Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Μόλις είδα το Carnage.
http://www.imdb.com/title/tt1692486/

Carnage_film_poster.jpg

Μαύρη κωμωδία, βασισμένη σε θεατρικό. Μου άρεσε πολύ. Έξυπνοι διάλογοι, ιδιαίτερα καυστικοί, καλή σκηνοθεσία (Πολάνσκι) και μια πολύ ωραία αποδόμηση της σύγχρονης οικογένειας και των σχέσεων των δύο φύλων. Οι δε ερμηνείες όλες ανεξαιρέτως κορυφαίες, αλλά θα επισημάνω την πραγματικά απολαυστική ερμηνεία του Christoph Waltz, ο άνθρωπος είναι πραγματικά απίστευτος, το δε βλέμμα του μόνο είναι ικανό να σε κάνει να γελάσεις.

Last edited by a moderator:
Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The Grey

Το είδα σήμερα και δεν τρελάθηκα. Αρκετά καλό αλλά μέχρι εκεί. Η σκηνοθεσία μέτρια, ο Liam Neeson το ανέβαζε αρκετά αλλά σε αρκετά σημεία ήταν λίγο μονότονο με αρκετή σάλτσα στους διαλόγους. Παρόλο που περίμενα περισσότερα όσον αφορά την πλοκή και τη δράση που δεν τα είδα, πέρασα ενα ευχάριστο δύωρο.

7.0/10

Μα να βλέπεις τον πρωταγωνιστή με ένα χάχανο σε όλη την διάρκεια της ταινίας, μια μουσική χαζοχαρούμενη στο πρώτο μισάωρο και το μόνο που αξίζει να είναι τα σκηνικά και το σκυλάκι??

και να παίρνει Οσκαρ???

Έλεος....

να δεις ολη την ομαδα του ΑRTIST στο ΟSS177 Lost in Rio
Απολαυση !!!

Και το φεστιβάλ κινηματογράφου συνεχίζεται...2 ταινίες χτες, δύο σήμερα. :p

Machine Gun Preacher

Αρκετά καλό, βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Βλέπεται ευχάριστα.

6.0/10

Tree of Life

Το είδα δεύτερη φορά για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Αν και οι απόψεις για αυτή την ταινία διίστανται εγώ τη βρήκα
πάρα πολύ καλή. Τη θεωρώ άρτια καλλιτεχνικά, με πολύ καλή μουσική και σκηνοθεσία. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί θεωρώ
ότι έχει νόημα. Αδικείται λίγο γιατί είναι αρκετά αφηρημένη και η ροή της πολύ αργή αλλά αν την καταλάβει κανείς θα την
εκτιμήσει.

8.0/10

Take Shelter

Πολύ καλό, ψυχολογικό. Ειδικά ο Shannon μου άρεσε πολύ.

7.0/10

The Thing

Άλλη μια ταινία βγαλμένη απο τη ζωή. Πραγματεύεται καθημερινά προβλήματα επιβίωσης όπως χρήση φλογοβόλων,
διαφυγή απο εξωγήινα τέρατα κλπ κλπ. Για όσους γελούν με αυτά καλή είναι. Γενικότερα μούφα.

3.0/10

Kαλα σου αρεσε αυτη η σαχλαμαρα?:blink:

δεν ενθουσιαστηκα αλλα δεν θα το πω σαχλαμαρα
σαχλαμαρα θα πω το Slumdog Millionaire
το Λογο του Βασιλια δεν θελω καν να το δω

Last edited:

Ξαναβλέποντας σε μικρό χρονικό διάστημα τα Becket, Munchhausen, και Mutiny on The bounty, παράλληλα με τα graphic novel που μεταφέρονται σε ταινίες, έχω να πω πως μπορεί η τεχνη της σκηνοθεσίας να έχει προοδεύσει, αλλά τους άγγλους ηθοποιούς, τα αμερικανακια δεν πρόκειται ποτέ να τους φτάσουν.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ξαναβλέποντας σε μικρό χρονικό διάστημα τα Becket, Munchhausen, και Mutiny on The bounty, παράλληλα με τα graphic novel που μεταφέρονται σε ταινίες, έχω να πω πως μπορεί η τεχνη της σκηνοθεσίας να έχει προοδεύσει, αλλά τους άγγλους ηθοποιούς, τα αμερικανακια δεν πρόκειται ποτέ να τους φτάσουν.

Ολα συμπικνωνονται σε μια λεξη:Θεατρο.
Oλοι οι Βρεττανοι εχουν θεατρικη παιδεια.Αυτη ειναι η βαση τους απο εκει ξεκινουν και εκει παραμενουν.Ο κινηματογραφος ειναι απλα δουλεια γι'αυτους.
Και στο θεατρο αταλαντοι δεν χωρανε...

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

μεσα ομως απο τις ταινιες που ανεφερες ειναι ενας αμερικανος που κανεις ποτε δεν θα τον φθασει ...
και θα συμφωνησω απολυτα με τον superfly

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ολα συμπικνωνονται σε μια λεξη:Θεατρο.
Oλοι οι Βρεττανοι εχουν θεατρικη παιδεια.Αυτη ειναι η βαση τους απο εκει ξεκινουν και εκει παραμενουν.Ο κινηματογραφος ειναι απλα δουλεια γι'αυτους.
Και στο θεατρο αταλαντοι δεν χωρανε...

Δείτε και το A Man For All Seasons, όπου πρωταγωνιστεί ο γίγαντας του θεάτρου Paul Scofield. Αυτός έπαιξε στο Χόλυγουντ ίσα για να πάρει το Όσκαρ (θα το ήθελε φαίνεται για πρες-παπιέ) και μετά εξαφανίστηκε στις θεατρικές σκηνές του Λονδίνου και τα στούντιο του BBC. Οι κινηματογραφικές του εμφανίσεις είναι ελάχιστες και πολύτιμες σα μαύρα διαμάντια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Δείτε και το A Man For All Seasons, όπου πρωταγωνιστεί ο γίγαντας του θεάτρου Paul Scofield. Αυτός έπαιξε στο Χόλυγουντ ίσα για να πάρει το Όσκαρ (θα το ήθελε φαίνεται για πρες-παπιέ) και μετά εξαφανίστηκε στις θεατρικές σκηνές του Λονδίνου και τα στούντιο του BBC. Οι κινηματογραφικές του εμφανίσεις είναι ελάχιστες και πολύτιμες σα μαύρα διαμάντια.

Πολυ μεγαλη ταινια.

Intouchables

Καλογυρισμένο, ωραίο χιούμορ, πολύ καλές ερμηνείες, Γαλλικό....χαχα!!!

Μπράβο στο team και στον σκηνοθέτη....

Poetry

Κινέζικο με μια λιτή, καθαρή ερμηνεία από την πρωταγωνίστρια που σκίζει κόκαλα και μυαλά....

Εξαιρετικό.

Memories-of-murder1.jpg

Salinui chueok

aka

Memories Of Murder

Αργεί να πάρει μπρος , αλλά μόλις ανεβάσει ταχύτητα σε κρατά ..

Το δε φινάλε εξαιρετικό

avclub1youngadultwallpa.jpg

Μια ταινια που δεν μπορεις να την πεις καλη αλλα μια ερμηνεια που θα την ελεγα εξαιρετικη!
Η Σαρλιζ εκτος απο κουκλαρα μαγευει πραγματικα με τον τροπο που αλλαζει τον εαυτο της στην ταινια.
Κριμα που δεν υποστηριζεται ο ρολος της απο ενα στορυ καλυτερο και απο 2ους ρολους που θα αναδειξουν περισσοτερο την ταινια.

Last edited by a moderator: