Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ευχάριστο , ανάλαφρο , διασκεδαστικό
με 2 πρωταγωνιστές όλα τα λεφτά

ούτε αίματα , ούτε σπλατεριές , εκδικήσεις και δικαιοσύνη

ένα απλό ρομάντζο ....

για την περίεργη σχέση δυο ενηλίκων στην .... Κορέα

my-sassy-girl-movie-poster-2001-1020237603.jpg

my sassy girl

MV5BMTU0NDgxNDg0NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjE4MzkwOA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Μην την δείτε. Ακριβή, ωραία σκηνικά περίεργα και μετά το τίποτα. Η Κούρκουλα στο ρόλο της Σελήνης στην Λάμψη έπαιζε καλύτερα από την Κίρα.

MV5BMTU0NDgxNDg0NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjE4MzkwOA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Μην την δείτε. Ακριβή, ωραία σκηνικά περίεργα και μετά το τίποτα. Η Κούρκουλα στο ρόλο της Σελήνης στην Λάμψη έπαιζε καλύτερα από την Κίρα.

Με αυτή την πρωταγωνίστρια, τι περίμενες δηλαδη; :p

Looper

Ωραιο το κονσεπτ των loops! Απλογυρησμενη, με μετρια σκηνικα στα γυρησματα.. Παρολα αυτα μου ερεσε αρκετα! Την ευχαριστηθηκα!

The Dark Knight Rises (2012)

http://www.imdb.com/title/tt1345836/?ref_=sr_1

Περίμενα πολλά από αυτή την ταινία και δεν κράτησα μικρό καλάθι.
Κακώς.
Αν ξεπεράσουμε το γεγονός πως μια αμερικάνικη ταινία δαιμονοποιεί οποιαδήποτε σκέψη περί αυτοδιήκησης κλπ,
και μείνουμε σε αυτήν σαν καθαρή διασκέδαση, θα δούμε ότι (αν και τεχνικά άρτια) δεν έγινε γιατί ήρθε το
πλήρωμα του χρόνου αλλά μάλλον για τα χρήματα. Η ταινία αναπαραγάγει σε αρκετά σημεία τις παλαιότερες
και πασχίζει να δώσει ένα τέλος στον ήρωα, όχι όμως τέτοιο που να σοκάρει κιόλας τους φαν.
Αφήνει παράθυρο για τις επόμενες...και όποιος βγάλει το φίδι από την τρύπα. Η τριλογία του Νόλαν για μένα,
παραμένει η καλύτερη (αν και όχι καρτουνίστικη σαν του Μπάρτον) αλλά σίγουρα αυτή η ταινία δεν είναι το αποκορύφωμα.
Πάντως βλέπεται άνετα.

Hysteria
http://www.imdb.com/title/tt1435513/
(Η ιστορία του δονητή -του γνωστού- χονδρικά)
Αν και περιμένεις ένα βάρβαρο κανιβαλισμό του θέματος η ταινία έχει έξυπνο χιούμορ και πολύ καλή δομή.
Κωμωδία - Ρομαντική θα την χαρακτήριζα αλλά ένα 7/10 στην κατηγορία της το άξιζε, είναι και στην ιδανική διάρκεια των 90 λεπτών και βλέπεται ευχάριστα.

The Dark Knight Rises (2012)

http://www.imdb.com/title/tt1345836/?ref_=sr_1

Περίμενα πολλά από αυτή την ταινία και δεν κράτησα μικρό καλάθι.
Κακώς.
Αν ξεπεράσουμε το γεγονός πως μια αμερικάνικη ταινία δαιμονοποιεί οποιαδήποτε σκέψη περί αυτοδιήκησης κλπ,
και μείνουμε σε αυτήν σαν καθαρή διασκέδαση, θα δούμε ότι (αν και τεχνικά άρτια) δεν έγινε γιατί ήρθε το
πλήρωμα του χρόνου αλλά μάλλον για τα χρήματα. Η ταινία αναπαραγάγει σε αρκετά σημεία τις παλαιότερες
και πασχίζει να δώσει ένα τέλος στον ήρωα, όχι όμως τέτοιο που να σοκάρει κιόλας τους φαν.
Αφήνει παράθυρο για τις επόμενες...και όποιος βγάλει το φίδι από την τρύπα. Η τριλογία του Νόλαν για μένα,
παραμένει η καλύτερη (αν και όχι καρτουνίστικη σαν του Μπάρτον) αλλά σίγουρα αυτή η ταινία δεν είναι το αποκορύφωμα.
Πάντως βλέπεται άνετα.

τρελή προπαγάνδα η ταινία...

01_argo_iphone.jpg

ΕΠΟΣ!!!!

Ψηφισα 10/10 στο imdb γιατι δεν θυμαμαι τον εαυτο μου να εχει κολλησει τοσο πολυ με μια ταινια σε βαθμο που κυριολεκτικα ουτε τα ποπ κορν μου δεν εφαγα απο το αγχος.

Εγω και η γυναικα μου βυθιστηκαμε στην δινη της ταχυτατης κινηματογραφισης που σε βομβαρδιζει με ανελεητο ρυθμο διχως να σε αφηνει ουτε δευτερολεπτο να χαλαρωσεις βρε παιδι μου,με κοστουμια και σκηνικα απολυτως ταυτισμενα με την τοτε εποχη και επισης πολυ καλη φωτογραφια που δενει την σουπα.

Για ακομα μια φορα ο Μπεν Αφλεκ μετα το The Town κατ εμε δείχνει οτι το χει το αθλημα πλαισιονοντας το cust με τους εξαιρετικους Alan Arkin και John Goodman οι δυο ωρες περασαν νερο!!!

Το περιμενω σε μπλε δισκακι να το ξαναματαυχαριστηθω!!!!

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

11167811_det.jpg

Παπαριά καμαρωτή!!

παει να το παιξει σκληρο και καλα και καταληγει μια νεροβραστη σουπα επιπεδου καρατε δεκαετιας 80.
Αντιμετωποι με γυναικες, μαυρους, ινδιανους κτλ κτλ. Μονο Ρωσσους ξεχασαν....

Μπουρδα!

Melancholia...
Απιστευτη ταινιαρα,παιζει με την ψυχολογια του θεατη και προκαλει ολο το ευρος συναισθηματων.Δεν τον χωνευω τον Trier αλλα εφτιαξε ενα αριστουργημα με τη βοηθεια βεβαια της συγκλονιστικης ερμηνειας της Dust.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

τρελή προπαγάνδα η ταινία...

Παλι καλα που ακουω και αλλους να το λενε γιατι ειχα αρχισει να πιστευω πως ηταν στο μυαλο μου.
Για μενα σε επιπεδο προπαγανδας ειχε παρα πολυ καιρο να βγει κατι τοσο αισχρο απο το
Χολιγουντ. Ειναι πιο χαμηλα και απο τα Ραμπο 2 και 3 σε επιπεδο πολιτικου μηνυματος.

Toy Story I
Toy Story II

έχουμε ξεκινήσει με την παρέα Pixar Movie Marathon...

Ακολουθούν Toy Story III, και μετά χρονολογικά A Bug's Life κλπ εκτός του Monsters Inc που θα θεαθεί τον Φλεβάρη σε 3D στο cinema.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Παλι καλα που ακουω και αλλους να το λενε γιατι ειχα αρχισει να πιστευω πως ηταν στο μυαλο μου.
Για μενα σε επιπεδο προπαγανδας ειχε παρα πολυ καιρο να βγει κατι τοσο αισχρο απο το
Χολιγουντ. Ειναι πιο χαμηλα και απο τα Ραμπο 2 και 3 σε επιπεδο πολιτικου μηνυματος.

Αμα ρε φιλε αμα δεν εισαι τυπας μεγαλοαστος (Γουειν) τον κοσμο δεν μπορεις να τον σωσεις...ιδιως οταν αυτος ο κοσμος εχει τασεις αυτοδιαθεσης, τοτε το πλιατσικο ειναι βεβαιο....ο Σταρκ ειναι ακομα πιο τυπας αγγιζει την τελειοτητα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αμα ρε φιλε αμα δεν εισαι τυπας μεγαλοαστος (Γουειν) τον κοσμο δεν μπορεις να τον σωσεις...ιδιως οταν αυτος ο κοσμος εχει τασεις αυτοδιαθεσης, τοτε το πλιατσικο ειναι βεβαιο....ο Σταρκ ειναι ακομα πιο τυπας αγγιζει την τελειοτητα...

Για το Σταρκ δεν θα συμφωνησω απολυτα, ετσι τουλαχιστον οπως αποδοθηκε στην πρωτη ειδικα ταινια.
Μολονοτι ειχε ενα Εγω στο μεγεθος του Hulk ηταν ιδιαιτερα αυτοσαρκαστικος και αρκετα καυστικος
προς τον Αμερικανικο μιλιταρισμο, απο τη στιγμη της αυτοσυνειδητοποιησης του και μετα.
Και μονο το γεγονος της αντιστασης του να παραχωρησει την τεχνολογια του στο στρατο και οι λογοι του
εβγαζαν αρκετη κριτικη, ασυνηθιστη για Χολιγουντ. Φυσικα υπηρχαν και σημαινομενα που κατετειναν
προς το αντιθετο, αλλα και μονο το οτι υπηρχε μια ματια επικριτικη για καποια πραγματα εμενα
ξεπερασε τις προσδοκιες μου. Μην ξεχνας επισης και τον αντιπαλο του καθενος. Ολα περνουν μηνυματα.
Αλλα την αθλιοτητα στην οποια εφτασε το τελευταιο Μπατμαν, με τα "λαικα δικαστηρια" και τα λογυδρια
του Μπειν στο λαο (εστω και αν δεν τα πιστευε) δεν θυμαμαι να την εχει ξαναφτασει αλλη ταινια προσφατα.

Melancholia...
Απιστευτη ταινιαρα,παιζει με την ψυχολογια του θεατη και προκαλει ολο το ευρος συναισθηματων.Δεν τον χωνευω τον Trier αλλα εφτιαξε ενα αριστουργημα με τη βοηθεια βεβαια της συγκλονιστικης ερμηνειας της Dust.

Αργησες ...

αλλα ετσι ειναι !
και εγω δεν τον παω μερικες φορες
εδω κανω πισω και υποκλινομαι
ειναι απο τις ταινιες που συνεχιζονται
και μετα το τελος της προβολης

Αργησες ...

αλλα ετσι ειναι !
και εγω δεν τον παω μερικες φορες
εδω κανω πισω και υποκλινομαι
ειναι απο τις ταινιες που συνεχιζονται
και μετα το τελος της προβολης

Ασε τις μελαγχολίες τώρα ... Επειδή έχω φάει πολύ φόλα τώρα τελευταία είπα να τι γυρίσω στα κλασσικά..

Κι επειδή σήμερα έχω ένα δίλημα... Για πές,

αυτή
A70-12934
tumblr_m4kp27rweE1roj1vy.jpg

η αυτή
SANDPEBBLESVIDEO2.jpg
sandpebbles1.jpg