Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Ξεκινησα να την δω με αρνητικη διαθεση αλλα μου εκατσε καλα. Καμμια πρωτοτυπια αλλα...
Αυτά που αναφέρεις ισχυουν αλλα είναι πολύ δευτερευοντα για μενα σε μια ταινια.
Πιο πολύ με χαλασε η καταδιωξη με τα αυτοκίνητα παρα αυτά.

το ειδα κι εγω χθες βραδυ, νταξει μωρε, χαλαρη περιπετειουλα να περναει η ωρα,
σιγουρα κατωτερο παντως απ τα προηγουμενα 3

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Δεν ενθουσιάστηκα. Ψιλοαδιάφορη. Δεν είχε αρκετή δράση για ταινία δράσης, ούτε αρκετό ψυχολογικό ή φιλοσοφικό υπόβαθρο για να πεις ότι κερδίζει από εκεί. Καλοί οι ηθοποιοί, αλλά μόνοι τους δε σώζουν την κατάσταση.

Ναι, δεν διαφωνώ.
Τίποτε το ιδιαίτερο αλλά τελευταία έχουμε κατεβάσει πολύ τον πήχη... Μ´ αυτά που κυκλοφορούν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω ευχαριστω γιατι ο στρατηγος με προβληματισε...

Γενικώς σε παρακολουθώ και πολλές φιρές σ´ ακολουθώ. -bye-
Συνήθως μου βγαίνει σε καλό, αυτό όμως μου φάνηκε ανυπόφορα αφελές, παιδικό και προβλέψιμο, και δεν μπορώ να πω κι οτι γέλασα κάπου. Ευτυχώς το ειλδα στον προβολέα κι απολάμβανα τα τοπία.

Ναι, δεν διαφωνώ.
Τίποτε το ιδιαίτερο αλλά τελευταία έχουμε κατεβάσει πολύ τον πήχη... Μ´ αυτά που κυκλοφορούν.

Γενικώς σε παρακολουθώ και πολλές φιρές σ´ ακολουθώ. -bye-
Συνήθως μου βγαίνει σε καλό, αυτό όμως μου φάνηκε ανυπόφορα αφελές, παιδικό και προβλέψιμο, και δεν μπορώ να πω κι οτι γέλασα κάπου. Ευτυχώς το ειλδα στον προβολέα κι απολάμβανα τα τοπία.

Αν δεν ελεγες το ανηπόφορα τοτε θα ηταν ότι ειδα και εγω...

Α! Εγω το ειδα κανοντας διαδρομο οποτε ηταν μια χαρα!!! :flipout:

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

MV5BMjA2Mzg2NDMzNl5BMl5BanBnXkFtZTgwMjcwODUzOTE@._V1_SY1000_SX675_AL_.jpg

Εξαιρετικό !!

Τεχνη Σπυρο. Φανταστικη ταινια που δεν την περιμενεις.

Don%27t_Breathe_%282016_film%29.png

Η ταινία σε καθηλώνει στην θέση σου , έχει αγωνία, έχει τρόμο, στοιχεία που έχουν εκλείψει και ελάχιστες ταινίες του είδους το καταφέρνουν. Η κεντρική ιδέα μπορεί να είναι σχετικά κοινότυπη, αλλά σίγουρα έχει ωραία ατμόσφαιρα και σκηνοθεσία, υπάρχουν πολύ δυνατές σκηνές και σίγουρα όσο πλησιάζει το τέλος υπάρχει περισσότερη αγωνία. Όλα τα λεφτά ο εξαιρετικός Stephen Lang, στο ρόλο του τυφλού βετεράνου.

Όντως, μια χαρά θριλερακι

Κοινότυπο μεν, πολύ καλοφτιαγμένο δε

Η υπογραφή του Ραιμι μαλλον όχι τυχαία

Finding Dory

8XhSx.jpg

http://www.imdb.com/title/tt2277860/?ref_=nv_sr_1

Καμια σχεση με το original.Γελιο βγαζει σε πολυ λιγα σημεια και αρκετες φορες αγγιζει την υπερβολη με αυτα που γινονται.Η εικονα πανεμορφη αλλα δεν αρκει.Το nemo βλεπετε 100 φορες το finding dory με το ζορι μια φορα. 5/10

Έτσι ακριβώς

Πολύ μπλα μπλα και βαρεμάρα

Ούτε εικαστικά μου έκανε κλικ

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Sully

MV5BMTg5NTUwNDIyOV5BMl5BanBnXkFtZTgwMjI2OTc3OTE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

http://www.imdb.com/title/tt3263904/?ref_=fn_al_tt_1

Δεν ηταν κακη αλλα αρκετα υποτονικη χωρις κατι wow.Αληθινη ιστορια να μου πειτε αλλα αν δεν ηταν ο Tom Hanks που κρατησε ολη την ταινια δεν θα την ηξερε κανεις.Αξιζει μια προβολη μονο και μονο για να δουμε οτι υπαρχουν και πραγματικοι ηρωες σε αυτη τη ζωη. 7/10

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Πολύ ωραία ταινία το sully. Τρομερά ρεαλιστική από όλες τις απόψεις.

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Day Of The Outlaw

gZxyw.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0052724/?ref_=nv_sr_1

Ενα οχι και τοσο γνωστο western που ομως καταφερνει με την σκηνοθεσια και τους πολυ καλους ηθοποιους να κρατησει αμειωτο το ενδιαφερον για κατι περισσοτερο απο 90 λεπτα. 7.5/10

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Επιτέλους!!!
Μια πραγματική κομωδία...

quo_vado-311845827-mmed.jpg

Μπάμπη ειναι όντως κωμωδία αυτή;
Απο που την είδες ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Μπάμπη ειναι όντως κωμωδία αυτή;
Απο που την είδες ;

Τι εννοείς απο πού;
Την "ψώνισα" απ´ τα γνωστά μέρη και την ειλδα στον προβολέα. Κομωδία είναι κι απ´ τις καλές, δεν είναι χαζοαμερικανιά εννοώ. Βέβαια Χρήστο μου αυτό που λένε περί ορέξεως το ξέρεις, ε; :grandpa:

Τη βρήκα αλλά δεν μου στριμαρει

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αν φέρεις μαζί σου στικάκι, με ένα κομμάτι ελιά παίρνεις δώρο και μια ταινία. -bye-

Σου στείλα ΠΜ για να μην το χ... το νήμα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Επιτέλους!!!
Μια πραγματική κομωδία...

quo_vado-311845827-mmed.jpg

Είναι απίθανη κωμωδία –αλλά θέλει καλή μετάφραση , όχι ότι δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται – απλά έχει και λεπτομέρειες του διαλόγου που ξεφεύγουν.

Την είδα το καλοκαίρι σε καταγεμάτο σινεμά της Αθήνας , όπου το γέλιο έπεφτε σύννεφο – και μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια.
Την ξαναείδα με φίλους στο σπίτι – που πάλι το γέλιο πέφτει σύννεφο.

MV5BMjA1ODY3NjQzNV5BMl5BanBnXkFtZTgwNjEzNTUxNzE@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg

http://www.imdb.com/title/tt3830162/?ref_=nv_sr_1

Krigen (2015) - A War (αγγλικος τιτλος)

Ειχα ακουσει τα καλυτερα και την ειχα στα "προς θεαση" εδω και πολυ καιρο. Καταπληκτικη ταινια. Οι σκηνες στο Αφγανισταν θυμιζουν στυλιστικα τα πολυ καλα Generation War και Restrepo. Ανιαρη καθημερινοτητα με εξαρσεις βιας-χαους-κινδυνου. Οι σκηνες της οικογενειας, τρυφερες αλλα και πολυ πραγματικες. Πολυ καλο και το β' μισο της ταινιας, που ειναι courtroom drama. Καλογραμμενοι χαρακτηρες, Pilou Asbaek εξαιρετικος (οπως σε οτι τον εχουμε δει), χωρις να υπολειπονται οι υπολοιποι ηθοποιοι σε τιποτα. Μου αρεσε οτι δεν προσπαθησε να δραματοποιησει ακομη περισσοτερο τα πραγματα (οπως μια αμερικανικη παραγωγη πιθανως να εκανε), αλλα αφησε τα γεγονοτα και τις εκφρασεις των πρωταγωνιστων να τα "μιλησουν". Ειδικα στη σκηνη στην οποια ο πρωταγωνιστης εξηγει στη συζυγο του για ποιον λογο εχει επιστρεψει νωριτερα, απο οτι ηταν προγραμματισμενο, στη δανια υπαρχει κλειστη πορτα αναμεσα στην καμερα και το ζευγαρι και εμεις βλεπουμε μονο τη συμπεριφορα των ανθρωπων και δεν εχουμε καθολου ηχο.

Πολυ ρεαλιστικη παρουσιαση των διλημματων (ηθικων και πραγματικων) του war on terror. Υπαρχουν πολλες αντιστοιχιες με το Eye in the Sky, αλλα το Krigen ειναι πραγματικα καλυτερο. Κλεινοντας, πρεπει να πω οτι η κατηγορος κλεινει με εναν εξαιρετικο μονολογο. Εκει που μια αλλη (λιγοτερο καλη) ταινια θα δαιμονοποιουσε την "κακη κατηγορο" που θελει να βαλει φυλακη τον "καλο στρατιωτη", εδω εχουμε μια καταπλητικη συνοψη της κεντρικης ιδεας της ταινιας και των διλημματων που θετει στον θεατη.

Αξιζει να την δειτε!

ΥΓ: πρεπει να βαλω μπρος να δω και το The Hijacking!