Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The_Giver_poster.jpg

10/10
Ταινιάρα με πολλά νοήματα και συναισθήματα.

cat-people.jpg

To ξαναδα μετα απο τοσα χρονια. ΜΟυ αρεσε περισσοτερο απο την εφηβεια μου...

Guardians_of_the_Galaxy_43344.jpg

H αναλαφρη περιπετεια της χρονιας. Πολυ κοντα στο πνευμα του αρχικου Star Wars.

Με αφορμη τις αντιθετες γνωμες για ταινιες, καλο ειναι να γραφουμε και το λογο που δε μας αρεσε ή το αντιθετο.
και αυτο γιατι κατι που για εναν ειναι αριστουργημα για καποιον αλλον μπορει να ειναι σκουπιδι
αλλος θελει να βλεπει φανταστικες ιστοριες, αλλος ρεαλιστικες,
αλλον τον ενδιαφερουν τα εφφε, ο γρηγορος ρυθμος κλπ, αλλος θελει να βλεπει τις εικονες οπως στη ζωγραφικη, αργα

ειδα το Δυο μερες και μια νυχτα - http://www.imdb.com/title/tt2737050/
Στα υψηλα επιπεδα των Dardenne, που οπως παντα κανουν κοινωνικο σχολιο για την κοινωνια της κρισης και τη συμπεριφορα απεναντι στους αδυναμους.
Κανενας χωρος για φαντασια.

Δεν θεωρω οτι υπαρχει πραγματικος ρεαλισμος στον κινηματογραφο. πρακτικα δεν μπορει να υπαρξει, οπως και στην φωτογραφια.
αυτο που τελικα γινεται, -κατα τον Bresson και περιγραφεται ως η αρχη του μοντερνου κινηματογραφου- ειναι ενας στοχασμος πανω στον κοσμο και σε ενα θεμα.

Ρεαλισμος υπαρχει ισως μονο ως προς την περιληψη θεματος που πραγματευεται μια ταινια και οχι ισως προς το πραγματικο της θεμα.. και την αντιμετωπιση αυτου..
ολα τα εργα ειναι δημιουργηματα της φαντασιας..

εδω ισως αξιζει να αναφερουμε και το εργο της Akerman
http://en.wikipedia.org/wiki/Jeanne_Dielman,_23_quai_du_Commerce,_1080_Bruxelles

συνηθως σε μια "φανταστικη" περιληψη ενος θεματος (πχ Avatar), χρησιμοποιουνται ρεαλιστικα μεσα για για γινει πιο πιστευτο το παραμυθι.
ενω σε μια "ρεαλιστικη" περιληψη ενος θεματος (πχ ενα drama), χρησιμοποιειται η φαντασια για να γινει πιο πιστευτο το ρεαλιστικο αυτο παραμυθι.

η φαντασια ειναι ενα απο τα κυρια στοιχεια για δημιουργια, και οι Dardenne (οπως και ο Bresson απο τον οποιο εχουν επηρεαστει) λειτουργουν παρα πολυ με τον ηχο.
Οπου μπορουν, χρησιμοποιουν ηχους για να δημιουργησουν εννοιες..

πχ παρατηρησε τον ηχο, και τι δημιουργει αυτος (εννοιολογικα/αισθαντικα θα ελεγα καλυτερα) οταν πηγαινει η Cotillard στους συναδελφους της..
στους περισσοτερους διαλογους υπαρχει κατι κοινο..
ενω πολλες φορες εμφανιζονται και ολα τα μελη της οικογενεια των συναδελφων..

εδω οι Dardenne δανειζονται το "the child.. the greatest kingdom of heaven" μαζι με την συμβολικη εικονα του μωρου στο passion of jean d arc του Dreyer
σε καθε ταινια τους υπαρχουν παιδια οπου ειναι συνηθως και το κυριως θεμα.

παρατηρησε το background και τα χρωματα, πως διαχωριζεται παντα η Cotillard απο τους συναδελφους οταν συνομιλει ενω ειναι και οι δυο στο ιδιο πλανο.
(αν δεν τα εχεις παρατηρησει ηδη..) :)

Αυτη, το kid with a bike και το l enfant ειναι τα μεγαλα τους αριστουργηματα.

Last edited:

ένας επίσης κορυφαίος χειριστής θεμάτων χρώματος/ήχων/μουσικής ανάλογα με τα πρόσωπα της σκηνής και τα προσδοκώμενα συναισθήματα είναι ο Μάικλ Μανν ... κυριολεκτικά όλα αυτά τα έχει και λειτουργούν σαν τα λάιτ-μοτίφς στις βαγκνερικές όπερες ... (ωχ, να μην γράφω τέτοια, θα βγει αυτός ο τέκτονας και θα με στολίσει σαν αμπελοφιλόσοφο ) ....

Είδα μετά από 20 χρόνια το Guilty by suspicion. http://www.imdb.com/title/tt0101984/ Με έναν εκπληκτικό Robert De Niro, σε μιά από τις καλύτερες άγνωστες ερμηνείες του. Το θέμα καυτό: οι διώξεις καλλιτεχνών στο Χόλυγουντ του 1950, η εποχή του Μακαρθισμού. Η ταινία θα μπορούσε να είναι αριστούργημα, είναι απλά καλή λόγω του μέτριου σκηνοθέτη (Irwin Winkler). Αξίζει όμως με το παραπάνω μιά θέαση λόγω του θέματος, του De Niro, της πολύ όμορφης Annette Benning και του cameo του Martin Scorcese που είμαι σίγουρος ότι παίζει τον Julles Dassin.

Στο καπάκι είδα το Inside Lewwyn Davis. Άλλη υπέροχη ταινία, επίσης "ιστορική" αλλά βαθιά προσωπική.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ένας επίσης κορυφαίος χειριστής θεμάτων χρώματος/ήχων/μουσικής ανάλογα με τα πρόσωπα της σκηνής και τα προσδοκώμενα συναισθήματα είναι ο Μάικλ Μανν ... κυριολεκτικά όλα αυτά τα έχει και λειτουργούν σαν τα λάιτ-μοτίφς στις βαγκνερικές όπερες ...

My man(n)...:ernaehrung004:

http://www.youtube.com/watch?v=0DKX-2pa-UE

Αναμενω την καινουρια ταινια του...

Last edited by a moderator:

ένας επίσης κορυφαίος χειριστής θεμάτων χρώματος/ήχων/μουσικής ανάλογα με τα πρόσωπα της σκηνής και τα προσδοκώμενα συναισθήματα είναι ο Μάικλ Μανν ... κυριολεκτικά όλα αυτά τα έχει και λειτουργούν σαν τα λάιτ-μοτίφς στις βαγκνερικές όπερες ... (ωχ, να μην γράφω τέτοια, θα βγει αυτός ο τέκτονας και θα με στολίσει σαν αμπελοφιλόσοφο ) ....

ναι ο mann ειναι ενας αναγνωρισμενος αμερικανος auteur.
αλλα για χρωμα/ηχο/μουσικη στην πιο στυλιζαρισμενη κομψη αλλα και αναρχη δομη, υπαρχει ο kar-wai του fallen angels, 2046, chungking express, happy toghether και in the mood for love..
η κινηματογραφιση βεβαια ειναι δουλεια του μοναδικου ταλεντου του http://www.imdb.com/name/nm0236313/

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

@auteur Αποχωρω εκκουσιως απο την κουβεντα για το goodnight mommy γιατι φοβαμαι οτι μπορει η διαφωνια μας να κανει κανεναν αθωο ανθρωπο να το δει για να σχηματισει ιδία αποψη. Δε θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου. Θα επανελθω με πμ, ουτε καν αρνητικη διαφημιση δε θελω να κανω στην ταινια.:p

Δυστυχως απο τις 2 ταινιες που προταθηκαν το ΣΚ αποφασισα να δω πρωτα τη Lucy.
Ή εχω αρχισει να γινομαι παραξενος, ή με επηρεασαν τα θετικα σχολια που ειχα διαβασει απο συμφορουμιτες και περιμενα κατι παραπανω...

11gj4hc.jpg

Μέτριο έως καλο σενάριο , εξαρτάται τον άνθρωπο...

Αν σε ενδιαφέρουν τύποι που έχουν πολu μυαλό και είναι διάνοιες , τότε αυτή είναι μια ταινία που δεν πρέπει να χάσετε.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Eιδα το dance of reality μετα απο την υποδειξη του Στελιου,ο jodorowsky ειναι μεγας μαεστρος της εικονας,στο εικαστικο κομματι λιγες ταινιες μπορουν να την συναγωνιστουν,προκειται γαι αυτοβιογραφια με μπολικη δοση αυτοσαρκασμου και την φαντασια να ερχεται ως φυσικη συνεχεια της πραγματικοτητας ισως ως λυτρωση,οι σουρεαλιστικες εικονες δενουν με την φυσικη ροη της ταινιας σαν νερακι,δυσκολα συναντας κατι τετοιο στον χωρο,λυρισμος,ρεαλισμος , σουρελισμος και αλληγορια σε σωστες δοσεις και εναρμονισμενες μεταξυ τους.
Ο Jodorowsky κοντα στα 90 παραμενει ενα παιδι με αστειρευτη φαντασια και ταλεντο,μπορει καποιος να τοποθετησει την ταινια στην καλτ κουλτουρα,αλλα αυτο ειναι καλτ με αρ...

:ernaehrung004:

11gj4hc.jpg

Μέτριο έως καλο σενάριο , εξαρτάται τον άνθρωπο...

Αν σε ενδιαφέρουν τύποι που έχουν πολu μυαλό και είναι διάνοιες , τότε αυτή είναι μια ταινία που δεν πρέπει να χάσετε.

Την θυμάμαι.....

Δεν είναι κακή. Αν κάποιος γοητεύεται απο τέτοια θέματα,τότε (Φαντάζομαι) θα την βρεί ενδιαφέρουσα.

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

@auteur Αποχωρω εκκουσιως απο την κουβεντα για το goodnight mommy γιατι φοβαμαι οτι μπορει η διαφωνια μας να κανει κανεναν αθωο ανθρωπο να το δει για να σχηματισει ιδία αποψη. Δε θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου. Θα επανελθω με πμ, ουτε καν αρνητικη διαφημιση δε θελω να κανω στην ταινια.:p

Ή εχω αρχισει να γινομαι παραξενος, ή με επηρεασαν τα θετικα σχολια που ειχα διαβασει απο συμφορουμιτες και περιμενα κατι παραπανω...

Tην ειδα και γω,κλασσικος Βesson προκειμενου να εντυπωσιασει το νοημα του θεματος παει περιπατο,τετοια θεματολογια ειναι οτι πρεπει για Νολαν..αρκει να μην δωσει το σεναριο στον αδελφο του..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Tην ειδα και γω,κλασσικος Βesson προκειμενου να εντυπωσιασει το νοημα του θεματος παει περιπατο,τετοια θεματολογια ειναι οτι πρεπει για Νολαν..αρκει να μην δωσει το σεναριο στον αδελφο του..

Σωστοςςςςς

Εντωμεταξυ αυτος ο ατιμος ο auteur με εχει καταστρεψει με τις αναφορες του.
Διαβαζοντας το ποστ σου και επηρεασμενος απο την προηγουμενη κουβεντα τα ματια του μυαλου μου διαβασαν
"Tην ειδα και γω,κλασσικος Βresson"
Οπως καταλαβαινεις ενα μικρο εγκεφαλικο το'παθα μεχρι να καταλαβω τι συμβαινει.:jester:

Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Σωστοςςςςς

Εντωμεταξυ αυτος ο ατιμος ο auteur με εχει καταστρεψει με τις αναφορες του.
Διαβαζοντας το ποστ σου και επηρεασμενος απο την προηγουμενη κουβεντα τα ματια του μυαλου μου διαβασαν
"Tην ειδα και γω,κλασσικος Βresson"
Οπως καταλαβαινεις ενα μικρο εγκεφαλικο το'παθα μεχρι να καταλαβω τι συμβαινει.:jester:

Που να δεις και το τεράστιο (μεταφορικά και κυριολεκτικά) αριστουργημα του Ceylan..
http://www.imdb.com/title/tt2758880/?mode=desktop

Αν εχεις παρακολουθήσει το έργο του μπρεσσον, θα βρεις αναφορές σε 3 ταινίες του...στις 3 ώρες και κατι που διαρκεί, χτίζοντας αυτο που θα έρθει... (αν και χρησιμοποιεί τελείως διαφορετικά τους ηθοποιούς απο οτι ο μπρεσσον)

Εχει ακομα και το ίδιο υπέροχο κομματι του Schubert: Piano sonata No.20 In a Major D959 (και μαλιστα το ίδιο σημείο που Χρησιμοποίησε ο Bresson, μιας και δεν ειναι όλο το κομματι το ίδιο ωραίο)

Last edited:
Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Που να δεις και το τεράστιο (μεταφορικά και κυριολεκτικά) αριστουργημα του Ceyllan..
http://www.imdb.com/title/tt2758880/?mode=desktop

Αν εχεις παρακολουθήσει το έργο του μπρεσσον, θα βρεις αναφορές σε 3 ταινίες του...στις 3 ώρες και κατι που διαρκεί, χτίζοντας αυτο που θα έρθει... (αν και χρησιμοποιεί τελείως διαφορετικά τους ηθοποιούς απο οτι ο μπρεσσον)

Εχει ακομα και το ίδιο υπέροχο κομματι του Schubert: Piano sonata No.20 In a Major D959 (και μαλιστα το ίδιο σημείο μιας και δεν ειναι όλο το κομματι το ίδιο ωραίο)

Ασε, αργησες. Πιαστηκε ο κ\_ο_/λος μου 3,5 ωρες στο Ολυμπιον!
Αλλη μια ταινια που τη θεωρω υπερεκτιμημενη απο τους κριτικους.

Οπτικο μεγαλειο βεβαια, δε μπορω να το αρνηθω. Οποτε ειχε εξωτερικα πλανα εψαχνα να μαζεψω το σαγονι μου. Ειδικα εκεινη τη σκηνη που παει να δει το αλογο δεμενο...Τι σου ειναι το magic hour! Γιατι να μην ειχε μονο εξωτερικα?

Μολις οι πρωταγωνιστες εμπαιναν μεσα στο σπιτι ομως τα πραγματα αλλαζαν. Οι διαλογοι του ηταν εξουθενωτικοι σε μεγεθος και ενιοτε αδιαφορου περιεχομενου. Μεχρι εκει που εκανε (καιρια) κριτικη στους πρωταγωνιστες του ολα καλα. Αλλα δε χρειαζοταν εικοσιτοσα λεπτα συνεχομενος διαλογος μεταξυ του πρωταγωνιστη και της αδερφης του για να καταλαβουμε οτι δεν τα πανε καλα. Και μαλιστα ανουσιος διαλογος.
Ο Τσειλαν επρεπε να χρησιμοποιησει και λιγο στον εαυτο του το χαλιναρι που ειχε προχειρο για το αλογο.
Αν ειχε κοψει τη μιση διαρκεια στο μονταζ θα μιλουσα κι εγω πιθανοτατα για αξεπεραστο αριστουργημα.

Περα απο τη διαρκεια και τους διαλογους η ταινια επασχε σε σημεια και απο την επηροη της απο κακο τουρκικο σινεμα των 70s-80s. Για να το πω ξεκαθαρα φωσκολιζε επικινδυνα, για να μην πω οτι ξανθοπουλιζε. Ειδικα ο χαρακτηρας του πατερα του πιτσιρικα. Νομιζα οτι θα βγει ο τυπος απο τη διαφημιση με τη φουκαριαρα τη μανα του. Ειδικα στο τελος με τα λεφτα...

Μην παρεξηγηθω βεβαια, παρα τα οποια θεματα του μιλαμε για ενδιαφερουσα ταινια. Οχι σαν το αλλο που δεν θα ξανααναφερω:p. Απλα δε θεωρω σε καμμια περιπτωση οτι αξιζε το χρυσο φοινικα στις καννες τωρα που εχω δει και το Λεβιαθαν.

Παντως μιας και ο λογος για ταινιες που ειδα στο φεστιβαλ θεσσαλονικης και επειδη εγινε αναφορα στην αξια του να μιλας με την εικονα και οχι με διαλογους να προτεινω 2 ταινιες που το κανουν σε απιστευτο βαθμο.
Η ουκρανικη Φυλη και το βουλγαρικο Βικτωρια που ανηκει σε πρωτοεμφανιζομενη μαλιστα σκηνοθετιδα (η πρωτη της μεγαλου μηκους) αφηνουν τεραστιες υποσχεσεις και για τους 2. Ειδικα η δευτερη ειναι κατ'εμε η πιο ταλαντουχα ισως γυναικα αυτη τη στιγμη στο χωρο.
Ριξτε μια ματια στα τρειλερ μονο...
https://www.youtube.com/watch?v=frgHl_HID8g

https://www.youtube.com/watch?v=CV_02xyy9v0

2884n0l.jpg

9/10

Είναι από τις φορες ( και με το No Country For Old Μen ) που χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σας και μου ανοίγετε τα ματια προτείνοντας μου τέτοιες ταινίες.

Να σας ευχαριστήσω για ακόμα μια φορα για τα αριστουργήματα που με κάνετε να ανακαλuπτο και να προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους υπολοιπους viewers του forum αυτήν την ταινία.

Δεν είναι για όλα τα γούστα βεβαια...Αλλα αξίζει να την δείτε.

Για εμενα τουλάχιστον άξιζε και με το παραπάνω.

Μερικές φορες σκέφτομαι ότι ο Jigsaw ( άσχετος παραλληλισμός αλλα τον αναφέρω ) και το σενάριο του Saw με κάνει να εκτιμώ την ζωή περισσότερο.

Αυτή η ταινία πετυχαίνει το ίδιο συναίσθημα x4...

Εκτιμάς πολύ περισσότερα παρακολουθώντας ένα τέτοιο σενάριο.

Ασε, αργησες. Πιαστηκε ο κ\_ο_/λος μου 3,5 ωρες στο Ολυμπιον!
Αλλη μια ταινια που τη θεωρω υπερεκτιμημενη απο τους κριτικους.

Οπτικο μεγαλειο βεβαια, δε μπορω να το αρνηθω. Οποτε ειχε εξωτερικα πλανα εψαχνα να μαζεψω το σαγονι μου. Ειδικα εκεινη τη σκηνη που παει να δει το αλογο δεμενο...Τι σου ειναι το magic hour! Γιατι να μην ειχε μονο εξωτερικα?

Μολις οι πρωταγωνιστες εμπαιναν μεσα στο σπιτι ομως τα πραγματα αλλαζαν. Οι διαλογοι του ηταν εξουθενωτικοι σε μεγεθος και ενιοτε αδιαφορου περιεχομενου. Μεχρι εκει που εκανε (καιρια) κριτικη στους πρωταγωνιστες του ολα καλα. Αλλα δε χρειαζοταν εικοσιτοσα λεπτα συνεχομενος διαλογος μεταξυ του πρωταγωνιστη και της αδερφης του για να καταλαβουμε οτι δεν τα πανε καλα. Και μαλιστα ανουσιος διαλογος.
Ο Τσειλαν επρεπε να χρησιμοποιησει και λιγο στον εαυτο του το χαλιναρι που ειχε προχειρο για το αλογο.
Αν ειχε κοψει τη μιση διαρκεια στο μονταζ θα μιλουσα κι εγω πιθανοτατα για αξεπεραστο αριστουργημα.

Περα απο τη διαρκεια και τους διαλογους η ταινια επασχε σε σημεια και απο την επηροη της απο κακο τουρκικο σινεμα των 70s-80s. Για να το πω ξεκαθαρα φωσκολιζε επικινδυνα, για να μην πω οτι ξανθοπουλιζε. Ειδικα ο χαρακτηρας του πατερα του πιτσιρικα. Νομιζα οτι θα βγει ο τυπος απο τη διαφημιση με τη φουκαριαρα τη μανα του. Ειδικα στο τελος με τα λεφτα...

Μην παρεξηγηθω βεβαια, παρα τα οποια θεματα του μιλαμε για ενδιαφερουσα ταινια. Οχι σαν το αλλο που δεν θα ξανααναφερω:p. Απλα δε θεωρω σε καμμια περιπτωση οτι αξιζε το χρυσο φοινικα στις καννες τωρα που εχω δει και το Λεβιαθαν.

Παντως μιας και ο λογος για ταινιες που ειδα στο φεστιβαλ θεσσαλονικης και επειδη εγινε αναφορα στην αξια του να μιλας με την εικονα και οχι με διαλογους να προτεινω 2 ταινιες που το κανουν σε απιστευτο βαθμο.
Η ουκρανικη Φυλη και το βουλγαρικο Βικτωρια που ανηκει σε πρωτοεμφανιζομενη μαλιστα σκηνοθετιδα (η πρωτη της μεγαλου μηκους) αφηνουν τεραστιες υποσχεσεις και για τους 2. Ειδικα η δευτερη ειναι κατ'εμε η πιο ταλαντουχα ισως γυναικα αυτη τη στιγμη στο χωρο.
Ριξτε μια ματια στα τρειλερ μονο...
https://www.youtube.com/watch?v=frgHl_HID8g

https://www.youtube.com/watch?v=CV_02xyy9v0

αρα δεν θα σου αρεσει καθολου ο Rohmer
και ομως εχω δει 6 κωμωδιες του και περασα θαυμασια, σε αντιθεση με αυτες του woody.. (οχι τις πρωτες που ειναι καλες.. τουλαχιστον τοτε που ειχα δει 2-3)
ομως (μαλλον) δεν υπαρχει καλυτερος διαλογος απο τις ταινιες του Lubitsch και Howard Hawks Σε αυτους ο διαλογος ειναι ποιηση. Δες σου προτεινω ταινιες τους για να μην με χαρακτηριζεις ατιμο..

δεν την θεωρω υπερεκτιμημενη.. ουτε ταινια της δεκαετιας, αν υπαρχει κατι τετοιο.
δεν ειναι αναγκη να αρεσει κατι σε ολους ή να αισθανομαστε το ιδιο για ενα εργο..
αυτη ακριβως ειναι και η δυναμη της.. η τεχνη απο την φυση της ειναι δυαδικη.

The key to joy is disobedience
There is no guilt and there is no shame
γραφουν καποιοι..

τα βραβεια μου ειναι αδιαφορα ως αξιολογηση ενος εργου.. οπως και τα κειμενα κριτικων (δεν διαβαζω σχεδον ποτε κριτικες περα απο καποιες για αναφορες)
το βραβειο ενα καποιο βλεμμα (καννες) σχεδον παντα, προτεινει κατι ενδιαφερον, οπως το φετινο, περιεργα αστειο, ευφυετατο, με μια ακρως ενδιαφερουσα προσεγγιση στο θεμα του ενστικτου της επιβιωσης (δεν υπηρχε πιο καταλληλος χωρος για να γυριστει, περα απο ενα χιονοδρομικο με χιονοστιβάδες)
Force Mejeure

οταν πχ δεν προλαβαινω να ενημερωθω για ενα φιλμ, (αναμεσα στις προβολες) θα διαλεξω αυτο που ειτε δεν εχει βρει διανομη και ισως δεν υπαρχει πιθανοτητα να το δω ή αυτο που εχει παρει καποιο βραβειο... ή θα παω με το ενστικτο ή ακομα και με την διαρκεια ή τον τιτλο/χωρα.. δεν υπαρχει καποια σταθερα για το τι θα επιλεξω.. το μονο σταθερο ειναι το ενδιαφερον για την τεχνη του κινηματογραφου και οχι μονο.. πιο ορθα.. ειναι η αναγκη για αισθαντικοτητα.. μεσα απο τις ταινιες, την τεχνη κατ επέκταση, αισθανομαστε, αρα ζουμε περισσοτερο.. μια μικρη νικη (ψευδαισθηση θα ελεγαν καποιοι) με τον χρονο..

το tribe ηθελα να το δω αλλα δεν βολεψε.. το ειχα σημειώσει ηδη..
το αλλο δεν το γνωριζα.. bookmarked
thanks

leviathan αναμενομενο.. οτι εχει κανει.. απο ceylan ειχα δει μονο το πολυ καλο 3 monkeys..

Last edited:

Αν είδες την αναφορά μου στη Lucy ως πρόταση, τότε δεν εκφράστηκα σωστά. Δε νομίζω ότι το σχόλιό μου ήταν ιδιαίτερα θετικό πάντως.

Δες την άλλη πρότασή μου, το Guilty by Suspicion. Δεν είναι φιλμικό αριστούργημα, αλλά αξίζει λόγω θεματολογίας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αν είδες την αναφορά μου στη Lucy ως πρόταση, τότε δεν εκφράστηκα σωστά. Δε νομίζω ότι το σχόλιό μου ήταν ιδιαίτερα θετικό πάντως.

Δες την άλλη πρότασή μου, το Guilty by Suspicion. Δεν είναι φιλμικό αριστούργημα, αλλά αξίζει λόγω θεματολογίας.

Δεν εφταιγες εσυ.. Η ταινια ηταν στα υπ'οψιν, απλως μου τη θυμισες.
Το guilty by suspicion το χω δει (αν και πανε χρονια). Ακριβως την ιδια γνωμη μ'εσενα ειχα κι εγω.

@auteur
Το force majeure το σκεφτομουν, αλλα κατι με απετρεψε την τελευταια στιγμη. Ισως το οτι αναφερεται σαν κωμωδια (εστω comedy/drama) ενω το τρειλερ δεν εδινε την παραμικρη τετοια εντυπωση. Αν ηξερα οτι ειχε παρει το un certain regard μπορει να το ξανασκεφτομουν, γιατι ειναι απο τα βραβεια που παιρνουν συνηθως πιο πρωτοτυπες ταινιες (πραγμα που συνηθως με ενδιαφερει).
Anyway, ωραια ηταν και φετος. Αντε και του χρονου να κανονισουμε να δουμε και καμμια ταινια μαζι.