Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?
Τελευταίες μέρες την έχω καταβρει με τα Bond movies. Η αρχή έγινε με το skyfall που το είδα στο σινεμά, και είπα την άποψή μου στο σχετικό thread. Με έβαλε όμως το τρυπάκι και έτσι κατέβασα σε HD όλη τη σειρά (23 ακόμα με το Never say never again) και άρχισα να τις βλέπω. Η αρχή έγινε με τον Dr. No που πραγματικά μου άρεσε πολύ. Ωραία η εικόνα και ο ήχος, το σενάριο αρκετά πειστικό για αυτό που ήθελε να είναι, ο κακός σε αρκετά υψηλά επίπεδα και η Ούρσουλα να μας δείχνει σε τι διαφέρει ο Μπόντ από εμάς τους κοινούς θνητούς.
Για τη συνέχεια πήγα στο τέλος της σειράς και είδα τα δύο προηγούμενα με τον Craig. Εχω να πω ότι σκηνοθετικά είναι καλές ταινίες. Σίγουρα δεν είναι ο Bond που αγαπήσαμε αλλά, αυτό εχει να κάνει με το πόσο μάτσο χαρακτήρα έκαναν τον Κραιγκ οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί των ταινιων. Πάντως οι σκηνοθέτες μια χαρά τα πήγαν. Γρήγοροι ρυθμοί στις σκηνές δράσης, εξαιρετική εικόνα, αλλά δυστυχώς το σενάριο και το ύφος θυμίζει έντονα τον Bourne. Στο skyfall ευτυχώς δεν γίνεται αυτό σε τόσο μεγάλο βαθμό.
Επόμενη στάση: The Living Daylights. Λίγο Ντάλτον πριν ξαναμπούμε στα σκληρά με Κόννερυ και Μουρ...