Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Είναι άλλη κατηγορία από μόνη της γιατί πέτυχε τον σκοπό της. Δηλαδή να μαζέψει ότι παλιό σαπιό-αμερικάνικο κλισέ της δεκαετίας του 80 και να το δέσει σε μια ταινία και να παρουσιάσει ένα κλασικό αμερικάνικο κλοτσομπουνίδι. Εγώ πιστεύω ότι πέτυχε τον σκοπό της.

Τότε μάλλον εγω γέρασα και δεν με εντυπωσιάζουν αυτά. Η αλήθεια πάντως ειναι ότι μεγάλωσα με αυτούς τους ηθοποιούς οπότε η κατρακύλα τους μάλλον με χάλασε περισσότερο

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Κοιτα για να μαι αντικειμενικος, νταξ, χαλια δε ηταν.. Απλα το περιμενα καλυτερο.. Ωραιο concept αλλα οι ερμηνειες δε με πεισανε..

χαχαχ, Σήφη αν σε κράξουμε λίγο ακόμη θα το βγάλεις αριστούργημα ....

Αμα ηταν αυτο αριστουργημα τοτε εγω ειμαι ο βουδας!! Χα χα χα..

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Σηφη εισαι πολυ ωραιος ..
θυμισε μου αυτη η ταινιαρα ειναι μ ενα ονειρο που φευγει μπαινει στο αλλο ονειρο και ερχεται με νεο ονειρο
κατι που θυμαμαι ειναι οι χαρακτηρες της ταινιας που ξεφυτρωναν σαν απο βιντεοgame
και πολυ τεχνολογικη τεχνη βρε παιδι μου η ταινια ...

....αλλα τον christopher τον αγαπαμε !

χαχαχαχχχχ, οκ, είδαμε που σταματάει πάνω σου το αριστουργόμετρο ...

αυτός ο Πάπα, πως πετάγεται πάντα βρε παιδί μου .... όμως τον αγαπάμε, πιο πολύ από τον Κρίστοφερ (τουλάχιστον εγώ ... ) ...

Χα χα , ναι Στελιο καπως ετσι ναι!...

Χθες ειδα ξανα το : Μη σπρωχνεις, ερχομαι! (Due Date)
Πολυ μ αρεσε.. Πρωτοτυπη, με πολες καλες στιγμες, ωραιες ατακες, και κυριως πολυ αστεια διχως να γινεται προστυχη-σοκιν!

Είδα επιτέλους το The man from nowhere

Υπέροχη ταινία... Αρχίζει και με "τραβάει" πολύ ο κορεάτικος κινηματογράφος.

Μην εμπιστεύεσαι κανέναν.

Άρχισε πολύ δυναμικά αλλά από ένα σημείο και έπειτα με χάλασε. Λίγο πρόχειρο μου φάνηκε. Πρώτη φορά βλέπω τον Γουίλς να τον σκοτώνουν από την αρχή της ταινίας. Απλά καλή περιπετειούλα για να περάσει η ώρα.

Τελευταίες μέρες την έχω καταβρει με τα Bond movies. Η αρχή έγινε με το skyfall που το είδα στο σινεμά, και είπα την άποψή μου στο σχετικό thread. Με έβαλε όμως το τρυπάκι και έτσι κατέβασα σε HD όλη τη σειρά (23 ακόμα με το Never say never again) και άρχισα να τις βλέπω. Η αρχή έγινε με τον Dr. No που πραγματικά μου άρεσε πολύ. Ωραία η εικόνα και ο ήχος, το σενάριο αρκετά πειστικό για αυτό που ήθελε να είναι, ο κακός σε αρκετά υψηλά επίπεδα και η Ούρσουλα να μας δείχνει σε τι διαφέρει ο Μπόντ από εμάς τους κοινούς θνητούς.

Για τη συνέχεια πήγα στο τέλος της σειράς και είδα τα δύο προηγούμενα με τον Craig. Εχω να πω ότι σκηνοθετικά είναι καλές ταινίες. Σίγουρα δεν είναι ο Bond που αγαπήσαμε αλλά, αυτό εχει να κάνει με το πόσο μάτσο χαρακτήρα έκαναν τον Κραιγκ οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί των ταινιων. Πάντως οι σκηνοθέτες μια χαρά τα πήγαν. Γρήγοροι ρυθμοί στις σκηνές δράσης, εξαιρετική εικόνα, αλλά δυστυχώς το σενάριο και το ύφος θυμίζει έντονα τον Bourne. Στο skyfall ευτυχώς δεν γίνεται αυτό σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Επόμενη στάση: The Living Daylights. Λίγο Ντάλτον πριν ξαναμπούμε στα σκληρά με Κόννερυ και Μουρ...

Looper.. Τι να πω, κρίμα τον Bruce ενδιαφέρουσα στην αρχή αλλα σενάριο γεμάτο τρύπες που για μένα τουλάχιστον δεν έχει κάτι προτοτυπο να πει. Απο την άλλη είδα και το The Machinist έπειτα απο αναφορά εδώ και πραγματικά μου άρεσε πολυ (ίσως όχι όσο το Memento) σίγουρα αξίζει να το δει κάποιος!

Είδα το Black's game : http://www.imdb.com/title/tt1860181/

BlacksGame.jpg

Συνολικά θεωρώ μια εξαιρετική ταινία με αρκετά δυνατές κάποιες σκηνές. Θυμίζει λίγο κάποιες δημιουργίες του Γκάι Ρίτσι, χωρίς όμως να είναι αντιγραφή. Ωραίες ερμηνείες, ωραία μουσική. Αν σας αρέσει ο αγγλικός κινηματογράφος (δεν είναι αλλά έχει τέτοιο "στυλ"), πιστεύω θα σας αρέσει αρκετά.

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αστην κατω ρε τη Φαμκε. Εγω την ειδα πρωτος.
Κλεαρχε δες και το corpse bride αφου σ'αρεσε ο εφιαλτης.

Θα το δω!!!

Στον εφιάλτη δεν ξέρω τι μου άρεσε περισσότερο... το κλίμα, η ατμόσφαιρα, τα σκηνικά...

έπος απλά...

και το 1993???

wtf?

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

To Frankenweenie το είδατε; Λέει τίποτα;

Xθες! Αν λεει; χμ...κι αν δεν το δεις δεν χανεις τιποτα! Ενδιαφερουσα η παιδικη ιστορια (τωρα για νοηματα βαθια και λοιπα αστα να πανε), αλλα περισσοτερο θα ασχοληθεις με την ασπρομαυρη εικονα παρα με το περιεχομενο (εσκιζε το μαυρο στην Πανυ:))