Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Εγώ το έγραψα παραπάνω, "πάτησα" επάνω στο μήνυμα σου για να γράψω μια γενική διαπίστωση για τις υπογραφής, που κάποιες φορές πέφτουμε κινηματογραφικα θύματα εξαιτίας τις.

Last edited:

movies-the-colony-poster.jpg

all time classic Bmovie

nuff said !!

Βρηκα αλλα επρεπε να εξηγω μετα και απο ποια ταινια ηταν και δεν θα το αντεχα.....μιαμιση ωρα απο την ζωη μου και πολυ της ηταν :D

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Εγώ το έγραψα παραπάνω, "πάτησα" επάνω στο μήνυμα σου για να γράψω μια γενική διαπίστωση για τις υπογραφής, που κάποιες φορές πέφτουμε κινηματογραφικα θύματα εξαιτίας τις.

θυματα δεν πεφτουμε ποτε ...
ξερουμε τι ειναι η καθε υπογραφη
παρακολουθουμε ενημερωνομαστε
μπορει μερικα να μην μας αρεσουν αλλα δεν ειμαστε θυματα ..

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ειδα χθες την The Prey (La proie) γαλλικη ταινια,, pas mal αρκετα συμπαθητικη ,, ειχε καποια σκηνοθετικα λαθη αλλα αποδεκτα ,,, το σεναριο κλασικο χωρις ανατροπες ,, περιμενα να με παρει ο υπνος αλλα τελικα μου αρεσε δεν το περιμενα,, το μονο κακο ειναι οτι πολλα σεναρια εκμευταλευονται την ενστικτωδη αγαπη που εχουμε για τα παιδια για να εκμαιευσουν δυνατα συναισθηματα ειναι κατι σαν να προσπαθεις να βγαλεις γελιο με βομολοχειες ,, μου την σπαει

Hangover Part III -> Δείτε το για τον Γαλιφιανάκη που δίνει πάλι ρέστα με την τρέλα του , στα υπόλοιπα μέτριο

After Earth -> Πολύ καλή φωτογραφία , οπτικά και ηχητικά εφέ , σαν σενάριο πολύ προβλέψιμο έως βαρετό

Hangover pIII ΜΗΝ το δείτε, εκτός και αν έχετε την περιέργεια να δείτε πόσο κακό μπορει να ειναι ένα τρίκουελ. Χωρίς χιούμορ έστω μια ατάκα τις προκοπής σεναριακή αδιάφορο, απορώ πως οι ηθοποιοί δέχτηκαν να συμμετάσχουν! Μακρυά! Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησαν!

Padre Padrone

http://www.imdb.com/title/tt0076517/

των αδελφών Ταβιάνι. Σκληρό το θέμα του, με "δύσκολες" αναφορές και με σκηνές επίσης "δύσκολες"... Σαν την σκληρή ζωή που επιφυλάσσει διάφορα σε όποιον τολμά να την γυρίσει τούμπα.

Εκπληκτική μουσική με Στράους, Μοζαρτ, κλπ....

θα συμφωνησω με τον φιλο cretan.να προσθεσω μονο και να διορθωσω οτι δεν χρειαζεται ουτε απο περιεργια να το δειτε.μου αρεσει που στο imdb το βαθμολογη με 6!!!κακιστο εως απαραδεκτο.πατατα ολικης!!!

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

οι Κορεατες σκηνοθετες βλεπουν πολυ Αμερικανικο σινεμα
ξερουν να κλεβουν τα καλα στοιχεια
μετα βαζουν την προσωπικη τους σφραγιδα
και φιαχνουν εργαρες ...

late autumn

δυο χαμενες ψυχες
τρεις ημερες μαζι .....

οταν βλεπεις την Tang Wei να παιζει
θελεις αμεσως να δεις την επομενη δουλεια της

αυτο εκανα και τωρα ετοιμαζομαι για το
Lust Caution απο Ang Lee

Αιμιλιε ... για σενα .

.

after earth...αν περιμενει καποιος να δει ενα φιλμ ισαξιο του i robot η i am legend...επαιξε και εχασε.ανιαρο βαρετο προβλεψιμο.ψιλοπατατα

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

και φιαχνουν εργαρες ...

late autumn

δυο χαμενες ψυχες
τρεις ημερες μαζι .....

Lust Caution απο Ang Lee

Αιμιλιε ... για σενα .

.

το late autumn το είχα δει.... Νόμιζα οτι είχαμε αναφερθεί παλιότερα.

ομορφιά και ωραία μουσική επένδυση. Είχε μια μικρή κοιλίτσα απο ότι θυμάμαι, αλλά με κράτησε. Και οι δύο ήταν υπέροχοι στον ρόλο τους και η ατμόσφαιρα μαγευτικά "υγρή".

παω για Lust Caution....

χαιρετώ το Top Gun του thread....!!!!!!:rifle:

Y.Γ Ίδια πρωταγωνίστρια...ε???

Last edited:
Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

και φιαχνουν εργαρες ...

late autumn

δυο χαμενες ψυχες
τρεις ημερες μαζι .....

Lust Caution απο Ang Lee

Αιμιλιε ... για σενα .

.

ψιλοάργησες για το ''Προσοχή Πόθος'' ... πρόκειται για πολύ δυνατή ταινίαι, σίγουρα η καλύτερη του Λη τα τελευταία 10-15 χρόνια... εκπληκτική και η μουσική από τον Ντεσπλάτ που είναι και ψιλοπατριωτάκι ... είχα γράψει γι' αυτήν πριν κάτι χρόνια, αλλά δεν με προσέχεις ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ψιλοάργησες για το ''Προσοχή Πόθος'' ... πρόκειται για πολύ δυνατή ταινίαι, σίγουρα η καλύτερη του Λη τα τελευταία 10-15 χρόνια... εκπληκτική και η μουσική από τον Ντεσπλάτ που είναι και ψιλοπατριωτάκι ... είχα γράψει γι' αυτήν πριν κάτι χρόνια, αλλά δεν με προσέχεις ...

μηπως αυτη ειναι και η μοναδικη καλη ταινια του ?
λιγος ο ΛΗ με πολλα οσκαρ
θυμαμαι κατι Χουλκ ενα γκει και ενα πι απογοητευτικα ...

τι να σου πω ... εμένα μου άρεσαν και το γαμήλιο πάρτυ, το αρσενικό θηλυκό ποτό κλπ. και ο τίγρης και δράκος ... και το πι εικαστικά ήταν ''αλλού'' ... το πόθος πάντως μου άρεσε υπερβολικά ... βέβαια είμαι και τέτοιος τύπος, έρμαιο πόθων ...

Μόνο ο θεός συγχωρεί.

Καλούτσικο!Πέρασε η ώρα μου ευχάριστα.Όχι όμως και της γυναίκας μου.
Σεναριακά ανύπαρκτο!Πολύ ωραία καρέ όμως και καλό καστ.
Καμία σχέση με το "drive" πέραν της βίας που εδώ είναι ακόμα πιο ωμή.
Η μουσική "κορυφαία" και σ'αυτή τη ταινία του Refn.
Για σινεφίλ μόνο.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

τι να σου πω ... εμένα μου άρεσαν και το γαμήλιο πάρτυ, το αρσενικό θηλυκό ποτό κλπ. και ο τίγρης και δράκος ... και το πι εικαστικά ήταν ''αλλού'' ... το πόθος πάντως μου άρεσε υπερβολικά ... βέβαια είμαι και τέτοιος τύπος, έρμαιο πόθων ...

Το γαμηλιο παρτυ πολυ καλο ! το ειχα ξεχασει
θα δω συντομα τον Ποθο

.