Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?
Μηπως το truth;
λοιπον, θα μου πειτε ποια ειναι η χειροτερη ταινια του 2015- 2016
.
Μηπως το truth;
λοιπον, θα μου πειτε ποια ειναι η χειροτερη ταινια του 2015- 2016
.
Μηπως το truth;
Για ένα τόσο επίκαιρο και Πανευρωπαϊκό θέμα (η άνοδος της ακροδεξιάς) περίμενα κάτι καλύτερο. Δεν με απογοήτευσε, αλλά δεν με ενθουσίασε κιόλας.
...............
για μενα Οχι αλλα μπορει ο καθενας να γραψει την δικια του
Στο Un Français αυτο που ειναι εξαιρετικο ειναι οι ηθοποιοι και οι ερμηνιες τους. Πολυ καλοι νεοι ηθοποιοι αν βρουν τον δρομο τους θα μνημονευσουμε και τα ονοματα τους. Το σεναριο ετσι κι ετσι.
Δεν ειναι γνωστη ???
Πασιγνωστη ειναι !
Οταν πρωτοβγηκε σε ενα σινεμα καπου στην Ακαδημιας νομιζω, δυο φορες πηγαμε να την δουμε με τους φιλους. Και δεν ειχαμε και φραγκα τοτε.
Μετα πηραμε και τον δισκο...και "οταν μεγαλωσαμε" με την πρωτη ευκαιρια χτυπησαμε και Blue Ray :singer: :drummer: :music-smiley-006:
Ειμασταν 3 !!! Αρα ειναι πασιγνωστη
Λιγο καταθλιπτικη αλλα καταπληκτικη. Must see
Αυτος ο Sting οταν χορευει μεσα στην ντισκοτεκ...αλλο πραμα
Σταματησαμε σχεδον τελειως να βλεπουμε σινεμα....ταινιες....
Ο λογος πριν μια μιαμισυ βδομαδα αρχισαμε να βλεπουμε το Game of Thrones ( Ναι ναι...μολις τωρα το αρχισαμε απο την αρχη, 1η σ;ιζον, 2 η κλπ....)
Εχουμε γινει τελειως addict...πρεπει να παρουμε τη δωση μας καθε βραδυ, τουλαχιστον μια, ενα επισοδειο. Μεγαλο κόλημα.
Αλλα ρε παιδι μου αυτο ειναι ανετα σε επιπεδο σινεμα. Τι φαντασια τι ντεκορ ποσοι κοσμοι !!! Γιαυτο και το λεω εδω.
Η παραγωγη ειναι σε επιπεδο σινεμα και μαλιστα Χολλυγουντ.
Η καλυτερη φιλμικη εκπληξη στην ζωή μου τα τελευταια χρονια. Παντα τετοια. :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:
Ελπίζω να μην έχεις διαβάσει τίποτα στο νετ για την εξέλιξη της υπόθεσης. Επιφυλάσσει πολλά σοκ.
.απο σειρες δεν τα παω καλα εχω δει μια δυο τις παρακολουθησα μ ενδιαφερον μεχρι το τελος και την αλλη ημερα τα ξεχασαη μια ηταν μ ενα ντεντεκτιβ και η αλλη μ αυτον που θα γινει ο νεος Τζεημσ Μποντ και μαλλον θα ειναι καλυτερος απο αυτον τον ανατολικο θα ηθελα να ρωτησω τον κυριο auteur που ξερει λιγο τις προτιμησεις μουαυτο το Game of throns ειναι καλο και ποσο μεγαλο ειναι ?αν ειναι να παθω σοκ να το δω γουστααρω !!
.
απο σειρες δεν τα παω καλα εχω δει μια δυο
τις παρακολουθησα μ ενδιαφερον μεχρι το τελος
και την αλλη ημερα τα ξεχασα
η μια ηταν μ ενα ντεντεκτιβ και η αλλη μ αυτον που θα γινει ο νεος Τζεημσ Μποντ
και μαλλον θα ειναι καλυτερος απο αυτον τον ανατολικο
θα ηθελα να ρωτησω τον κυριο auteur που ξερει λιγο τις προτιμησεις μου
αυτο το Game of throns ειναι καλο και ποσο μεγαλο ειναι ?
αν ειναι να παθω σοκ να το δω γουστααρω !!
.
απο σειρες δεν τα παω καλα εχω δει μια δυο
τις παρακολουθησα μ ενδιαφερον μεχρι το τελος
και την αλλη ημερα τα ξεχασα
η μια ηταν μ ενα ντεντεκτιβ και η αλλη μ αυτον που θα γινει ο νεος Τζεημσ Μποντ
και μαλλον θα ειναι καλυτερος απο αυτον τον ανατολικο
θα ηθελα να ρωτησω τον κυριο auteur που ξερει λιγο τις προτιμησεις μου
αυτο το Game of throns ειναι καλο και ποσο μεγαλο ειναι ?
αν ειναι να παθω σοκ να το δω γουστααρω !!
Εγώ πάλι έχω σταματήσει να "ζηλεύω" από την αρχή της 5ης σαιζόν και μετά. Μέχρι τέλος της 4ης ήταν σχεδόν άψογη. Βίοι παράλληλοι με το Lost.Welcome to the club. Λογικά σε ζηλεύουν πολλοί που έχεις τόσα επεισόδια μπροστά σου, ενώ αυτοί περιμένουν κάθε εβδομάδα 1 και μόνο επεισόδιο)))))))
Άστο, δεν είναι για σένα αυτά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.