Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ant-Man

fd_ant_620x350_offerdetailimg_v2_lg.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0478970/?ref_=fn_al_tt_1

Το πρωτο μισαωρο θα βαρεθειτε δεν γινετε τιποτα το αξιοπροσεκτο.Επειτα αρχιζει σιγα σιγα να ανεβαζει ρυθμους και το τελευταιο μισαωρο ειναι καταπληκτικο.Πιστευω ειναι στα ιδια επιπεδα με το Captain America WS και στο χιουμορ πιανει το guardians of the galaxy.Παρα πολυ καλα εφε ωραιες σκηνες δρασης που το 3D εχει να δωσει αρκετα και σε βαζει στη θεση του Ant-Man.Μετα το τελος εχει ακομα 2 σκηνες.8/10

Gett:The Trial Of Viviane Amsalem

gett.png

http://www.imdb.com/title/tt3062880/?ref_=nv_sr_1

Μια απιστευτη ταινια απο το Ισραηλ.Μεσα στις καλυτερες δραματικες ταινιες.Καταπιανετε με ενα παρα πολυ σοβαρο θεμα και το αναλυει οσο καλυτερα μπορει.Οι ηθοποιοι ειναι σαν να ζουν πραγματικα το ρολο τους και στο μεταδιδουν αυτο καθολη τη διαρκεια της ταινιας.Κριμα που δεν μπηκε καν στη λιστα με τις καλυτερες ξενογλωσσες ταινιες για οσκαρ φετος αν και τον λογο θα τον καταλαβετε οταν την δειτε.Δειτε την ολοι.9/10

Rurouni Kenshin Kyoto Inferno

Rurouni_Kenshin,_Kyoto_Inferno_film_poster.jpeg

http://www.imdb.com/title/tt3029558/?ref_=nv_sr_1

Εξαιρετικη η συνεχεια του Rurouni Kenshin στο ιδιο επιπεδο με το πρωτο.Το ξεκινημα της ταινιας ειναι επικο.Πολυ καλες αληθοφανης μαχες οι χαρακτηρες ενας και ενας και το τελος αφηνει ενα μεγαλο cliffhanger με τη συνεχεια και το τελος της τριλογιας να αναμενετε και αυτο επικο. 8.5/10

Night Watch

NightWatchBlu-rayArt.png

http://www.imdb.com/title/tt0403358/?ref_=nv_sr_1

Ρωσικη ταινια με ενα σεναριο που εχουμε δει αρκετες φορες.Εκει που διαφοροποιείται ειναι στην αρκετα παραξενη και πρωτοτυπη σκηνοθεσια που δεν εχουμε ξανα δει σε καμια ταινια.Μεχρι τη μεση λιγα θα καταλαβετε αλλα ολα ξεδιαλυνονται μεχρι το τελος.Μου αρεσε αρκετα. 7.5/10

Rurouni Kenshin The Legend Ends

Rurouni_Kenshin_The_Legend_Ends_film_poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt3029556/?ref_=tt_rec_tt

Συνεχιζεται ακριβως απο εκει που τελειωνει το 2.Το πρωτο μισο ειναι αρκετα αργο αλλα η συνεχεια και ειδικα οσο πηγαινουμε προς το τελος γινεται ολο και καλυτερο.Η τελικη μαχη απο τις καλυτερες που εχω δει σε ταινια αλλα και λιγο too much σε καποια σημεια. 7.5/10

Mindscape.jpg

Ωραια ιδεα, καλη ατμοσφαιρα αλλα καπου εκει μας αφησε το εργακι... Κριμα...
Πολυ ουδέτερο τελικα

5 με το ζορι

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

η αρχικη σκηνή είναι από τις καλύτερες στην κινηματογραφικη ιστορία..

Πρόσφατα κυκλοφόρησε σε Blu-ray, ευκαιρία για προβολή

είναι εκπληκτικό και το soundtrack του Andrey Dergatchev, το έχει κυκλοφορήσει ο Manfred Eicher στην ECM το 2006.
Mείγμα ambient και minimal, ένα ακρόαμα επιβλητικό και απόκοσμο, αρχέγονο και ταυτόχρονα μοντέρνο, συνοδεύει υποδειγματικά τις εικόνες στο πνεύμα του σκηνοθέτη, χωρίς μελοδραματισμούς
και υστερικά σάλια αλλά με μιά υποφώσκουσα ένταση που σου καίει το μεδούλι.
Ο Dergatchev είναι μεγάλη "μούρη". Oποιος ενδιαφέρεται ας αναζητήσει το soundtrack στο The Banishment (H Aποξένωση) -Ιzgnanie (2007), πάλι του Zμπιάγκνιτσεβ.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

η αρχικη σκηνή είναι από τις καλύτερες στην κινηματογραφικη ιστορία..

Πρόσφατα κυκλοφόρησε σε Blu-ray, ευκαιρία για προβολή

Kατι ηξερα γω που το εχω κανα χρονακι (σε ποιοτητα dvd) και δεν το ειχα δει ακομα!

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Kατι ηξερα γω που το εχω κανα χρονακι (σε ποιοτητα dvd) και δεν το ειχα δει ακομα!

ναι ηξερες ποσα εχω σε hold για αυτον τον λογο..
ή γιατι δεν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι σε ταινιες που ειναι δυσκολα να τις παρακολουθησεις με αγγλικους υποτιτλους (πχ Shoah)

αν δεν εχεις δει και το elena, ψαξε και αυτο..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

είναι εκπληκτικό και το soundtrack του Andrey Dergatchev, το έχει κυκλοφορήσει ο Manfred Eicher στην ECM το 2006.
Mείγμα ambient και minimal, ένα ακρόαμα επιβλητικό και απόκοσμο, αρχέγονο και ταυτόχρονα μοντέρνο, συνοδεύει υποδειγματικά τις εικόνες στο πνεύμα του σκηνοθέτη, χωρίς μελοδραματισμούς
και υστερικά σάλια αλλά με μιά υποφώσκουσα ένταση που σου καίει το μεδούλι.
Ο Dergatchev είναι μεγάλη "μούρη". Oποιος ενδιαφέρεται ας αναζητήσει το soundtrack στο The Banishment (H Aποξένωση) -Ιzgnanie (2007), πάλι του Zμπιάγκνιτσεβ.

ευχαριστω, τα ψαχνω ηδη..

Ειναι στη λιστα μου και αυτο...:ernaehrung004:

σας ριχνω ολους
εχω δει την ταινια σε αιθουσα !!

καλα αυτο το Ρικι εντ δε Φλασ τι πεπονι ηταν
το εχω ξεχασει ηδη
αυτη η κυρια Στρηπτ ..ετσι την λενε ?
δεν πα να παιξει καμμια μαμα μια μια χαρα ηταν εκει !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ειναι στη λιστα μου και αυτο...:ernaehrung004:

σας ριχνω ολους
εχω δει την ταινια σε αιθουσα !!

καλα αυτο το Ρικι εντ δε Φλασ τι πεπονι ηταν
το εχω ξεχασει ηδη
αυτη η κυρια Στρηπτ ..ετσι την λενε ?
δεν πα να παιξει καμμια μαμα μια μια χαρα ηταν εκει !

J1026-ThePrfctHst-Pstr-50FM-noBLEED1.jpeg

Συμπαθητική με τον Dave Bautista να παίρνει το "βάπτισμα του πυρός" ως ηθοποιός!!

Γιατι βαπτισμα του πυρος, εχει παιξει και σε αλλες πριν, στα σiγουρα θυμαμαι το guardians of the galaxy

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

hqdefault.jpg

Αριστούργημα - Τελεία και παύλα.

Koυφαλα,πετας μια τορπιλη ξεροσφυρι και την κανεις...
Εχω στοκαρει ενα καρο τελευταια.Αντε να βαλω κι αυτη...να δω ποτε θα τις δω...