Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.
εφιαλτες
ερημα τοπια στο μαυρο ασπρο
σκιες και φως
καπνος ατμος βροχη και ομιχλη
συνορα Τσεχιας Πολωνιας
εκει ζει και εργαζεται ενας ταπεινος μοναχικος ανδρας
το ονομα του

Αlois Nebel

θα παθετε πλακα

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.
εφιαλτες
σκιες και φως
συνορα Τσεχιας Πολωνιας
το ονομα του

Αlois Nebel

θα παθετε πλακα

αντε ρε παιδί μου και μόλις είδα μέχρι την μέση την πιο "φιλο-ναζιστική" ταινία ever...

Stalingrad..

Υ.Γ Βλέπω λείπουν υπότιτλοι, κλπ....Για ενημερωσε...

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.
εφιαλτες
σκιες και φως
συνορα Τσεχιας Πολωνιας
το ονομα του

Αlois Nebel

θα παθετε πλακα

Τα τραίνα κάνουν τα ίδια δρομολόγια καθημερινά. Καταδικασμένα μέσα στην ρουτίνα τους. Έτσι και ο Alois....Καταδικασμένος στο ένα και μοναδικό δρομολόγιο που τον στοιχειώνει απο παιδί και που ξυπνάει η ανάμνηση κάθε φορά που πλησιάζει το τραίνο.

Τα βιώματα, η βροχή και η αγάπη, η ανιδιοτελής αγάπη. Και όμως...κάποιος πρέπει να εκδικηθεί για όλα αυτά που έγιναν και γίνονται.

Μπράβο Στέλιο. Εξαιρετική......

Ευχαριστώ.

Υ.Γ Το σκίτσο είναι απο άλλο πλανήτη και πρέπει να έχει γίνει με τεχνική που αφορά την χρήση αισθητήρων πάνω σε ηθοποιούς.... Εκπληκτικό αποτέλεσμα....

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Εξαιρετικη ταινία.
Σε παρόμοιο στυλ είναι και το
Night Train to Lisbon

http://www.imdb.com/title/tt1654523

Εξαιρετικό και το βιβλίο.
περαν της φωτογραφιας και του καστ,εγω εμεινα με την απορια τι του βρηκε του γιατρου ο δασκαλος και τον αποθεωσε,στην αντισταση μπηκε με το ζορι,εκανε ερωμενη την γκομενα του καλυτερου του φιλου,την εσωσε με ρουσφετι της χουντας και στο τελος την παρατησε ετσι απλα οταν του το ζητησε,ενω υποτιθεται ηταν ερωτευμενοι σφοδρα,σε ολα μια μετριοτητα ο γιατρος και ο Τζερεμι σαν χανος αναθεματιζε που δεν εζησε την ζωη του γιατρου,ελεος,μαλλον αφορμη εψαχνε για να ζησει την δικια του περιπετεια αναζητησης εγκαταλειποντας τα τετριμενα..

Last edited by a moderator:

περαν της φωτογραφιας και του καστ,εγω εμεινα με την απορια τι του βρηκε του γιατρου ο δασκαλος και τον αποθεωσε,στην αντισταση μπηκε με το ζορι,εκανε ερωμενη την γκομενα του καλυτερου του φιλου,την εσωσε με ρουσφετι της χουντας και στο τελος την παρατησε ετσι απλα οταν του το ζητησε,ενω υποτιθεται ηταν ερωτευμενοι σφοδρα,σε ολα μια μετριοτητα ο γιατρος και ο Τζερεμι σαν χανος αναθεματιζε που δεν εζησε την ζωη του γιατρου,ελεος,μαλλον αφορμη εψαχνε για να ζησει την δικια του περιπετεια αναζητησης εγκαταλειποντας τα τετριμενα..

Μήπως να τα έβαζε κάποιος mod όλα αυτά σε σπόιλερ; Ο Φοίνικας μας είπε εδώ όλη την ταινία, δεν άφησε ανατροπή για ανατροπή. Πάλι καλά που το είχα δει προτύτερα δηλαδή.

Last edited by a moderator:

ναι ζητω συγνωμη,οταν το καταλαβα ηταν αργα...

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ρε φιλαρακι δεν χρειαζοταν να τα γραψεις ολα αυτα για να μας αποτρεψεις.
Αρκουσε να γραψεις μονο το ονομα του σκηνοθετη:Bill August...Mακρια και αλαργα...Σκιτζης.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Η υπόθεση μπήκε σε σπόιλερ, πάντως συμμερίζομαι την άποψη του superfly και πιστεύω ότι ο FINIX προσέφερε κοινωνικό έργο αποκαλύπτοντας την υπόθεση σώζοντάς μας από την θέασή της!!!:flipout::flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ρε φιλαρακι δεν χρειαζοταν να τα γραψεις ολα αυτα για να μας αποτρεψεις.
Αρκουσε να γραψεις μονο το ονομα του σκηνοθετη:Bill August...Mακρια και αλαργα...Σκιτζης.

Xωρις να δεις την ταινια εε ?

θα μας πεις μακρυα και αλαγρα απο αυτον που εκανε
ενα Pele
μια Smilla
ενα Ζαppa
μια jerusalem

αντε πηγαινε να δεις ξανα τον Μεγαλο Gatsby !

:aetsch:

Xωρις να δεις την ταινια εε ?

θα μας πεις μακρυα και αλαγρα απο αυτον που εκανε
ενα Pele
μια Smilla
ενα Ζαppa
μια jerusalem

αντε πηγαινε να δεις ξανα τον Μεγαλο Gatsby !

:aetsch:

Στη Σμιλα τον παρατησα...Δεν αντεχοταν αλλο το μαρτυριο....:stoned:
Ειχε κανει και κεινο το ανεκδιηγητο Σπιτι των Πνευματων.
Καλα και για το Πελε δεν εχω και την καλυτερη γνωμη.

Γκατσμπι μου αρκει του '70...Να πας να το δεις εσυ...:vroam:

και οι δύο πηγαίντε δείτε το WW Z......

Ν.Κορέα σύμμαχος..

Ισραήλ σύμμαχος...

Αγγλία σύμμαχος..

Ινδία η πηγή του κακού...

Οι Αμερικάνοι σώζουν τον πλανήτη...ή απλώς καθυστερούν την εξάπλωση του "κακού".

Αααα και μια "ιδέα" απο Κύπρο....ναι ναι...

Μου θέλετε και κουλτούρα....Τς,τς,τς.....

Τρελό γέλιο η ταινιάρα....

World War Z
Η απολυτη...αποτυχια!
Παρατηρησατε βεβαιως την εντονη προβολη της Ισραηλιτικης σημαιας!