Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ender's Game (2013)

Το Starship Troopers είναι ταινία cult , μια από τις αγαπημένες μου Scifi ....ever...τώρα που μου την θύμισες μπορεί και να την ξαναδώ...

Μία θέαση και σε HD σε σχέση και με το παλιό DVD σίγουρα θα αξίζει! ;)

Είχαν βγει και κάτι συνέχειες αλλά λένε είναι πατάτες..
2 - http://www.imdb.com/title/tt0367093/
3 - http://www.imdb.com/title/tt0844760/

(Ο πρωταγωνιστής είχε επιστρέψει στο 3!)

Είχες δοκιμάσει να δεις κάποια ? :p

Last edited:
Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The counselor

WTF???? Η ηθοποιία δεν ήταν κακή, αλλά το σενάριο ηταν αλλου για αλλου... O frank Herbert όταν έγραφε το dune έχοντας κατεβάσει LSD ποιο πολύ νόημα έβγαζε

The counselor

WTF???? Η ηθοποιία δεν ήταν κακή, αλλά το σενάριο ηταν αλλου για αλλου... O frank Herbert όταν έγραφε το dune έχοντας κατεβάσει LSD ποιο πολύ νόημα έβγαζε

ειχα σκοπο να το δω σημερα το βραδυ και μου εκανες την καρδια περιβολι.........

Δες την αλλά έχε και κανένα μπουκαλάκι ουίσκι απο δίπλα... Δεν μετανιώνω που την είδα γιατί οι εικόνες είναι φανταστικές. Απλά δεν κατάλαβα τι ήταν αυτό που είδα :)

θα σε ακουσω και θα βαλω ουισκακι και το πολυ πολυ να το γυρισω στον Παπαδοπουλο(αρκει να εχει καλο προγραμμα)

Kvinden i buret
Ευρωπαική παραγωγή κυρίως Δανέζικη. Τα σκανδιναβικά αστυνομικά μυθιστορήματα είναι πια της μόδας κυρίως για την ατμόσφαιρα τους και η ταινία βασίζεται σε ένα τέτοιο και φαίνεται σκηνοθετικά έχει στοιχεία βιβλίου (όχι πάντα πετυχημένα καθώς το παράλληλο story δεν είναι πάντα "σωστό"). Πολύ καλό αστυνομικό θρίλλερ με αρχή μέση και τέλος χωρίς υπερβολές και δολοφόνους ή σωτήρες να εμφανίζονται από το πουθενά. Συστήνεται ανεπιφύλακτα και περιμένω τα επόμενα ελπίζωντας ότι δεν θα αντιγραφούν και αυτά

Kvinden i buret
Ευρωπαική παραγωγή κυρίως Δανέζικη. Τα σκανδιναβικά αστυνομικά μυθιστορήματα είναι πια της μόδας κυρίως για την ατμόσφαιρα τους και η ταινία βασίζεται σε ένα τέτοιο και φαίνεται σκηνοθετικά έχει στοιχεία βιβλίου (όχι πάντα πετυχημένα καθώς το παράλληλο story δεν είναι πάντα "σωστό"). Πολύ καλό αστυνομικό θρίλλερ με αρχή μέση και τέλος χωρίς υπερβολές και δολοφόνους ή σωτήρες να εμφανίζονται από το πουθενά. Συστήνεται ανεπιφύλακτα και περιμένω τα επόμενα ελπίζωντας ότι δεν θα αντιγραφούν και αυτά

Παρα πολυ καλο, μακαρι οντως να ακολουθησουν κι αλλα. "Ανησυχω" γιατι το φορματ του βολευει να γινει Αμερικανικη σειρα... :shot:

Prisoners

MV5BMTg0NTIzMjQ1NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDc3MzM5OQ@@._V1_SY317_CR0,0,214,317_.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1392214/

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.

εκτος απο ολες τις εργαρες που ειχε κανει
εχει και την καλυτερη ταινια κατασκοπιας που εχω δει
Τον Κατασκοπο που γυρισε απο το κρυο
σημερα ειχα την χαρα να δω
τον τεραστιο Γουντυ και τον Ζερο Μοστελ
στην ταινια του λατρεμενου
Μαρτιν Ριτ

Editors-Pick-The-Front.jpg

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

12 years a slave

Οπως εγραψα και στο αντιστοιχο νημα
"Πολυ καλη ταινια.
Σκληρες σκηνες που σε εβγαζαν απο τα ρουχα σου αλλα και καποιες αλλες που εδειχναν ποσο τραγικο ειναι να εισαι γεννημενος σκλαβος."

All is Lost

Πριν την δω, μου ειχαν πει οτι δεν αξιζει.
Εμενα απο την αλλη μου αρεσουν οι ταινιες επιβιωσης και ποσο μαλιστα οταν αυτες εχουν να κανουν με θαλασσα.
Οπως καταλαβαινετε, η ταινια μ αρεσε αρκετα.
Παρολο που δεν υπαρχουν καθολου διαλογοι, δεν με κουρασε καθολου.
Βεβαια η μεγαλη εικονα και ο πολυκαναλος ηχος βοηθανε αρκετα στο να "μπεις" στην ταινια και να νιωσεις τον φοβο, "μονος στον ωκεανο".
Δεν ξερω απο ιστιοπλοία και γενικα απο ναυτικα για να γνωριζω αν ειχε ακροτητες και τραβηγμενες σκηνες η ταινια, αλλα δεν εδωσα σημασια σε αυτο.
Σημασια ειχε η επιβιωση
Απογοητευτικα λιγο με τον Ρεντφορντ.
Περιμενα περισσοτερα.
Ενω μου εδειχνε οτι δεν ηταν τοσο εμπειρος ναυτικος (ειχε το manual στο χερι σαν την Μπουλοκ στο gravity :smash: ), απο την αλλη ομως ειχε μια ηρεμια στην αντιμετωπιση των καταστασεων που ελεγες οτι είτε "το εχει", ξερει τι κανει ή εχει παθει εγκεφαλικο και δεν εχει καταλαβει την επικινδυνοτητα της καταστασης.

Warrior.jpg

Πολύ καλή ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες. Οι αγώνες είναι τόσο ρεαλιστικοί που πραγματικά σε καθηλώνουν. Από τις καλύτερες του είδους.

Inside Llewyn Davis

Δεν θα την χαρακτηρίσω ως την καλύτερη ταινία των Κοέν, όμως κρατάει τα υψηλά στάνταρντς των αδελφών. Αφήνοντας στην άκρη των προσωπική αγάπη στο σινεμά τους, η ταινία βλέπεται "μονορούφι' χωρίς ιδιαίτερη "κοιλιά". Υφολογικά μου θύμισε το "O brother where art thou" κινηματογραφώντας τον "κύκλο" που κάνει ο καλλιτέχνης στην προσπάθειά του να "πιάσει την καλή", ανάλογο κύκλο με αυτόν που κάνει η συμπαθής γατούλα της ταινίας.
Ωραίες στιγμές η εμφάνιση του παμμέγιστου John Goodman ενώ και οι Κοέν, λες και ήταν μέσα στο μυαλό μου και διάβασαν την σκέψη μου, έβαλαν στο τέλος της ταινίας τον καλλιτέχνη να κατεβαίνει από τη σκηνή του κλαμπ στο Village και στη θεση του να ανεβαίνει ο νεαρός Zimmermann.

Τι αύρα και τι στόφα αυτή η γυναίκα. Καθηλωτική σε κάθε κίνηση της. Πολύ καλοί και οι υπόλοιποι.

Πανέμορφη δραματική ιστορία.

Γονείς που εγκλωβίζουν για πάντα σε λαβυρινθικά μονοπάτια τα παιδιά τους. Το μόνο που τους μένει για να βρουν την "έξοδο", είναι η προσωπική τους εξιλέωση.

404px-Saving_Mr._Banks_Theatrical_Poster.jpg

Inside Llewyn Davis

Wtf? 5 φορες με πηρε ο υπνος.
You have been warned! 5/10

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Inside Llewyn Davis

έβαλαν στο τέλος της ταινίας τον καλλιτέχνη να κατεβαίνει από τη σκηνή του κλαμπ στο Village και στη θεση του να ανεβαίνει ο νεαρός Zimmermann.

και μονο γι αυτη την μεγαλη σκηνη Πανο που λεει τοσα πολλα
ειναι η καλυτερη ταινια που ειδα φετος