Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

It Follows

9K6Pn.jpg

http://www.imdb.com/title/tt3235888/?ref_=nv_sr_1

Εξαιρετικη ατμοσφαιρα που δενει με το πολυ καλο soundtrack.Τα καλα τελειωνουν καπου εδω. Ειναι αρκετα βαρετη και υποτονικη χωρις να γινεται πραγματικα κατι σε ολη τη διαρκεια της. Θα μπορουσε να ειναι 30 λεπτα μικροτερη ευκολα.Για τους λατρεις του Καρπεντερ και της δεκαετιας του 1980 αξιζει μια ευκαιρια.Οι υπολοιποι απλα προσπεραστε θα βαρεθειτε πολυ. 5.5/10

Trash

WNAaZ.jpg

Κατι απο την Βραζιλία. Αρκετα καλη με ωραια υποθεση τα 3 παιδια που παιζουν ειναι απιστευτα στους ρολους τους αψογη φωτογραφια και το μονο μειον που μπορω να της προσαψω ειναι οτι θα μπορουσε να εμβανθυνει λιγο περισσοτερο στη ζωη των παιδιων ωστε να υπαρξει και καποια συναισθηματικη φορτιση του θεατη. 8/10

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αποψε ειδα - επιτελους- το Whiplash

images

Αψογο κινηματογραφικα
Απολαυστικο μουσικα
Τελιο ερμηνευτικα.

Περασε η ωρα εντονα, γεματα μουσικη και καποια σχετικα ριγη (ας μη τα πουμε συγκινησης γιατι θα ηταν υπερβολικο).

What else ?

The Fog[1980]

the_fog_poster_2.jpg

Κατι απο τα παλια καλα horror. Μουσικη αναλογη του halloween και η ατμοσφαιρα μοναδικη για τα τοτε δεδομενα. Τα εφε οκ αλλα μιλαμε για 1980. Λιγο αργη σε μερικα σημεια αλλα το τελευταιο 20λεπτο αποζημιωνει. 7/10

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Arrival​

2EsDK.jpg

Ξεκινησα να την βλεπω με τρομερο hype που εδω και 1 μηνα περιμενα πως και πως την εκδοση bluray. Δεν ηταν το αριστουργημα που περιμενα αλλα ουτε και κακη. Αρκετα πρωτοτυπη ηρεμη ταινια με μερικα κλισε. Το scifi ειναι το φοντο για να δειξει ο σκηνοθετης τον ολο προβληματισμο ενος κοινωνικου θεματος. Το twist πιστευω μπορει καποιος να το καταλαβει αρκετα πιο νωρις απο τα hints. Η μουσικη απιστευτη οπως και η φωτογραφια. Το interstellar μου αρεσε πολυ περισσοτερο αν και εκεινο ειχε απιστευτα κλισε. Με μια δευτερη θεαση σιγουρα θα την κατανοησουμε καλυτερα. 7/10

.
ARRIVAL
μια ταινια οτι πρεπει για οσκαρ

εξωγηινος επταποδος ερχεται στη γη και αρχιζει φροντιστηριο ξενων γλωσσων με μια γλωσσολογο
αφου παρει τα πρωτα μαθηματα για ανταλαγμα θελει να βοηθησει τη γη
αλλα οχι τωρα μετα απο 3500 χρονια, αρχηγος ολου του επιχειρηματος ειναι ενας βλαξ στρατιωτικος
ολα αυτα σε χαμηλους τονους με υποβοσκουσα καλιτεχνικη ατμοσφαιρα
πολυ καλες κριτικες ακουσα, δεν τις διαβασα, σε δυο μηνες μετα τα Οσκαρ θα εχει ξεχαστει
:rip:

και εσυ Αντρει ειχες εκεινο το STALKER αα ετσι μου ηρθε στο μυαλο ...

.
ARRIVAL
μια ταινια οτι πρεπει για οσκαρ

εξωγηινος επταποδος ερχεται στη γη και αρχιζει φροντιστηριο ξενων γλωσσων με μια γλωσσολογο
αφου παρει τα πρωτα μαθηματα για ανταλαγμα θελει να βοηθησει τη γη
αλλα οχι τωρα μετα απο 3500 χρονια, αρχηγος ολου του επιχειρηματος ειναι ενας βλαξ στρατιωτικος
ολα αυτα σε χαμηλους τονους με υποβοσκουσα καλιτεχνικη ατμοσφαιρα
πολυ καλες κριτικες ακουσα, δεν τις διαβασα, σε δυο μηνες μετα τα Οσκαρ θα εχει ξεχαστει
:rip:

και εσυ Αντρει ειχες εκεινο το STALKER αα ετσι μου ηρθε στο μυαλο ...

Ο Αντρει βλεπω παει με ολα. Σαν το γνωστο αναψυκτικο ενα πραμα. Ή σαν το μαιντανο στη μαγειρικη?

Ο Αντρει βλεπω παει με ολα. Σαν το γνωστο αναψυκτικο ενα πραμα. Ή σαν το μαιντανο στη μαγειρικη?

δυστηχως ο Αντρει δεν παει με τιποτε
γι αυτο τον σκεφτωμαι οταν βλεπω τις σημερινες πατατες

MV5BNWFjNDM4NGYtNmYxNC00YmYyLWFhNjAtNDU2M2I2YTQwMGIxXkEyXkFqcGdeQXVyMTQzMjU1NjE@._V1_.jpg

Tsatsiki, farsan och olivkriget

Η τελευταία ταινία με ήρωα τον μικρό Τζατζίκη ο οποίος είναι ο καρπός του έρωτα μια Σουηδέζας κι ενός Κρητικού. Η μεγάλη αγάπη και το δέσιμο που νιώθει με τον πατέρα του τον οδηγεί στην Κρήτη, στο χωριό που ο πατέρας διατηρεί ξενοδοχείο/ταβέρνα αλλά και έναν οικογενειακό ελαιώνα που περνάει απο γενιά σε γενιά. Θα γνωρίσει τον πρώτο το έρωτα, η φιλία του με τον κολλητό του θα δοκιμαστεί και θα αναλάβει μια μεγάλη πρόκληση. Μια περισσότερο εφηβική ταινία, που είδα με την μεγάλη μου κόρη, η οποία με κοιτούσε έκθαμβη όταν οι χαρακτήρες μιλούσαν πότε σουηδικά και πότε ελληνικά. Μια ευχάριστη ταινία αλλά δεν θα την πρότεινα αν το ακροατήριο είναι μεγαλύτερο των 14-15. Έχει ωραίες σκηνές και τοπία, και θίγει επίσεις την εμμονή των Σουηδών να προτιμούν να κλείνονται στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα αντί να περιπλανούνται και να εξερευνούν τους τόπους που επισκέπτονται.

δυστηχως ο Αντρει δεν παει με τιποτε
γι αυτο τον σκεφτωμαι οταν βλεπω τις σημερινες πατατες

Παντος αυτος που εκανε τη σημερινη "πατατα" εχει τουλαχιστον ενα πλεονεκτημα σε σχεση με τον Αντρει.
Δε βγηκε ο συγγραφεας κανενος βιβλιου που διασκευασε να τον κατηγορησει οτι του @#$%σε το εργο, οτι δεν το σεβαστηκε και οτι δεν το καταλαβε.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αποψε ειδα - επιτελους- το Whiplash

Αψογο κινηματογραφικα
Απολαυστικο μουσικα
Τελιο ερμηνευτικα.

Περασε η ωρα εντονα, γεματα μουσικη και καποια σχετικα ριγη (ας μη τα πουμε συγκινησης γιατι θα ηταν υπερβολικο).

What else ?

+100

arrival...
οποιος περιμενει περιπετεια scifi.....μην το ξεκινησει καν.Κουραστικο μονοτονο .περα από τα βαθεια νοημματα που καποιοι φιλοι λενε ότι εχει η ταινια (πολύ βαθια όμως) πρεπει να προσπαθήσεις να μην σε παρει ο υπνος

arrival...
οποιος περιμενει περιπετεια scifi.....μην το ξεκινησει καν.Κουραστικο μονοτονο .περα από τα βαθεια νοημματα που καποιοι φιλοι λενε ότι εχει η ταινια (πολύ βαθια όμως) πρεπει να προσπαθήσεις να μην σε παρει ο υπνος

διαφωνω πληρως
οποιος αρεσκεται στα scifi θα ενθουσιαστει
μια ταινια που δεν εχει πολυ action δεν σημαινει οτι ειναι κουραστικη απεναντιας κουραστικη μπορει να γινει και οταν εχει action
εδω ο σκηνοθετης δημιουργει σασπενς πολυ ποιο δυνατο απο το cravity
εμενα απλως δεν μου αρεσε γιατι το story μου ηταν τελειως αδιαφορο και παρεσυρε και ολα τα αλλα
και ασε τους φιλους με τα βαθεια νοηματα , εσυ τι λες .

διαφωνω πληρως
μια ταινια που δεν εχει πολυ action δεν σημαινει οτι ειναι κουραστικη απεναντιας κουραστικη μπορει να γινει και οταν εχει action
εμενα απλως δεν μου αρεσε γιατι το story μου ηταν τελειως αδιαφορο και παρεσυρε και ολα τα αλλα

εγω λέω να μας γράψεις 2 λόγια για το cavlare που σε "ενθουσιασε".
αναστατώθηκες τοσο πολύ;

εγω λέω να μας γράψεις 2 λόγια για το cavlare που σε "ενθουσιασε".
αναστατώθηκες τοσο πολύ;

τις ερωτησεις σας εκει που ειναι το cavlare
( δυο λογια εγραφησαν, αλλα που ειδατε τον τεραστιο ενθουσιασμο και την αναστατωση ?? )

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

διαφωνω πληρως

Εγώ πάντως λέω οτι ήταν μια βαρετή έως κουραστική ταινία, που δεν σου αφήνει τίποτα στο τέλος. Ούτε καν τη σκέψη μηπως να την ξαναδώ, γιατι πιθανόν να μην την κατάλαβα ;
Προσωπική άποψη.

Sent from my iPad using Tapatalk

La Isla Minima[Marshland]

Αρκετα καλη αστυνομικη ταινια που ειναι καπως αργη αλλα αξιζει τον κοπο και το τελος αποζημιωνει.Δεν ξεκαθαριζει το τοπιο τελειως αφηνει στον θεατη να βγαλει οτι συμπερασμα θελει αυτος κατι που το βαζω στα συν οσων ταινιων το κανουν. 7.8/10

Madeo[Mother]

Zyms6.jpg

Ακομα ενα κορεατικο αριστουργημα που δειχνει τη σχεση μεταξυ μιας μητερας και ενος γιου και που μπορει να φτασει μια μητερα για το γιο της.Αληθινη σκληρη διαστροφικη οπως ειναι οι περισσοτερες κορεατικες. 8.5/10

Cyo7tD8UkAAab_8.jpg

Αδυνατώ να είμαι ...αμερόληπτος: 3 άλμπουμ τους είναι στα προσωπικά μου Top-100 - ανεξαρτήτως ιδιώματος εννοώ :firstprize:

Cyo7tD8UkAAab_8.jpg

Αδυνατώ να είμαι ...αμερόληπτος: 3 άλμπουμ τους είναι στα προσωπικά μου Top-100 - ανεξαρτήτως ιδιώματος εννοώ :firstprize:

Και μενα, ισως και Τοπ 50.

Οποτε το ψαχνω.

Πες μου κατι Το Velvet Goldmine σου αρεσε ;

Αυτο το Mother οταν το ειχα δει ειχα τρομαξει. Δεν πιστευα οτι ειναι δυνατο να υπαρχει και σε αλλα μερη της γης αυτο που λεμε ελληνιδα μανα.:afro:

Εξαιρετικη ταινια ενος πολυ σημαντικου δημιουργου!