Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Για το φιλο που ξεκινησε τα Κορεατικα να προσθεσω το No mercy

no-mercy-korean-movie.jpg

:music-smiley-005:

Μπαίνει στη λίστα...

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

nine.jpg

Πολύ ωραία ταινία, την βλέπεις ευχάριστα με όλη την οικογένεια. Πολύ καλές ερμηνείες και όμορφα χορευτικά. Είναι και ένα μικρό τεστ για το σύστημα αφού έχει πολύ μουσική.

Last edited:
Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Τι ειδαμε το ΠΣΚ λοιπον...

1.
Total-Recall-Poster.jpg

Καλυτερο απο οτι περιμενα, θα μπορουσε να ειναι ακομα καλυτερο αν εστιζε λιγο παραπανω στον χαρακτηρα "Χαουζερ".
Η Τζεσικα σχεδον αδιαφορη αντιθετως η Κειτ με περισσοτερη συμμετοχη.
Ωραια σκηνικα.

2.
The-Bourne-Legacy-poster.jpg

Καλος ο Ρενερ, μετρια η Βαις... Α! Επαιζε και ο Νορτον!!
Σαφως κατωτερο των προσδοκιων.
Κατα τ'αλλα ωραια χιονισμενα τοπια ασορτι με τα Χρσιτουγεννα.
Μετριο!

Χθες έβαλα να δω το yellow sea που πρότειναν κάποιοι φίλοι απο τα κορεατικα.Εκανα ένα λάθος όμως,έβαλα το έργο αργά τη νύχτα και όντας κουρασμένος μετα το 2ωρο που το έβλεπα με σχετικό ενδιαφέρον εχασα τη μπάλα και δεν πολυ κατάλαβα τι παίχτηκε στο τέλος.Για να μην αναφέρω λεπτομέρειες εδω για κάποιον που θέλει να το δει αν θέλει κάποιος φιλος που το εχει δει και εχει ας μου στείλει με ένα πμ το ρεζουμε του τέλους γιατι δεν πρόκειται να το ξανά βάλω να δω 40 λεπτά.Ευχαριστω

Χθες έβαλα να δω το yellow sea που πρότειναν κάποιοι φίλοι απο τα κορεατικα.Εκανα ένα λάθος όμως,έβαλα το έργο αργά τη νύχτα και όντας κουρασμένος μετα το 2ωρο που το έβλεπα με σχετικό ενδιαφέρον εχασα τη μπάλα και δεν πολυ κατάλαβα τι παίχτηκε στο τέλος.Για να μην αναφέρω λεπτομέρειες εδω για κάποιον που θέλει να το δει αν θέλει κάποιος φιλος που το εχει δει και εχει ας μου στείλει με ένα πμ το ρεζουμε του τέλους γιατι δεν πρόκειται να το ξανά βάλω να δω 40 λεπτά.Ευχαριστω

Πάει πάρα πολύς καιρός που το έχω δεί, οπότε δε το θυμάμαι πολύ καλά..sorry.
Αν μπορεί άλλος φίλος που το έχει πιο πρόσφατο..

ανετα την ξαναβλεπα
ετσι και αλλιως ειναι καπως δυσκολη στην πλοκη
και αν βαλουμε και τα ονοματα αστα να πανε

χαθηκαν ονοματα οπως jim john paul harry tom ?
αντι για Hyeung-seun , tae-won , Myeon-ga, gu-nam

ανετα την ξαναβλεπα

Όντως...αυτό με τα ονόματα είναι μεγάλο θέμα με τα Κορεάτικα. Στις περισσότερες ταινίες
για να καταλάβεις τι γίνεται χρειάζεσαι μπλοκάκι!
:flipout:

Η πλάκα είναι οτι οι Κινέζοι αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν δυτικά ονόματα όχι τόσο στις
ταινίες αλλά στην πραγματική ζωή...(παραδείγματα πολλά)

Είδα το αν :)))
Τέλειο πολύ ψαγμενο και σε βάζει να σκέφτεσαι μερά
Αγαπάμε χριστοφορο

ααα καλα το σαββατο μιλαμε μαζευτηκαν ολες οι γυναικες κ πηγαν να δον Χριστοφορο!!! Απαρτια σου λεω πηγα να τις μαζεψω μετα το τελος της ταινιας .... ετσι κ ηθελες να ριξεις γκομενα αυτη ειναι η ταινια που θα περιμενεις εξω απτη πορτες!!!!! :music-smiley-005:

και γω με την ησυχια μου μετα το ντερμπι ολυμπιακος-πλατανιας εβαλα να δω...... Nitro Circus σε 1080p!!!!!! αμα θελει να παει η ψυχη σας στη κουλουρη κατι λιγο ποιο extreme απτο jack ass.....

http://www.youtube.com/watch?v=QnjWfBAI-PE

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Scrooge-1971.jpg

Είχα όρεξη να δω ένα παραμύθι που αν τυχόν γινόταν πραγματικότητα έστω και για μια μέρα, ο κόσμος μας θα ήταν πολύ-πολύ αλλιώτικος και ένα θαυμάσιο μέρος για να ζει κανείς.

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Scrooge-1971.jpg

Είχα όρεξη να δω ένα παραμύθι που αν τυχόν γινόταν πραγματικότητα έστω και για μια μέρα, ο κόσμος μας θα ήταν πολύ-πολύ αλλιώτικος και ένα θαυμάσιο μέρος για να ζει κανείς.

Λίγο νωρίς δεν άρχισες; :smile:

Το μιούζικαλ δεν είναι αυτό; Πρέπει να είναι ο μοναδικός Scrooge που δεν έχω δει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Λίγο νωρίς δεν άρχισες; :smile:

Το μιούζικαλ δεν είναι αυτό; Πρέπει να είναι ο μοναδικός Scrooge που δεν έχω δει.

Δεν έχω θέμα με τις ωραίες ταινίες, τις βλέπω (ξαναβλέπω) και ''εκτός εποχής''!!:smile:

Ναι, το μιούζικαλ είναι!!!-bye-

ανετα την ξαναβλεπα

Σε ευχαριστω πολυ,όπως και τον φίλο Chrpep.Δεν είναι όμως μονο τα ονόματα παίδες,είναι και οι φάτσες τους που μπερδεύουν και δη στις γυναίκες,βλέπω τη γυναίκα του καθηγητή πχ στο συγκεκριμένο και νομίζεις ότι είναι η γυναίκα του ταξιτζή,Χαχα όπως και να έχει το να είναι κάπως πολύπλοκο το έργο και να με βάζει σε σκέψη μου αρέσει.Επομενο που θα δω μάλλον το chaser απο κορεατικο

Last edited:

View attachment 85977

Μέτριο σενάριο και πολύ ξύλο, μπουνιές, κλοτσιές, πυροβολισμοί..... μόνο γι αυτό αξίζει.... Το Blu ray έχει πολύ καλό ήχο.

:worshippy: πολύ καλή περιγραφή είναι σαν να την έχω δει ήδη. Αν και από την αφίσα της καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται.

Amour....

το "απόσταγμα" απο την "βιαιότητα" της συνύπαρξης με έναν άνθρωπο......

Ο Χάνεκε θα μείνει στο πάνθεον.....