Μπαίνει στη λίστα...
Χθες έβαλα να δω το yellow sea που πρότειναν κάποιοι φίλοι απο τα κορεατικα.Εκανα ένα λάθος όμως,έβαλα το έργο αργά τη νύχτα και όντας κουρασμένος μετα το 2ωρο που το έβλεπα με σχετικό ενδιαφέρον εχασα τη μπάλα και δεν πολυ κατάλαβα τι παίχτηκε στο τέλος.Για να μην αναφέρω λεπτομέρειες εδω για κάποιον που θέλει να το δει αν θέλει κάποιος φιλος που το εχει δει και εχει ας μου στείλει με ένα πμ το ρεζουμε του τέλους γιατι δεν πρόκειται να το ξανά βάλω να δω 40 λεπτά.Ευχαριστω
Χθες έβαλα να δω το yellow sea που πρότειναν κάποιοι φίλοι απο τα κορεατικα.Εκανα ένα λάθος όμως,έβαλα το έργο αργά τη νύχτα και όντας κουρασμένος μετα το 2ωρο που το έβλεπα με σχετικό ενδιαφέρον εχασα τη μπάλα και δεν πολυ κατάλαβα τι παίχτηκε στο τέλος.Για να μην αναφέρω λεπτομέρειες εδω για κάποιον που θέλει να το δει αν θέλει κάποιος φιλος που το εχει δει και εχει ας μου στείλει με ένα πμ το ρεζουμε του τέλους γιατι δεν πρόκειται να το ξανά βάλω να δω 40 λεπτά.Ευχαριστω
ανετα την ξαναβλεπα
ετσι και αλλιως ειναι καπως δυσκολη στην πλοκη
και αν βαλουμε και τα ονοματα αστα να πανε
χαθηκαν ονοματα οπως jim john paul harry tom ?
αντι για Hyeung-seun , tae-won , Myeon-ga, gu-nam
Είδα το αν))
Τέλειο πολύ ψαγμενο και σε βάζει να σκέφτεσαι μερά
Αγαπάμε χριστοφορο
![]()
Είχα όρεξη να δω ένα παραμύθι που αν τυχόν γινόταν πραγματικότητα έστω και για μια μέρα, ο κόσμος μας θα ήταν πολύ-πολύ αλλιώτικος και ένα θαυμάσιο μέρος για να ζει κανείς.
Λίγο νωρίς δεν άρχισες; :smile:
Το μιούζικαλ δεν είναι αυτό; Πρέπει να είναι ο μοναδικός Scrooge που δεν έχω δει.
Σε ευχαριστω πολυ,όπως και τον φίλο Chrpep.Δεν είναι όμως μονο τα ονόματα παίδες,είναι και οι φάτσες τους που μπερδεύουν και δη στις γυναίκες,βλέπω τη γυναίκα του καθηγητή πχ στο συγκεκριμένο και νομίζεις ότι είναι η γυναίκα του ταξιτζή,Χαχα όπως και να έχει το να είναι κάπως πολύπλοκο το έργο και να με βάζει σε σκέψη μου αρέσει.Επομενο που θα δω μάλλον το chaser απο κορεατικοανετα την ξαναβλεπα
ετσι και αλλιως ειναι καπως δυσκολη στην πλοκη
και αν βαλουμε και τα ονοματα αστα να πανε
χαθηκαν ονοματα οπως jim john paul harry tom ?
αντι για Hyeung-seun , tae-won , Myeon-ga, gu-nam
View attachment 85977
Μέτριο σενάριο και πολύ ξύλο, μπουνιές, κλοτσιές, πυροβολισμοί..... μόνο γι αυτό αξίζει.... Το Blu ray έχει πολύ καλό ήχο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.