Οχι δεν μπορω να τον δω ετσιΈχεις δίκιο..Απλα δες το σαν μια νοσταλγική νότα παραφωνίας στον αρμονικά σκηνοθετημένο τουτο κόσμο..![]()
Και μετά παίρνεις φορά και βλέπεις το only god forgives και...απορεις με το τι στο διάολο είδες![]()
Και μετά παίρνεις φορά και βλέπεις το only god forgives και...απορεις με το τι στο διάολο είδες![]()
Αυτό δεν το ήξερα, βλέπω ότι είχε και nomination για Palme d'Or, που σημαίνει ότι θα το δω σίγουρα.
εξαιρετικη συλλογη απο καδρα, αλλα αφηγηση... απλα ξεχασαν να την βαλουν στο μιγμαΚανει το Valhalla Rising να μοιαζει ταινια που στα δινει ολα στο πιατο. Στο Only god forgives δεν υπαρχει πιατο, δεν υπαρχει κουζινα, δεν υπαρχει τιποτα.
Θελω καποια στιγμη να δω και τα Pusher, που υποτιθεται οτι ειναι πιο "λογικες" ταινιες
Ψησε τον refn να σε προσλάβει να γράφεις τα "λυσαρια" για τις ταινίες του! Έτσι όπως το εξηγείς βγάζει νόημα. Την ώρα που το έβλεπα όμως ήμουν τελείως υπνωτισμενος. Πήγαινε και αργά..αργααα...αργααααααααΒρε πως δεν ειχε αφηγηση...θα σου ξεφυγε γιατι σε αποροφουσαν τα καδρα το ενα μετα ο αλλο...
Αντε να την διηγηθω σε pitch (που λενε στο σινεμα) αν και παει πανω απο χρονος που την ειχα δει...
Ο Gosling εχει σχολη Muai Thai στην χωρα του Muai Thai. Εκει βρισκεται και ο αδελφος του που εχει φτιαξει ενα δικτυο μαφιας.
Σε καποια φαση ο αδελφος δολοφωνειται ( εμ εκει που εμπλεξε)...και ο Gosling θετει ερωτημα τι να κανει...
Τοτε ερχεται η μανα απο Αμερικη...ωραια και σικ γυναικα αλλα σκετη σκυλα ( συγνωμη για τα σκυλακια)...
Του λεει οτι πρεπει να εκδικηθει, ο Gosling δεν ειναι πολυ "ζεστος" αλλα αυτη ως σκυλα που ειναι το απαιτει και τον υποχρεωνει...
Σε αυτη την φαση εμφανιζεται ο αρχηγος της τοπικης αστυνομιας, πενηταρης με εξηνταρης...αλλα....ΑΥΤΟΣ ειναι Ο δασκαλος Muai Thai:ADFADF1:
Συμβουλευει στον Gosling να μην μπει στην διαδικασια του αιματος γιατι θα ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα και να αφησει την αστυνομια να κανει τη δουλια της.
Η μανα τον ξανατσιταρει και τελικα μπαινει θελοντας και μη στην φαση της αυτοδικιας....
Οποτε και αρχιζει η κολαση !!!
Τι ; Δεν ειναι στορυ αυτο ;;; :smash: Ουτε ενα ξενερωμα δεν εχει ... απλως εχει καποια συμβολικοτητα, βλεπε η βια περναει καπως μυστηριακα.
Ψησε τον refn να σε προσλάβει να γράφεις τα "λυσαρια" για τις ταινίες του! Έτσι όπως το εξηγείς βγάζει νόημα. Την ώρα που το έβλεπα όμως ήμουν τελείως υπνωτισμενος. Πήγαινε και αργά..αργααα...αργαααααααα![]()
Η μουσική ήταν όντως πολύ καλή. Το κακό είναι ότι βλέπεις το drive και παραμιλας μόνος σου "βρε παλικάρι μου, αφού είσαι μάγκας και το χεις, τόσο δύσκολο είναι να κάνεις αλλη μια ταινία να την χαρεί όλος ο κόσμος;"Μα ναι...ειναι καπως ψυχεδελο-υπνωτιστικο... Εγω το ειδα σε δυο δωσεις.
Αλλα οπως ειπα μου "ελειψε" μια φορα που το ειχα σβησει.
Τη μουσικη την θυμασαι ; Η σε υπνωτισε και αυτη επιπλεον ; Μουσικαρα απο αυτες που σε παιρνουν και σε σηκωνουν...
Η μουσική ήταν όντως πολύ καλή. Το κακό είναι ότι βλέπεις το drive και παραμιλας μόνος σου "βρε παλικάρι μου, αφού είσαι μάγκας και το χεις, τόσο δύσκολο είναι να κάνεις αλλη μια ταινία να την χαρεί όλος ο κόσμος;"
Πιστεύω ότι έκανε το drive μόνο και μόνο για να μας τρελλανει.
Ο Villeneuve δηλαδή μακακας είναι;
μας γ....ες βρε avpap
αντε να βρω χρόνο τωρα..
εδώ μια πιο ολοκληρωμένη λίστα
https://theartsofslowcinema.com/category/films/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.