Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?
Aυτα ειναι...
Μεσα σε 2 μολις μερες:
1.Με απειλεις με εφιαλτικα σεναρια επιστημονικης φαντασιας στον αθλητισμο.
2.Ευχαριστεις το superfly για την ταινια που ειχα προτεινει απο περσι. (εμας στο κλ@σιμο δηλαδη)
3.Μετακινεις τα ποστ μου (καλα κανεις), χωρις ομως να βαζεις ενα λινκ να δω κι εγω που πηγαν.
4.Μου ζητας να αλλαξοπιστησω και να προδωσω τις αρχες και τα ιδανικα μου. Babylon-5 rules ρεεεεεε
Χτυπα κι αλλο.
Για να χρησιμοποιησω και τον τιτλο μιας σαιζον της καλυτερης σειρας ΕΦ...No surrender, no retreat.:slapface:
Ομολογω οτι δεν ειχε πεσει στην αντιληψη μου η υπαρξη τετοιου νηματος. Ντροπη μου!
Ενα λινκ ρε παιδια...Το βασιλειο μου για ενα λινκ!
Εντιτ. Ακυρο, το βρηκα μονος μου. Ολο να με κουραζετε θελετε...:icon15:
Το μέλος δεν έχει δικαίωμα άποψης αφού δεν έχει δώσει ακόμα όρκο υποταγής στην Star Trek saga!!!
Τα ποστς μετακινήθηκαν στο εν λόγω νήμα.
Aυτα ειναι...
Μεσα σε 2 μολις μερες:
1.Με απειλεις με εφιαλτικα σεναρια επιστημονικης φαντασιας στον αθλητισμο.
2.Ευχαριστεις το superfly για την ταινια που ειχα προτεινει απο περσι. (εμας στο κλ@σιμο δηλαδη)
3.Μετακινεις τα ποστ μου (καλα κανεις), χωρις ομως να βαζεις ενα λινκ να δω κι εγω που πηγαν.
4.Μου ζητας να αλλαξοπιστησω και να προδωσω τις αρχες και τα ιδανικα μου. Babylon-5 rules ρεεεεεε
Χτυπα κι αλλο.
Για να χρησιμοποιησω και τον τιτλο μιας σαιζον της καλυτερης σειρας ΕΦ...No surrender, no retreat.:slapface:
o oldman ειχε ανοιξει ενα θεμα Παλιές Ενδιαφέρουσες Ταινίες
νομιζω πως ταινιες σαν τον johnny Guitar οταν υπαρχει μια παρουσιαση σαν αυτη του Galen
να μεταφερονται εκει ( αν το επιτρεπει φυσικα και το μελος )
εδω μεσα χανονται
οι κυριοι διαχειρισται ασ δουλεψουν λιγακι !
Ομολογω οτι δεν ειχε πεσει στην αντιληψη μου η υπαρξη τετοιου νηματος. Ντροπη μου!
Ενα λινκ ρε παιδια...Το βασιλειο μου για ενα λινκ!
Εντιτ. Ακυρο, το βρηκα μονος μου. Ολο να με κουραζετε θελετε...:icon15:
Last edited by a moderator: