό πλήθος γεγονότα, που αποσκοπούν στη συγκίνηση του θεατή, αλλά εμένα προσωπικά μου φέρνει γέλιο(με την καλή έννοια). Γιατί ο κύριος William Wyler προσπαθεί να φτιάξει μια υπόθεση χωρίς καμία αιτιολογία και μετ' έπειτα να σου προξενήσει και τον οίκτο με όσα προβάλει...Ποιος άλλος θα μπορούσε να φανταστεί ότι σε αγώνα με άρματα θα επιτρέπεται να κομματιάζεις τα αντίπαλα άλογα με πολεμικό άρμα ενω επίσης θα μπορείς να χρησιμοποιείς το μαστίγιο για τα άλογα για να μαστιγώνεις τους άλλους αναβάτες;! Ενώ ο "καλός" Χουρ θα υποστεί τα πάνδεινα και ως άλλος superman θα κερδίσει! Και ένα ανάλογου υφους και μήκους κύματος ανυποστήρικτων αστείων σκηνών. Κατ´εμέ η ταινία συντηρεί την άγνοια των ανθρώπων γύρω από τις καθημερινές στιγμές.
Ενώ στα συν της ταινίας ένα πολύ όμορφο παίξιμο απ' τον Charlton Heston πάει χαμένο λόγω έλειψης, για την ακρίβεια ανυπαρξίας σεναρίου και σεβασμό στον θεατή! Πάντως η έκδοση στο μπλέ δισκάκι έχει συμπαθητικό τράνσφερ και είναι εντυπωσιακή ειδικά σε προβολέα και πολλές ίντσες

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Είδες, δεν πόνεσε καθόλου......χεχε!!!!

Ευχαριστούμε για την μίνι παρουσίαση....!!

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Είδες, δεν πόνεσε καθόλου......χεχε!!!!

Ευχαριστούμε για την μίνι παρουσίαση....!!

Με ένα πόνο να σου βγεί που λένε ε ;

χαχα!

Σήμερα μου ήρθε η σπέσιαλ έκδοση της Arrow Video στο Inferno του μεγάλου Argento σε blu ray...θα το δώ και θα γράψω τα δέοντα !

Ωραίο νηματάκι πάντως, ξεφεύγει λίγο από την υπερβολική δόση τεχνολογίας, προβολέων, mp και λοιπόν παραφερνάλιων

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Με ένα πόνο να σου βγεί που λένε ε ;

χαχα!

Σήμερα μου ήρθε η σπέσιαλ έκδοση της Arrow Video στο Inferno του μεγάλου Argento σε blu ray...θα το δώ και θα γράψω τα δέοντα !

Ωραίο νηματάκι πάντως, ξεφεύγει λίγο από την υπερβολική δόση τεχνολογίας, προβολέων, mp και λοιπόν παραφερνάλιων

Οκ.....Περιμένουμε τα νεότερα.....!!!!!

Ειδα πριν αρκετες μερες το

la_piel_que_habito_wallpaper.jpg

Περιμενα να "χωνεψω" την ταινια για να γραψω δυο λογια αλλα... μου καθησε βαρια...
Δεν μου αρεσε, δεν την καταλαβα, μου φανηκε οτι σε καθε υποκομματι της ειχε αλλον στοχο απο το προηγουμενο και τελικα χαθηκε χωρις να μου πει τιποτα...

Μετά τι χθεσινιβραδινή προβολή του Inferno ας γράψω δυό λόγια, για τα της συλλεκτικής έκδοσης τα έγραψα εδώ... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/45561-Συλλεκτικές-Εκδόσεις-Blu-Ray-και-DVD/page20

Το INFERNO είναι κατά κάποιο τρόπο μια ανεπίσημη συνέχεια του κλασσικού και παγκοσμίως αναγνωρισμένου "SUSPIRIA" του μαιτρ του Ιταλικού τρόμου. Με το INFERNO ο Dario Argento δείχνει ότι η Elena Marcos, η μάγισσα που πρωταγωνίστησε στο "SUSPIRIA" δεν είναι παρά ένα μέλος μιας σατανικής «αγίας τριάδας», αποτελούμενη από τις 3 Μητέρες Suspiriorum, Lachrimarum και Tenebrarum (Στεναγμών, Δακρύων και Σκοταδιού αντίστοιχα). Αυτή τη φορά, η δράση είναι λίγο περισσότερο μπερδεμένη, με την πρωταγωνίστρια να αντιλαμβάνεται την ύπαρξη μυστηριωδών δυνάμεων στο κτίριο που μένει, και ζητάει επειγόντως βοήθεια από τον αδελφό της. Ο τελευταίος, αφού έχει ανησυχήσει σχετικά με την ψυχική κατάσταση της αδελφής του σπεύδει στη Αμερική για να τη βρει, αφού πρώτα η φιλενάδα του βρήκε στην κατοχή της μια κόπια του μυστηριώδους απαγορευμένου βιβλίου "The Three Mothers", και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από μια εξίσου μυστηριώδη σκοτεινή μορφή. Μέχρι να φτάσει ο πρωταγωνιστής στο διαμέρισμα της αδελφής του αυτή έχει ήδη πεθάνει από την ίδια σκοτεινή φιγούρα. Ο ήρωας αρρωσταίνει και ουσιαστικά παγιδεύεται μέσα στο κτίριο και στις ορέξεις των κατοίκων του, μέχρι που ανακαλύπτει μέσω κάποιων μυστικών περασμάτων και διαδρόμων του κτιρίου τον συγγραφέα του βιβλίου "The Three Mothers", και αμέσως μετά την Μητέρα του Σκοταδιού Tenebrarum...Πραγματικά προσπάθησα να μην αναφερθώ στη πλοκή για να μην το χαλάσω σε όσους δεν το έχουν δει, αλλά μετά από λίγη σκέψη αποφάσισα ότι το λιγότερο σημαντικό στοιχείο μιάς δημιουργίας σαν το INFERNO είναι μάλλον το σενάριο. Και αυτό φαίνεται αμέσως με τα πρώτα λεπτά της ταινίας, όπου ο Dario Argento μας μεταφέρει εν ολίγοις στον κόσμο του. Έναν κόσμο οπτικά εντυπωσιακό, έναν κόσμο σουρεαλιστικό και ενίοτε τρομακτικό. Η ονειρική, παραισθησιακή ποιότητα είναι ξεκάθαρη σε όλη τη διάρκεια του INFERNO.Αυτό που έχει σίγουρα αξία είναι ότι το INFERNO είναι το πιο εσωτερικό και προσωπικό ταξίδι του Dario Argento σε έναν κόσμο που εγκαινίασε ο ίδιος με το "SUSPIRIA", που μπορεί να μην βγάζει και ιδιαίτερο νόημα για εμάς τους οπαδούς του τρόμου, αλλά έχει όλα τα στοιχεία που μας έκαναν να αγαπάμε τον Dario Argento και την δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια. Πανέμορφη φωτογραφία, πλάνα δοσμένα με λυρισμό, το απαραίτητο gore αλλά χωρίς να γίνεται αυτοσκοπός, και επιβλητική μουσική επένδυση με το Nabucco του Βέρντι, το INFERNO είναι μια έντονη κινηματογραφική εμπειρία που ξεφεύγει κατά πολύ από τα στενά πλαίσια και παραδοχές του σινεμά τρόμου.
Το μπλέ δισκάκι είναι εξαιρετικό, τόσο σε εικόνα και ήχο όσο και στα έξτρα του.Στην Ελλάδα δεν είχε κυκλοφορήσει σε DVD και δεν έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά σε σχέση με το DVD της Anchror Bay που ίσως κάποιοι να έχουν είναι αποκάλυψη.Τα χρώματα είναι ζεστά και ζωντανά, δεν έχουν χρησιμοποιήσει πολύ DNR ενώ ο κόκκος είναι σε σωστές δόσεις που ενισχύει την κινηματογραφική αίσθηση.Δώστε του μιά ευκαιρία...αξίζει !

Tελικα μια χαρα σε κοβω στα κειμενα σου....:worshippy:
Αρα την αλλη φορα λοιπον που θα γραψεις μονολεκτικα θα σε μπαναρω ως σπαμμερ...:jester:

Tελικα μια χαρα σε κοβω στα κειμενα σου....:worshippy:
Αρα την αλλη φορα λοιπον που θα γραψεις μονολεκτικα θα σε μπαναρω ως σπαμμερ...:jester:

Δεν νομίζω ότι έχω δείξει τέτοια δείγματα γραφής στο φόρουμ, ως σπάμμερ ή τρολ δηλαδή ! Απλά όπως είχα γράψει κι εχθές όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες, είχα σκοπό να το κάνω αργότερα σχετικά με το Μπεν Χουρ, πέρασε η ώρα, δεν είχα δεί και το όλο πνεύμα του νήματος και δεν έδεσε το γλυκό καλά, λίγη ελάχιστη ειρωνία που εισέπραξα την οφείλω σε παρεξήγηση και παρανόηση...Θα ακολουθήσουν κι άλλα κείμενα, τουλάχιστον εδώ δεν είμαι μόνος μου, έχω να ανταλλάξω και δυό κουβέντες για ταινίες :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Δεν νομίζω ότι έχω δείξει τέτοια δείγματα γραφής στο φόρουμ, ως σπάμμερ ή τρολ δηλαδή ! Απλά όπως είχα γράψει κι εχθές όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες, είχα σκοπό να το κάνω αργότερα σχετικά με το Μπεν Χουρ, πέρασε η ώρα, δεν είχα δεί και το όλο πνεύμα του νήματος και δεν έδεσε το γλυκό καλά, λίγη ελάχιστη ειρωνία που εισέπραξα την οφείλω σε παρεξήγηση και παρανόηση...Θα ακολουθήσουν κι άλλα κείμενα, τουλάχιστον εδώ δεν είμαι μόνος μου, έχω να ανταλλάξω και δυό κουβέντες για ταινίες :ernaehrung004:

Σε πειραζω βρε....Εξ’ου και το smilie...

Και να σου προτεινω και κατι αλλο.Το παραπανω κειμενο θα μπορουσε να ειναι ενα ανεξαρτητο θρεντ παρουσιασης της ταινιας...
Αν θες την επομενη φορα,αλλα και τωρα αν δεν βαριεσαι,κανε στη σινεφιλ μια παρουσιαση...Ειναι κριμα τετοια κειμενα να χανονται εδω μεσα.