Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Σήμερα λόγω έκτακτης επικαιρότητας, έχουμε προβολή το εξής αριστούργημα...

http://www.imdb.com/title/tt0986233/

Οι λόγοι ευνόητοι....

Υ.Γ Καλά να περάσουμε....χιχι!!!!

Υ.Γ Έβαλε και ο superfly το "χεράκι" του....:2thumb22sup:

Bobby Sands
ειχα παρακολουθησει τον αγωνα του, τοτε....
μερα με τη μερα Ηρωας !

εξαιρετικη η ταινια !
αλλα Αιμιλιε δεν θα περασεις ωραια

χιχι!! Ευχαριστώ Στέλιο και super....για την "προειδοποίηση".

Εξαιρετική, καταπληκτική και καθόλου ευχάριστη...

Ο Steve παίρνει ένα ακατέργαστο διαμάντι στα χέρια του και το δίνει στον θεατή να το πλάσει. Αργή κίνηση, βία ψυχολογική και σωματική, μα πάνω απο όλα αυτό που κρατά όρθιους ορισμένους ανθρώπους στο διηνεκές...

Το πάθος για την λευτεριά, για την δικαιοσύνη, για τα δικαιώματα που πρέπει να έχει κάθε άνθρωπος... Ανεξάρτητα τι έχει κάνει. Ανεξάρτητα ποιον έχει βλάψει. Ανεξάρτητα με ποιον τα "βάζει".

Το πάθος σε οδηγεί στον θάνατο, ασχέτως αν πράξεις σωστά ή όχι βάση εναλλακτικών "λύσεων". Μα πριν διαβείς τον Αχέροντα, πριν κάνεις το "ταξίδι", η λύτρωση που φέρνει η απόφαση της επιλογής του δυσκολότερου "δρόμου" σε κάνει Άνθρωπο....

Πραγματικά υπέροχη ταινία. Κατα εμε ο αγώνας οποιουδήποτε ανθρώπου για ελευθερία, με κάνει πιο αισιόδοξο και απο αυτή την οπτική, πέρασα ωραία. Δεν διασκέδασα....

Η ταινία έχει δύσκολες σκηνές για να είμαι και ξεκάθαρος.

Υ.Γ Καταπληκτικός ο Φασμπίντερ.....:SFGSFGSF:

Απο την κηδεία του Bobby...

BHZyuFyCUAI8GQA.jpg:large

Last edited:
Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

jack-reacher-movie-poster.jpg

Σεναριακά ενδιαφέρον, δυστυχώς γλυστρά σε λογικές άλλων ταινιών στο τέλος (μάχες στα μαρμαρένια αλώνια)...

Η Rosamund Pike δεν μου λέει κατι, οι Robert Duvall & Werner Herzog τα ατού της ταινίας.

Μέτρια τελικα.

Εχω πρόβλημα :nounder: και πως να το ομολογήσω; :stupid:

Θα είμαι όσο πιο διακριτικός γίνεται. Κατά καιρούς προτείνετε ταινίες με ωραία σχόλια που κινούν την περιέργεια να τις δει κανείς, αλλά είτε επειδή είναι σχετικά 'παλιές' είτε μικρής εμπορικής διακίνησης, είναι αδύνατον να τις βρω στο 'video club' της γειτονιάς!! :flute:

τι να κάνω; :listen:

Εχω πρόβλημα :nounder: και πως να το ομολογήσω; :stupid:

Θα είμαι όσο πιο διακριτικός γίνεται. Κατά καιρούς προτείνετε ταινίες με ωραία σχόλια που κινούν την περιέργεια να τις δει κανείς, αλλά είτε επειδή είναι σχετικά 'παλιές' είτε μικρής εμπορικής διακίνησης, είναι αδύνατον να τις βρω στο 'video club' της γειτονιάς!! :flute:

τι να κάνω; :listen:

Μέχρι να λύσουν (αν ποτε τα λυσουν) τα θέματα διανομής για κάθε χώρα ή αλλιως μέχρι να χρεωκοπησουν όλες οι εταιρίες διανομής που ειναι για καθε χωρα διαφορετικη εταιρια (εκτώς απο τις πολύ μεγάλες), θα καταφεύγεις στις "λυσεις" ... Αν υπήρχε ενα κανάλι διανομής τυπου mubi (πρωην the auteurs) ή voddler, spotify (για μουσικη) και πληρωνες μια συνδρομή κάθε μηνα για να παρακολουθεί οτι θέλεις σε οποία συσκευή (tv, tablet, smartphone κτλ) δεν θα υπήρχε θέμα "λύσεων" αλλά προφανώς υπαρχουν πολλά συμφέροντα αλλα και συντηρητισμος πίσω απο την διανομή, που δεν θέλουν κάτι τέτοιο..

Last edited:

Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτά που λές auteur, το πρόβλημα μου για την ώρα είναι ότι ακριβώς αυτές οι διαθέσιμες "λύσεις" στις οποίες αναγκαστικά καταφεύγω τώρα δεν μου "λύνουν" το πρόβλημα να βρω τις ταινίες που ψάχνω και που κατά καιρούς προτείνονται εδώ....ενδεχομένως να μην χρησιμοποιώ την κατάλληλη "λύση".....όπως και να'χει όμως η κουβέντα αναγκαστικά σταματά εδώ (δημοσίως).

zdt.jpg

Πολυ κακο για το (απολυτως) τιποτα.
Το χειροτερο ειναι οτι ειναι απλα βαρετη.Τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.
Μονο η Τζεσικα σωζεται.
Τη βλεπεις και την ξεχνας.

alias_4.jpg

Η δράση και η πλοκή συνεχίζονται σε βαθμό που παθαίνεις μια μικρή ψύχωση με την σειρά. Σε αυτόν τον κύκλο πολλά επεισόδια ήταν σαν αυτοτελή με αποστολές που δεν είχαν σχέση η μία με την άλλη. Φυσικά το τελευταίο επεισόδιο στην τελευταία σκηνή σε αφήνει σε σημείο που θέλεις οπωσδήποτε να δεις και το επόμενο. Επιτέλους άκουσα και αξιοπρεπέστατο ήχο γιατί στα προηγούμενα ήταν απαράδεκτος.

Η δράση και η πλοκή συνεχίζονται σε βαθμό που παθαίνεις μια μικρή ψύχωση με την σειρά.

Σειρά είναι, όχι ταινία. Υπάρχει ολόκληρη κατηγορία TV για τις εντυπώσεις μας απο τις σειρές.

Πολυ κακο για το (απολυτως) τιποτα.
Το χειροτερο ειναι οτι ειναι απλα βαρετη.Τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.
Μονο η Τζεσικα σωζεται.
Τη βλεπεις και την ξεχνας.

Με βρισκεις σύμφωνο
Ηταν και 2:30 ωρες
Κουραστικη, βαρετη, αδιαφορη.
Δηλαδη αυτο που ηθελε να πει η ταινια ηταν το οτι αν δεν υπηρχε αυτη η σπασαρχιδ@ υπαλληλος της CIA, δεν θα βρισκανε ποτε τον Μπιν Λαντεν;

Broken City.

Πολυ ωραια ταινια!!!

A haunted House.

Τρελή μουφα αλλα το τελειωσα!

Σειρά είναι, όχι ταινία. Υπάρχει ολόκληρη κατηγορία TV για τις εντυπώσεις μας απο τις σειρές.

Ναι, έχεις δίκιο, εκεί έπρεπε να μπεί, δεν το σκέφτηκα, συγνώμη.....

Unusual suspects [1995] - μετριο
Batman & Robin [1997] - ειναι οσο μαπα λενε, αλλά εκει ειναι που σπας πλακα