Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Last stand
Jack Richer

Πολυ κριμα που εφευρεθηκε ο κινηματογραφος για να γυριζονται τετοιες αποτυχημενες ταινιες...

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο.

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Οταν η λέξη "Μητέρα" δεν ακούγεται εύηχα και γαλήνια όπως της αρμόζει. Οταν το βλέμμα σκοτεινιάζει καθώς την παρακολουθεί να παίζει στο πιάνο.... Όταν τα συναισθήματα ξεχειλίζουν όχι απο αγάπη....αλλά απο την εσωτερική διαμάχη....

Οταν ο Μπέργκμαν Δημιουργεί αριστουργήματα....και πρέπει να πάρω μερικές ανάσες για να καταπιώ τον κόμπο που μου δημιούργησε...

Με μια λέξη....

Λύτρωση.

Hostsonaten (Autumn Sonata)....

http://www.imdb.com/title/tt0077711/?ref_=sr_1

Y.Γ Αφιερώνω την θέαση της στον Stelio P....-bye-

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Οταν η λέξη "Μητέρα" δεν ακούγεται εύηχα και γαλήνια όπως της αρμόζει. Οταν το βλέμμα σκοτεινιάζει καθώς την παρακολουθεί να παίζει στο πιάνο.... Όταν τα συναισθήματα ξεχειλίζουν όχι απο αγάπη....αλλά απο την εσωτερική διαμάχη....

Οταν ο Μπέργκμαν Δημιουργεί αριστουργήματα....και πρέπει να πάρω μερικές ανάσες για να καταπιώ τον κόμπο που μου δημιούργησε...

Με μια λέξη....

Λύτρωση.

Hostsonaten (Autumn Sonata)....

http://www.imdb.com/title/tt0077711/?ref_=sr_1

Y.Γ Αφιερώνω την θέαση της στον Stelio P....-bye-

ευχαριστω για την καλυτερη αφιερωση που μου εκανε μελος του φορουμ
ο Μπεργκμαν δεν κανει σινεμα
ανοιγει τις ανθρωπινες ψυχες και τις ξεγυμνωνει
ειναι για μενα ο μεγαλυτερος ολων !!
πανω και απο ολους τους γιαπωνεζους δασκαλους

.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ευχαριστω για την καλυτερη αφιερωση που μου εκανε μελος του φορουμ
ο Μπεργκμαν δεν κανει σινεμα
ανοιγει τις ανθρωπινες ψυχες και τις ξεγυμνωνει
ειναι για μενα ο μεγαλυτερος ολων !!
πανω και απο ολους τους γιαπωνεζους δασκαλους

.

Μιας και το "road trip" στον κινηματογράφο περασμένων δεκαετιών συνεχίζεται, με μικρά "διαλείμματα", ανακαλύπτω οτι είχες απόλυτο δίκιο, όσον αφορά τις ταινίες του παρελθόντος με του παρόντος....

Το έχω εστιάσει και σε αυτό που πιστεύω ως το μεγαλύτερο και "άλυτο" πρόβλημα της εποχής μας, ιδιαιτέρως μετά την δεκαετία του 90....

Ο Άνθρωπος στο επίκεντρο της τέχνης......και η τέχνη ως συνέχεια του Ανθρώπου....

Με οτι μπορεί να περικλείει αυτή η πρόταση....

Να μαστε καλά ρε Στέλιο και να απολαμβάνουμε τις καλές "στιγμές" που μας έδωσαν τέτοιοι Τεράστιοι Άνθρωποι....στο "αποτύπωμα" του βλέμματος τους.

Υ.Γ Εγώ σε ευχαριστώ για την καλύτερη "κινηματογραφική" παρέα.....του φορουμ.

Hobbit

Πολύ μεγάλο σε διάρκεια χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Φαντασία χωρίς όρια...... η πρώτη ταινία όμως του άρχοντα ήταν καλύτερη.

impossible.jpg

Μία από τις ταινίες που σε αγγίζει στην ψυχή..... Για μένα μακράν η καλύτερη ερμηνεία της Naomi Watts !!

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ειδα μια παλια ταινια, το Women [2008] και περασε ευχαριστα η ωρα. Ειναι η μονη ταινια που δεν εμφανιζεται ποτέ άντρας σε καμμια σκηνη, ουτε καν στο background, σε δρομους, παρκα κλπ.

Ξαναειδα το Die Welle!!

Ταινιαρα που οταν την ξαναβλεπεις μπορεις να εστιασεις περισσοτερο στο πως επηρεαζονται οι χαρακτηρες...

119065.jpg

Πολυ ωραια σκηνοθεσια και ανατροπες απο sonneberg και φυσικα αξια η ερμηνεια της Rooney Mara στον ρολο της "καταθλιπτικης" ...πραγματικα την απολαυσα!!!

Αξιζει προσοχης!

Last edited:

Είδα τις Νύφες του Βούλγαρη.

Καλή.

hunter.jpg

Πολύ μέτρια ταινία με σχετικά κακές αρμηνείες. Τίποτα το ιδιαίτερο.....

119065.jpg

Πολυ ωραια σκηνοθεσια και ανατροπες απο sonneberg και φυσικα αξια η ερμηνεια της Rooney Mara στον ρολο της "καταθλιπτικης" ...πραγματικα την απολαυσα!!!

Αξιζει προσοχης!

Το ειδα χθες.

Χμμμ...δε με ξετρελανε ισως επειδη περιμενα να κινηθει και να τελειωσει διαφορετικα απ'οτι τελικα επελεξε. Σιγουρα παντως βλεπεται ευχαριστα.

Μετά το Last stand και Jack Richer ήρθε και έδεσε το γλυκό με τις αποτυχημένες θέασης A good Day to Die Hard.

Poster.jpg

Πολυ μετρια ταινια...
Από υπόθεση τζίφος, απο αναλυση χαρακτηρων δεν πειθει, μενει μια καλη σκηνοθεσια κατα την γνωμη μου...

royal.jpg

Ταινία που σε ταξιδεύει σε παλιές σκληρές εποχές. Ωραία σκηνικά, εντυπωσιακά κουστούμια και αν εξαιρέσω τον Βασιλιά, που δεν μου άρεσε καθόλου, οι υπόλοιπες ερμηνείες ήταν πολύ καλές.

M (1931)

Κοινωνία ώρα μηδέν. Ενας Peter Lorre που κυριολεκτικά "κεντάει" στην οθόνη και ένα φινάλε που η δικαιοσύνη θα έπρεπε να τηρεί στο έπακρο, αλλά δεν.....

Λίγα λόγια για τόσο σπουδαίες ταινίες....

Υ.Γ Fritz αύριο έχει σειρά το "επίτευγμα" σου.... Metropolis....

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

M (1931)

Κοινωνία ώρα μηδέν. Ενας Peter Lorre που κυριολεκτικά "κεντάει" στην οθόνη και ένα φινάλε που η δικαιοσύνη θα έπρεπε να τηρεί στο έπακρο, αλλά δεν.....

Λίγα λόγια για τόσο σπουδαίες ταινίες....

Υ.Γ Fritz αύριο έχει σειρά το "επίτευγμα" σου.... Metropolis....

στο ταξιδι που κανεις στο παρελθον
βαλε και αυτο στις αποσκευες σου για να καταλαβεις
το μεγαλειο μιας απλης ταινιας

1972 ο Robert Mulligan γυριζει το
SUMMER OF 42